2 kez pijama değiştirdim bugün hep bulaştı molped kullanıyorum normalde ama aldığım yerde yoktu bunu almak zorunda kaldım ilk kez kullandım da pişman oldum Orkid vardı da İsrail malı diye annem aldırmıyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Öncelikle sleepy ve molped bildiğimiz yerli malı yani Türkiye'm Orkid İsraili ve ben orkidi sadece 1 kez kullandım memnun kaldım sızdırmadi lakin İsrail malı olduğu için pek tercih etmiyorum artık kotex çok iyi evet oda İsrail malı ama maalesef ben molpedde tahriş sorunu sleepy de sızdırma ve pedde kayma sorunu yaşadığım için kotex bana göre daha uygun evet fiyatı pahallı ama kaliteli İsrail malı tamam da Türkiye üretilen ürünlerden daha kaliteliler o yüzden yapacak birsey yok
Kotexi ben de beğeniyorum bir kez alıp bitirdim hiç sıkıntı yaşamadım memnun kaldım o olsa alırdım da yoktu ya
Aynen aynen benim sana tavsiyem kotex bimde falan indirime giriyor takip et sürekli molped sleepy vs tamam Türk ürünler güvenilir ürünler veganlar en onemliside o zaten ama önemli olan rahatlık kotex hepsini sollar İsrail malı almayalım almayalım diyoruz da Türk urunleride bizi rezil ediyor molped kullandım tahriş etti sleepy sızdırdı hangisini alalım ben en son molpedi ya da sleepyi kaç ay önce kullandım bilmiyorum belkide 1 sene civarı olmuştur oda zorunda kaldığım için birini almisimdir o kadar kotex iyi abi kimse kusura bakmicak ne zaman ki ürünlerinin daha çok kalitesini arttirirlar ozaman almayı düşünürüm
Çok sağ ol sis benim için zaman ayırıp yazmandan dolayı🧡
Sleepinin 2 numaralı pedi bile normal ped boyutu varya onun sadece 1 tık büyüğünü düşün bide uzun boy diyorlar ona paketin üstünde uzun boy yazıyor uzun boy dedikleride normalin 1 tık uzununu düşün ben kotexi 75 liraya falan alıyorum ama değiyor bir gün Bi sorun Bi sıkıntı yaşamadım bir gün sızma ya da en ufak kasinti hicbisey yaşamadım molped sleepy adı var sadece bunların pişman oldum verdiğim paraya üzüldüm sadece
Ne demek rica ederim deneyimlerimi paylaştım sadece ama dediğim gibi üstüne 3 5 fazla koy kotex al cidden elin titremesin yani çünkü gerçekten değer diğerleri fıss
Molped alsana. İsrail malı mı bilmiyorum ama bu konuda da dikkat etmem. Hijyen bu. Mecbursun. İki kat yap veya pedin altına bir de günlük ped yapıştır diyeceğim, rahatsız eder.
Orkid gibisi yok maalesef 😐
Gittiğim yerde de Orkidle Sleepy vardı annemle uğraşmak istemediğim için Orkid almadım
O zaman tuvalet kağıdına pamuk sar koy
İgrenc bi marka o bu aradaa
Kağıt gibi bir şey pişman oldum ya
Parsomen kagidi sjdjsj
Valla israil malı ama en iyisi Orkid onun malı diye bir kaç marka denedim memnun kalmadım ama almamak lazım tabi
Erkekler Ne Diyor
Başkaları da var hem tam tutuyor hemde fazla ıslanmıyor
fışkiye misin nasıl 2 kez değiştin
İlk günler yoğun oluyorum
bakıma sok dükkanı
Reglimin bitmesi gerek önce
susadım da bir bardak ikram eder misin 🥺
Ben ilk regl olduğum zamanlar yatağı hep kan yapıyordum annemle kavga ediyordum bu yüzden nfjfjfjfj
çarşafı kaça satarsın
Kime
ebes patos sungurçutura
Beyaz giymemis ol
Beyazdı maalesef
Oooo geçmiş olsun
Neden aldıysam bela oldu başıma neyse Allah daha büyük sıkıntı vermesin
Amen ama yinede bakan çok olmustur
Evin içindeyim
Ha iyi bari bisey olmaz
Bilmiyorum knka
Külot bez kullan