Özel Günler & Hijyen Yeniliği keşfet! Yıkanabilir regl külodunun avantajlarını biliyor musun? (Sayfa 6) Kotex Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2811 Yeniliği keşfet! Yıkanabilir regl külodunun avantajlarını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 39 kişi beğendi
ZeynepKaran Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 48% +1 yıl Doğru kullanılmazsa hiçbir hijyenikligi kalmıyor 0 0 Yorumla
Fanastik__Lady Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 67% +1 yıl Merhaba. Çok iyimiş bence denenle bilir❤️🎀✨️ 0 0 Yorumla
ühüğühüğ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl yıkamak için kaç lt su harcıyoruz onu yazın 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Plastik atık çıkarmaktan iyidir diye düşünüyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cidden geçirmiyor mu yaa bende çok kullanmak istiyorum ama kararsızım 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Geçirmez özel bir kumaşla üretiliyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Alıcam en yakında umarım da kotexin pedleri bile çok iyi 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Pedleri piyasadaki en iyisi bence Yorumla
beyzacakmakk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl mantıklı yıkanması kurtarıcı olmuş <3 0 0 Yorumla
gökyüzüüüüüü Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Denemedim ama 1 tane alıp denemeyi düşünüyorum 0 0 Yorumla
Kulpukirikfincan Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Denenebilir bence güzel olabilir 0 0 Yorumla
küçükşeftali Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Asla mantıklı gelmiyor ben pedden devam 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Böyle bir ürüne ihtiyacımız vardı 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Kesinlikle Yorumla
NeganLucille Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Oldukça başarılı.. İyi ki varsın kotex ❤️ 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Kotex kalp kadınlarrrr Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 7,3b cevap paylaştı. ben daha önce kullanmıştım. çok rahat ve güzel 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Doğru kullanılmazsa hiçbir hijyenikligi kalmıyor
rahat edemem gibi hissediyorum
Hayır bilmiyorum kullanan var mı
Kendine saygısı olan kotex kullanır
Merhaba. Çok iyimiş bence denenle bilir❤️🎀✨️
Denicem teşekkür ederim paylaşım için
yıkamak için kaç lt su harcıyoruz onu yazın
Plastik atık çıkarmaktan iyidir diye düşünüyorum
Cidden geçirmiyor mu yaa bende çok kullanmak istiyorum ama kararsızım
Geçirmez özel bir kumaşla üretiliyor
Bunun türevlerini duymustum