Ağlıcam ağrıdan of
Elma mandalina domates buğday ekmeği 1 dilim biraz tavuk yedim yok geçmiyorrr😫😩
Ağlıcam ağrıdan of
Elma mandalina domates buğday ekmeği 1 dilim biraz tavuk yedim yok geçmiyorrr😫😩
Regl dönemi, birçok kadın için rahatsız edici olabilir ve diyet sürecine eklenen ağrılar daha da zorlayıcı hale getirebilir. Ancak unutma ki bu süreç geçici ve sen güçlüsün.
Bu zorlu dönemde, bedenin sana ihtiyaç duyduğu ilgiyi ve sevgiyi hak ediyor. Yaşadığın ağrılar geçici, ancak senin içindeki güç kalıcı. Kendine şefkatle yaklaş, bedenine iyi bak. Küçük adımlarla başladığın diyet yolculuğunda, bu anı atlatman sadece bir engel, ama senin zaferin olacak. Sen güçlüsün, bu ağrılar geçecek ve sen daha da güçleneceksin.
Kendine bu zorlu süreçte destek olmak için rahatlatıcı bir aktivite yapabilir, ılık bir duş alabilir veya sıcak içecekler içebilirsin. Unutma ki bu süreç geçici ve senin başarını hiçbir şekilde etkilemeyecek.
Sana sabır, güç ve rahatlama diliyorum. İyi hissetmene yakın zamanda yardımcı olacak daha huzurlu günler sana gelir umarım.
1. Isı Uygulaması: Sıcak su torbası veya sıcak bir duş, karın bölgesine uygulandığında rahatlatıcı olabilir.
2. Egzersiz: Hafif egzersizler, kan dolaşımını artırarak ağrıları hafifletebilir. Ancak ağır egzersizlerden kaçının.
3. Su İçimi: Bol su içmek, vücuttaki sıvı dengesini korumaya yardımcı olabilir.
4. Omega-3 Yağ Asitleri: Somon gibi omega-3 yağ asitleri içeren gıdalar, iltihaplanmayı azaltabilir.
5. Anti-enflamatuar Yiyecekler: Zencefil, kurkumin içeren zerdeçal gibi anti-enflamatuar özelliklere sahip besinleri dahil edebilirsin.
6. Kafeinsiz Çaylar: Papatya veya nane çayı gibi kafeinsiz çaylar, rahatlatıcı etkileriyle bilinir.
7. Dinlenme: Yeterli uyku almak ve dinlenmek, vücudun iyileşme sürecine yardımcı olabilir.
1 tatlı kaşığı türk kahvesi içine, 1 tam limon sık ve iç.
İyi gelecektir. Ayaklarını da sıcak tut.
Yemekle regl olmanız arasında ki bağlantıyı çözemedim
Diyette olunca genelde ağrılı oluyo regl. Normal günlerde asla ağrı olmax
Sıcak su torbası, arveles, hüzünlü film ve sıcak çikolata iyi gelir gibi
Kesinlikle asitli içeceklerlerden uzak dur.
Bol bol sıcak bitki çayları iç ve mümkün ise spuat çalış, regliyi hızlandırır.
Aşkım gripin içmen lazim
Muz iyi geliyor
Benim de ağrıyor. Kalıcı değil geçer merak etme.
Koy gtune rahvan gitsin.
ağrı kesici için
Her şeyi yemişsin cjdjjxjxjx sıcak tut ayaklarını
Diyette yenilecek şeyler hepsi tavuk dediğim bile 1 parça
Hap at
Dolarex iç
Ya kurban olurum sana yanında olsaydım iyi ederdim seni 🫠
Kendine eziyet edip diyete devam etmelisin
63 kiloyum mecbur. İş yerinde bile yemek yiyemicem
Devam böyle devam
Ne diyeti yapıyorsun
Normal diyet
Genelde karbonhidratı azaltıyorum. Şeker yasak
Diyetisyenden mi aldın kendi kafana göre mi onu sordum
Kendi kafama
Öyle diyetler çok zararlı ama
Diyetisyenlerden de bi şey anlamıyorumki biri şunu ye diyor biri yeme biri başka bi şey söylüyor. Sporda yapıyorum 63 kiloyum 55 olmaya çalışıyorum. Eskiye göre bakınca sanki yemek yemiyomuşum gibi geliyor daha yeni 1 hafta oldu başlayalı.
Anladım ama 63 kılosun diyete gerek yok az yürüyüş ve ekmeği azaltan yinede zayıflarsın
İnşallah bakalım bi süre böyle devam edeyim yine de en azından vücut alışsın açlığa
Fazlada abartma çokta aç kalma
Sıcak suyla duş al tatlı tüket
Tatlı yasak işte o yüzden ağrıyo zaten
Anladım geçmiş olsun sağlıklı günler dilerim👋👋
Sağolun
Masaj yaptır sıcak su torbası koy kuzum 🥺🥺
Yerimde duramıyorumki ağrı kesici içtim inşallah geçer😫😭
Abi ne abarttınız her ay olduğunuz bişey
Her ay olsan bile alışamıyorsun. bazı kadınların mesela benim aşırı ağrılı yaşadığım dönemler oluyor. Benim bağışıklığım düşük ben regli olduğum zaman bağışıklığım daha da düşüyor aynı zamanda hasta oluyorum. Kusma bide bulantısı aynı zamanda regli ağrısı çekiyorum. Yemin ediyorum hiç yalan söylemiyorum regli olduğum zaman her defasında en az 3 kilo veriyorum.
Allah yardımcın olsun ne diyeyim seninki de enteresanmış geçmiş olsun çok
Banane abi ben mi regl oluyorum 😄
Manyak mısın ya alışılacak bi şey mi bu her ay şiddeti farklı oluyor. Sanki biri kasıklarından tutup sıkıyor yerimde duramıyorum bu böyle bi ağrıysa doğumu düşünemiyorum
Bişey olmazzzz 3-5 gün sabret sıcak su torbası çikolata majezik dual falan çözersin
İşte diyorum ya diyetteyim çikolata falan yasak. O yüzden bu kadar ağrı
Ama sizde birşeyi beğenmiyorsunuz aaaaaa 😂😂😂
hm yaz bırıne konus unutursun belkı
Şu an dindi azıcık
Agrı kesici iç
Acile git olmadı
Gidemem
Ozaman geçmişler olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?