ben bikere oldum ama aletime zarar verir korkusu var arkadaşim öyle kolay mi her şey keşke beni anlasan erkeklerde hergün cìnselik şeyler aklina geliyor bide sen gel erkek ol regl olmaktan 10 kat fah daha kötü
Güldürme beni ya regl olmaktan 10 kat daha kötü olan şey doğum sancisidir. Ayrıca cinsellik kadınlarında aklına gelir ama biz bazı erkekler gibi abaza değiliz doğru..
Şu an istemiyor canım İlk 2 gün ağrıyla sanciyla ugrasiyorum ama sonra ki günler çikolata aşeriyorum resmen aşırı çikolata isteği oluyor öyle böyle değil
Kızlar Ne Diyor
2. Günü fazla diğer günler azalmaya başlar. Endişe edecek bir durum yok
Evet 3 den sonra azalmaya başlar 5-6gün sürüyor benim
@Jurjum kadınlara regl izni şart
@Spinoza10 👍
Benim ki de yaklaşık 6,7 gün
Erkekler Ne Diyor
Şu regl ne kadar sürüyor ki
Yaklaşık 6,7 gün
Erkeklerde niye yok ki bu durum babama soruyorum bana sinirleniyor
Erkekler dogurgan olmadığı için.
Bende olabilirmi ben kestirsem merak ediyorum çünkü
Oranı kestirsen ne ki? Bir kere sende rahim yok hiç bir türlü regl olamazsın. Ayrıca bu kadar regl olma meraklisi olma berbat bisey
Nasil merak etmiyim tabi siz rahatsiniz
Biz mi rahatız emin misin her ay regl oluyoruz bunun sancısını ağrısını çekiyoruz sence de biz mi rahatız cidden?
ne olmuş yani normal yani bende olmak istiyorum anliyamasin merakimi
Suni regl sancı veren aletler var git onları dene sonra haline şükredersin iyi ki regl olmuyorum diye...
ben bikere oldum ama aletime zarar verir korkusu var arkadaşim öyle kolay mi her şey keşke beni anlasan erkeklerde hergün cìnselik şeyler aklina geliyor bide sen gel erkek ol regl olmaktan 10 kat fah daha kötü
Güldürme beni ya regl olmaktan 10 kat daha kötü olan şey doğum sancisidir. Ayrıca cinsellik kadınlarında aklına gelir ama biz bazı erkekler gibi abaza değiliz doğru..
her adetinde aynı olmuyorsa sorun olmaz
Gecmis olsun
Teşekkür ederim
Senin için yapabileceğim bir şey var mı 🥺
Buna kimsenin yapabileceği bisey yok. Ama yine de teşekkür ederim😔
😔😔 sıcak su torbası filan var mı
Evet var onu koydum şimdi
Umarım iyi gelirr
Teşekkür ederim umarımm
Çikolata ye
Cikolata yemeyle ne alaka?
Ağrını hafifletir mutlu olursun
Sizin bildiğiniz gibi ağrıyı hafifletmiyor
Gelsene bu konuda biraz bahsedersin
Neyinden bahsedicem regl işte
Herkeste bu durum çok farklı 😄
Evet farklı
O zaman sıcak su torbası al yanına
Aldim zaten
Beline doğru koy ona yaslan
Karnımın üzerine koydum iste yatıyorum
İyi gelir biraz ağrısını alır çikolata da neden ye dedim moralin yerine gelir diye dedim
Şu an istemiyor canım İlk 2 gün ağrıyla sanciyla ugrasiyorum ama sonra ki günler çikolata aşeriyorum resmen aşırı çikolata isteği oluyor öyle böyle değil
Yani o zaman mi konuşalım diyorsun 😄
Of ne alaka yaa
Gelsene özele biraz sohbet edelim 😄
Ne sohbeti
Muhabbet ederiz biraz