Özel Günler & Hijyen Yeniliği keşfet! Yıkanabilir regl külodunun avantajlarını biliyor musun? (Sayfa 5) Kotex Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2811 Yeniliği keşfet! Yıkanabilir regl külodunun avantajlarını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 39 kişi beğendi
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeniliklere açık biri olarak deneyeceğim. 1 0 Yorumla
Sedefağaoğlu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Konforlu bir şeye benziyor, denemekte fayda var 1 0 Yorumla
sebebimsinaga Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 66% +1 yıl Hiç kullanmadım ve düşünmüyorum da. 1 0 Yorumla
GeceleriAğlarım33 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Kuloda kan bulaşsa yıkıyabiliyoruz zaten 1 0 Yorumla
hiddenuserr1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Alışkanlıkların dışına çıkmak biraz ürkütebiliyor 1 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl kullanıp memnun olan varsa yazabilirmi? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kadınlar için yeni bir konfor dönemi başlıyor 1 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Kotexle yeni bir dönem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gerçekten harika bir buluş. Amuda kalkarak yatan ben bunu beğendim. 0 0 Yorumla
denishanim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 43% +1 yıl Tampon çok rahat ya buna gerek yok bence 0 0 Yorumla
NetGörenAstigmat Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Denemedim denemek de istemiyorum 0 0 Yorumla
Pothossarmaşığı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Teşekkürler denicem paylaşım güzel 0 0 Yorumla
yalandünyabe Takip Et Xper 5 Yaş: 80 , eic 77% +1 yıl Hayır tercih etmem alışkanlık olmuş bizdeki 0 1 Yorumla civciv +1 yıl aslında şans versen seversin Yorumla
beyaz_kalp Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Teşekkürler denemek istiyorum ilk kez gördüm 0 1 Yorumla civciv +1 yıl dene, bence seversin Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hayır maalesef bilmiyorum 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Kız içerikte yazıyor ya Yorumla
Cerenimiss Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hayır hiç kullanmadım nasıl bir şey ki o 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 378 cevap paylaştı. Denemedim ama merak ediyorum 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Denicem galiba ben Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evet biliyorum ama tercih etmiyorum
Bence hic hos degil tek kullanimliliklar daha iyi
Yeniliklere açık biri olarak deneyeceğim.
İlk defa duydum çok ilginç.
Konforlu bir şeye benziyor, denemekte fayda var
Hiç kullanmadım ve düşünmüyorum da.
Kuloda kan bulaşsa yıkıyabiliyoruz zaten
Alışkanlıkların dışına çıkmak biraz ürkütebiliyor
kullanıp memnun olan varsa yazabilirmi?
denedim ama çok tavsiye etmiyorum açıkcası şu an malum durum
Kadınlar için yeni bir konfor dönemi başlıyor
Kotexle yeni bir dönem
Hiç benlik değil cidden ya
Gerçekten harika bir buluş. Amuda kalkarak yatan ben bunu beğendim.
Tampon çok rahat ya buna gerek yok bence
kullanmistim bi sure, guzeldi
Denemedim denemek de istemiyorum
Teşekkürler denicem paylaşım güzel
Hayır tercih etmem alışkanlık olmuş bizdeki
aslında şans versen seversin
Teşekkürler denemek istiyorum ilk kez gördüm
dene, bence seversin
Süpermiş teşekkürler denicem
Çok beğendim denemem lazım acil
Hic duymadım hiç denemedim
Kullanabilecegim bir sey degil