Özel Günler & Hijyen Yeniliği keşfet! Yıkanabilir regl külodunun avantajlarını biliyor musun? (Sayfa 4) Kotex Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2811 Yeniliği keşfet! Yıkanabilir regl külodunun avantajlarını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 39 kişi beğendi
elaymben23 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Hiç bir şekilde tavsiye etmem hiç kullanışlı değil dısarda rezil olursun 1 0 Yorumla
Mimikooşi Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Geri dönüşebilir olması güzel ama ne kadar sağlıklı bilemeyiz 0 0 Yorumla
maşaa Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Gerçekten pet almaktan sıkılmıştım hatta pet fiyatları da çok arttı bu yüzden iyi yapmışsınız 0 0 Yorumla
inanbilmiomki Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl eyvallah kotex bazi pedlerin kagıt gibi ama genel olarak seviom seni 0 0 Yorumla
askookuskoyumm Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Wooaaww mükemmel hep kullanırım gayet kullanışlı yumuşak en önemlisi pişik yapmıyorrr 0 1 Yorumla civciv +1 yıl pişik yapmaması çok iyi oluyor. Yorumla
minikşeytancik Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Deneyip memnun olan var mı kızlar? Ben tercih etmem gibi duruyor ürün. 0 1 Yorumla civciv +1 yıl ben deneyip memnun kaldım. tavsiye ederim. sızdırma, koku yapmıyor. gayet kullanışlı ve çok rahat Yorumla
BirAnneyimikievliyim Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bilmiyorum henüz deneme şansım olmadı doğa ya ters olmasın da 0 1 Yorumla civciv +1 yıl çok güzel bi ürün, denemeni tavsiye ederim. Yorumla
Edakara11 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Cok daha ekonomik ve hijyenik olduğunu düşünüyorum bence çok mantikli 0 0 Yorumla
maniticokseviyom31 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl ben de mutlaka denemek istiyorum, bir sonraki reglde deneyeceğim 0 0 Yorumla
Zeyno02x Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bu harika bişey bencede süper olmuş hayatımız kurtardı 0 0 Yorumla
Marinam Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Rahatlığına bir sey diyemem ama tekrardan kullanılmasına pek önem veremedim 0 0 Yorumla
evtidamerenset Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Kolay ve hijyenik duruyor ama bilemedim, kullanan varsa bilgilendirsin 0 0 Yorumla
Esraiskos Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Acaba hijyenik midir? Tüm gün giyip akşam çıkarmak 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Kullanım süresi kişiden kişiye değişir bence sabahtan akşama çok uzun bir süre Yorumla
Ezoşunuzzz01 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Kulanıyorum ve çok iyi beğendim kızlar tavsiye ediyorum 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Aaa kullanıyor musun yalın zamanda ben de bi denicem Yorumla
zynpern Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kotex bir numara, rahatlık açısından tercih edilebilir bir marka 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Tek kullandığım marka Yorumla
creampietime Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl cidden satın almalıyım böyle güzel bir ürünü yeni keşfetmem çok üzücü. 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl KızlarSoruyor sayesinde keşfettikkk Yorumla
yejoem Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl daha önce denemedim ama eminim ki kotexin çıkardığı bu üründe harikadır! 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Kotex bu işi yapıyor Yorumla
Evet00 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kullanmadim hic hijyenik gelmemisti ama yorumlara bakinca denemek lazim gibi :) 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Herkes beni de heyecanlandırdı bakalım Yorumla
jfhecsfgt Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Regl kilotudunu denedim sıcak tutuyot gemde baya iyi 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Sıcak tutması karın ağrısı olmaması için iyi Yorumla
