Tamam regl çok yakın etkiliyor ama neden bu kadar etkiliyor ki? Erkek arkadaşım dediğim kişi de psikolojimi bozdu. Ilişkiye başladığımız dönem Ben büyük bir hevesle başlamıştım Tam da böyle bir ilişki nasıl olursa öyle olsun istemiştim kendini güvenle birine bırakabilme hissini doyasıya yaşamak istemiştim (Her anlamda) ama ben kendimi güvenip ona bıraktıkça o güvenilmez şeyler yaptı ve ben kendimi ona karşı savunmaya almış durumdayım fazlasıyla korumaya aldım kendimi �şin kötüsü Diğer erkeklere de böyle yapıyorum erkek arkadaşın sana ne yaptı derseniz mesela spora gidiyordum ona spordan fotoğraflar atıyordum sen oraya spor yapmaya gittiğine Emin misin diye cevap veriyordu bana yani ben bekliyorum ki ya Çok güzelsin İşte şöylesin böylesin falan gibi Beklerken o bana böyle şeyler söylüyordu mesela kürek çekmeye gidiyordum Sonuçta ekstrem bir spor ona da yani durumumda paylaşsam hemen cevap yazıyordu işte yine mi gittin çok mu evleniyorsun şöyle böyle falan diye yani kendimi çok garip hissettim kısıtlanmış gibi hissettim yaptığım her şey eleştiriliyor gibi hissettim ya yaptığım şekilde olduğum halimle beğenilmiyor eleştiriliyor tam anlamıyla Benim istediğim anlamda bir ilişkiye olmadığımı hissettim. Ve ne zaman bitirmeye kalksam hep yeni bir teklifle geldi bitirmek istemediği belliydi bir yandan Ben de istemiyordum ama bir yandan mantığım bitirmem gerektiğini hep fısıldadı bana bugüne kadar onu Dinlemedim bugün dinleyebilecek miyim emin değilim Ne yapmalıyım Sizce Ya da nasıl becermeliyim bu durumu?
2 gündür ağlayıp duruyorum napcam böyle?
Güncellemeler
+1 yıl
Meselâ spora eskisi gibi gitmiyorum soğudum. Küreğe de eskisi gibi gitmiyorum garip hissediyorum... ona sende gel birlikte yaparız diyorum üstüm ıslanır düşersem dedi. Şaka gibi...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kendini ele al
Alabilsem ztn...
Erkekler Ne Diyor
Sen çok fena bir kadınsın çok
O nerden çıktı?
Herkes kaçar ki senden
Neden ama?
Neden neyim var napiyorum ben?
Rahatsızsın sen adama cinayet işletirsin
O nerden çıktı be deli mi ne
Seni kısıtlamasi olmaması gereken bir durum,
Burada birisi bana sen çok fena bir kadınsın herkes senden kaçar demiş Neden öyle düşünmüş olabilir sordum ama söylemiyor Sence neden Bir erkek bir kadın için çok fena değil kaçma gereği duyar
Altta yazan kişi herkese aynı şeyi yazıyor, sana özel bir durum ve yorum olduğunu düşünmüyorum, kafana takma o yapılan yorumu bence
Ciddi misin
Evet ciddiyim
Ne yapacağım ben niye böyle hissediyorum neden bu kadar etkileniyorum ki sanırım büyük bir beklenti ve büyük bir hevesle bu ilişkiye başladım diye böyle oldu o yüzden söylediği erken ve benim için önemli oldu galiba
Evet büyük beklenti için de başlamışsin, hayal kırıklığı var baya, baksana bu adam yüzünden en çok sevdiğin sporları bile yapmayı bırakmışsin veya eskisi gibi zevk almıyorsun, bu adam bu şekilde de değilde başka bir üslupla anlatsaydi sana değer verseydi uzmeseydi onu daha çok sevecegine ben inanıyorum şahsen, özet su bu adam seni hak etmiyor
Ama bu da beni çok üzüyor işte yani Ben gereken her şeyi yaptım o neden yapmıyor
Bunu zorla yapacak değilsin, özünde yok demekki
Mesela ben kendimi bırakıyorum o neden güven içinde benim daha rahatça kendimi bırakmamı sağlamıyor? Ne bileyim bir erkek bunu yapmaz mı istese yapar değil mi
Yarım kalmak zor, ama...
Olabilir Zaten benim yeterliliğim bu kadar diyor sana yetmiyorsa ben ne yapabilirim diyor
Mantık bırak diyor gönül devam et diyor
Aslına bakarsan o da ben de çok yoruldum ara verelim diyor ama devam edebilir miyiz bilmiyorum
Kal git diyemem ama senin vereceğin karar senin için en iyisi olmasını istiyorum
Teşekkür ederim
Ama bazen diyorum Bende mi Çok üstüne gidiyorum diye... Yani benim de çekilmez taraflarım yok değil var
Ne gibi çekilmez
Yarın mesela hoşuma gitmeyen durumlarda çok fazla söylenebilirim yani artık karşı tarafa Zindan edebilirim bundan eminim soğutabiliyorum
Kendini bu ilişkide bence haksızlık yapıyorsun
Napcam çok yıprandım
Seni kullandı mi hiç, senden fayda aldığı bir konu var mı