- Merhabalar normalde adetim hep 5 gün sürer bu ay 3 gün sürdü ve kahverengi akıntım oldu yerleşme kanamasıymış galiba test yaptım silik çizgi çıktı bı tane daha yaptım tek çizgi çıktı ama belimde ve kasıklarımda çok ağrı var arada miğdem bulanıyo testleri ard arda yaptım bacaklarım ağrıyo adetime 23gün var kan testi vermedim eşim 11 aydır evliyiz ve genelde korunmayız hep test yaparım ama ilk defa bu kadar şüphelendim 3 gün sonra tekrar test yaptım yine çok silik bı çizgi çıktı kafam çok karışık sizce hamile miyim? Lütfen kadınlar cevap versin.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kimyasal gebelik olabilir adet gününden sonra yapın.
Kimyasal gebelik ne?
Kan testi ver artık ve doktora görün, dış gebelik de olabilir.
Kan testi veremiyom şu an müsaitlik yok teşekkür ederim:)
Dogru sonuç almak için kan testi yaptırman gerekir. Bence hamilesin
Büyük ihtimal hamilesiniz, ama kesin konuşmamak lazım yine de.
Teşekkür ederim mutlu oldum :)
hayirli bebek olsun😍 hamilesin
Nerden anladınız testtin silik çıkmasindan mı?
Yoksa belirtiden mi
evet... o 2. cizgi gebelik hormonu olmadan vikmiyor.. silikte olsa gebelik hormonu demekki var. ama. muhtemelen hamileligin ilk gunleri
Ama sonraki yaptığım test tek çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım onda da silik çizgi çıktı sevindim şu an İnşallah öyledir:)
demekki henuz yeni belki birkac gunluk vs.. benim de oyleydi , ilk baktigimda belli belirsiz cizgi, gorunmuyordu bile.. anlayamadim ben o heyecanla eczaneye kostum, bu eczacinin aciklamasi, o hormon olmadan hicbirsekilde 2. cizgi cikmiyor dedi... yani hamilesin :) ama bence hemen kan esti yaptir
Müsaitlik olmuyor kan testi için yoksa yaptiricam sevindim şu an gerçekten bı kaç gün sonra bidaha test yapicam o zaman belli olur bisey daha sorcam ben adet olduktan sonra şüphelendim yani adetim bitti bı kaç gün sonra test yaptım yani bu yüzden belki yoktur diyodum ama adetimden bir gün önce ilişki yaşadım yine de hamile kalmışmıyımdır şu an adetime 23 gün var🥰
okadarini bilemiyorum.. tek bildigim bu :) o cizgi ciktiysa gebelik hormonu var:)
Teşekkür ederim iyi geceler:)