astramia Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl İnsan içinde rahat edemez ve yıkarken de sıkıntı olur bence ya 0 0 Yorumla
Akrep_burcu_kadını Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl pedten daha rahat gibi geldi kesinlikle denemek lazimmm 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Rahat olduğunu ben de düşünüyoruö Yorumla
LaraGunel Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Daha önce başka bir markanın regl külodunu kullandım eminim ki kotex çok daha iyi olmuştur. 0 0 Yorumla
BirSelincik Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Ne kadar yıkansada ped daha hıjyenık gelıyor kullan at 0 0 Yorumla
Güzelgünler83 Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Harika bir icat ped almaya son yıka yıka giy rahatla 😌😌😌 0 0 Yorumla
Bıdık43 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bence reglin yoğun döneminde kötü olabilir ama sona doğru tam reglin bitişi için iyi olabilir 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Kesinlikle hem de daha konforlu olur Yorumla
Esalia Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Vaybe hiç denemedim ama çok rahat biseye benziyor deneyeceğim 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Rahat bir şeye benziyor cidden denenmeli Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ped daha hijyenik gibi ne kadar pahalı olsada
Hiç bir şekilde tavsiye etmem hiç kullanışlı değil dısarda rezil olursun
Ne kadar hijyenik olabilir ki
Geri dönüşebilir olması güzel ama ne kadar sağlıklı bilemeyiz
Gerçekten pet almaktan sıkılmıştım hatta pet fiyatları da çok arttı bu yüzden iyi yapmışsınız
eyvallah kotex bazi pedlerin kagıt gibi ama genel olarak seviom seni
Wooaaww mükemmel hep kullanırım gayet kullanışlı yumuşak en önemlisi pişik yapmıyorrr
pişik yapmaması çok iyi oluyor.
Deneyip memnun olan var mı kızlar? Ben tercih etmem gibi duruyor ürün.
ben deneyip memnun kaldım. tavsiye ederim. sızdırma, koku yapmıyor. gayet kullanışlı ve çok rahat
Bilmiyorum henüz deneme şansım olmadı doğa ya ters olmasın da
çok güzel bi ürün, denemeni tavsiye ederim.
Cok daha ekonomik ve hijyenik olduğunu düşünüyorum bence çok mantikli
ben de mutlaka denemek istiyorum, bir sonraki reglde deneyeceğim
Bu harika bişey bencede süper olmuş hayatımız kurtardı
Rahatlığına bir sey diyemem ama tekrardan kullanılmasına pek önem veremedim
Kolay ve hijyenik duruyor ama bilemedim, kullanan varsa bilgilendirsin
Sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi
Acaba hijyenik midir? Tüm gün giyip akşam çıkarmak
Kullanım süresi kişiden kişiye değişir bence sabahtan akşama çok uzun bir süre
Kulanıyorum ve çok iyi beğendim kızlar tavsiye ediyorum
Aaa kullanıyor musun yalın zamanda ben de bi denicem
Kotex bir numara, rahatlık açısından tercih edilebilir bir marka
Tek kullandığım marka
cidden satın almalıyım böyle güzel bir ürünü yeni keşfetmem çok üzücü.
KızlarSoruyor sayesinde keşfettikkk
daha önce denemedim ama eminim ki kotexin çıkardığı bu üründe harikadır!
Kotex bu işi yapıyor
Kullanmadim hic hijyenik gelmemisti ama yorumlara bakinca denemek lazim gibi :)
Herkes beni de heyecanlandırdı bakalım
Regl kilotudunu denedim sıcak tutuyot gemde baya iyi
Sıcak tutması karın ağrısı olmaması için iyi
İnsan içinde rahat edemez ve yıkarken de sıkıntı olur bence ya
pedten daha rahat gibi geldi kesinlikle denemek lazimmm
Rahat olduğunu ben de düşünüyoruö
Daha önce başka bir markanın regl külodunu kullandım eminim ki kotex çok daha iyi olmuştur.
Ne kadar yıkansada ped daha hıjyenık gelıyor kullan at
Harika bir icat ped almaya son yıka yıka giy rahatla 😌😌😌
Bence reglin yoğun döneminde kötü olabilir ama sona doğru tam reglin bitişi için iyi olabilir
Kesinlikle hem de daha konforlu olur
Kotex sen bir harikasın mutlaka denenmeli 🥰🥰🥰
Vaybe hiç denemedim ama çok rahat biseye benziyor deneyeceğim
Rahat bir şeye benziyor cidden denenmeli