2 gündür ağlayıp duruyorum napcam böyle?

Tamam regl çok yakın etkiliyor ama neden bu kadar etkiliyor ki? Erkek arkadaşım dediğim kişi de psikolojimi bozdu. Ilişkiye başladığımız dönem Ben büyük bir hevesle başlamıştım Tam da böyle bir ilişki nasıl olursa öyle olsun istemiştim kendini güvenle birine bırakabilme hissini doyasıya yaşamak istemiştim (Her anlamda) ama ben kendimi güvenip ona bıraktıkça o güvenilmez şeyler yaptı ve ben kendimi ona karşı savunmaya almış durumdayım fazlasıyla korumaya aldım kendimi �şin kötüsü Diğer erkeklere de böyle yapıyorum erkek arkadaşın sana ne yaptı derseniz mesela spora gidiyordum ona spordan fotoğraflar atıyordum sen oraya spor yapmaya gittiğine Emin misin diye cevap veriyordu bana yani ben bekliyorum ki ya Çok güzelsin İşte şöylesin böylesin falan gibi Beklerken o bana böyle şeyler söylüyordu mesela kürek çekmeye gidiyordum Sonuçta ekstrem bir spor ona da yani durumumda paylaşsam hemen cevap yazıyordu işte yine mi gittin çok mu evleniyorsun şöyle böyle falan diye yani kendimi çok garip hissettim kısıtlanmış gibi hissettim yaptığım her şey eleştiriliyor gibi hissettim ya yaptığım şekilde olduğum halimle beğenilmiyor eleştiriliyor tam anlamıyla Benim istediğim anlamda bir ilişkiye olmadığımı hissettim. Ve ne zaman bitirmeye kalksam hep yeni bir teklifle geldi bitirmek istemediği belliydi bir yandan Ben de istemiyordum ama bir yandan mantığım bitirmem gerektiğini hep fısıldadı bana bugüne kadar onu Dinlemedim bugün dinleyebilecek miyim emin değilim Ne yapmalıyım Sizce Ya da nasıl becermeliyim bu durumu?

Güncellemeler
+1 yıl
Meselâ spora eskisi gibi gitmiyorum soğudum. Küreğe de eskisi gibi gitmiyorum garip hissediyorum... ona sende gel birlikte yaparız diyorum üstüm ıslanır düşersem dedi. Şaka gibi...
2 gündür ağlayıp duruyorum napcam böyle?