Özel Günler & Hijyen Yeniliği keşfet! Yıkanabilir regl külodunun avantajlarını biliyor musun? (Sayfa 3) Kotex Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2811 Yeniliği keşfet! Yıkanabilir regl külodunun avantajlarını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 39 kişi beğendi
Sıla_ama_bıkmış Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Hayatım değişicek ya süper bir şey bu aşırı rahat kesin 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Değil mi ya konfor kazanabiliriz Yorumla
Kafasıkarışıkkişi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Ben galiba hiçbir zaman pedden vazgeçemeyeceğim. 0 2 Yorumla Sarıshın +1 yıl aa neden ki?, yeniliğe açık olmak lazım Yorumla LadyAmetist +1 yıl bende öyle sanıyordum ama bunun rahatlığı alışınca hep onu arıyorsun Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Muhteşem olmuş. Kısa sürede denerim ama çok merak ediyorum 0 2 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Merak edici cidden konforlu olacağını düşünüyorum Yorumla LadyAmetist +1 yıl @Ojeminrenginebak konforlu ve rahat Yorumla
miyavcıkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Biliyordum hiç denemdim güzel bir şeye benziyor... 0 2 Yorumla Sarıshın +1 yıl tavsiye ederim Yorumla LadyAmetist +1 yıl denedim ben buradan görüp beğendim Yorumla
Aishaa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl tekrar kullanılabilir olması çok güzel bir özellik, herkes doğa dostu ürünlere yönelmeli 1 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl doğa üstü ürünleri çok seviyorum Yorumla
KızTarafı Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl yıkanıp tekrar kullanabilir olması çok iyi bir özellik 0 2 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Kesinlikle Yorumla LadyAmetist +1 yıl evet sevdim, bütçe dostu cidden diğer pedler çok pahalı oldu Yorumla
rapunzel Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Deli yatılan geceler ve hareketli günler için çok iyi olur ya, rahatlıkk 0 2 Yorumla Sarıshın +1 yıl aynen, baya konforlu oluyor Yorumla LadyAmetist +1 yıl sızdırmazlık <3 kotexxxx Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl sürekli kotex kullanan birisi olarak bayıldımmmm 1 2 Yorumla Sarıshın +1 yıl ben deee Yorumla LadyAmetist +1 yıl ya benimde tek markam Yorumla
tuugcceeee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl mükemmel vallahi yaparsa kotex yaparmış çok büyük kolaylık biz bayanlar için. çok teşekkür ederiz kotexe 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlk 2 gün değil ama 2. günden sonra kullanmak için çok iyi bir ürün. Sürdürülebilirlik açısından da bayıldım. 😻 0 1 Yorumla Sarıshın +1 yıl katılıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu devirde kimse onu yikamakla uğraşmaz bence ama pahalı bi dünyada yaşıyoruz güzel düşünülmüş 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kotex ürünleri güzel beğeniyorum 3 2 Yorumla Sarıshın +1 yıl ben dee Yorumla LadyAmetist +1 yıl bende seviyorum beğendim Yorumla
pinkypink98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl kotex yine harika işler peşinde bayıldım ilk fırsatta deneyeceğimm 1 3 Yorumla civciv +1 yıl Kotex şaşırtmıyor, yine harika Yorumla LadyAmetist +1 yıl kotex en sevdiğim marka Yorumla NilÜmmüGülsüm +1 yıl kotex en sevdiğim marka Yorumla
selen5678 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Artık ped fiyatları gercekten cok uctu. Boyle firsatlar cok guzel 1 1 Yorumla LadyAmetist +1 yıl evet bütçe dostu en azından Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gayet kullanışlı bir ürün. En çok gece sorun yaşıyoruz ona birebir çözüm olmuş. 1 2 Yorumla Sarıshın +1 yıl çok kullanışlı cidden Yorumla LadyAmetist +1 yıl kesinlikle gece için harika Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ben kullanmaya cesaret edememiştim ama Kotex yaptıysa güvenirim. deneyeceğim. 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Kotex güven veriyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence süper bisy ped değiştirmekten iyidir yıkanabilir olması ayrı güzel bence 0 2 Yorumla Sarıshın +1 yıl çevre dostu Yorumla LadyAmetist +1 yıl kesinlikle tam bütçe dostuu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl normal pedden sasmam bunun dogayi kirletecegini dusunuyorumcevremizi dogayi koruyalim 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Yıkanıp sürekli kullanılabilen bir ürün oldukça sürdürülebilir yani Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok harika bir şey gibi duruyor aşırı konforlu hemen denicem 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Denenmeli benimde listemde Yorumla
Simay001_ Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Ben kullandım regl külotunu çok güzel sıfır sızıntı sıfır koku mükemmel 1 1 Yorumla Sarıshın +1 yıl ben de çok memnunum Yorumla
Acuuu Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Bekarken iyiydi ama evlenince Çok düzensizlesti birde 2 çocuktan sonra hiç olmuyorum desem yeridir ama denemek isterdim 1 0 Yorumla
ŞαrαρKαdınn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ay ben kullanıyorum o kadar güzel ki hele ilk gün regl sancısı çekerken bide ped kayar mı? taşar mi? derdim olmuyor miss. 0 1 Yorumla civciv +1 yıl ben de bayılıyorum. şu kayma olayını yaşamamak harika oluyor Yorumla
devrimcaneflal Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Yıkanabilirdense ben regl kabını daha sağlıklı buluyorum. Bence bunu ülkemizin kadınları da kullanıp üretmeli. 0 0 Yorumla
yeldacak Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Harika bir şey menstrual kap kullanmaya yeni başlayanlar için çok önemli ve herkese menstrual kap ve regli külodunu öneriyorum :) 0 1 Yorumla Sarıshın +1 yıl ben dee Yorumla
Bnjhhhh Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Bu muhteşem bir şey inanılmaz güzel ve rahat.Devamlı ped değiştirmeye son ✨Böyle bir rahatlık yok... 0 1 Yorumla Sarıshın +1 yıl ben de çok rahat ediyorum Yorumla
simsarlıkedi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Ay ben rahat edemem ki , geçti mi geçecek mi korkusu ile :))). Hatta regl külodunu giyip içine ped bile takarım hahahah... 0 1 Yorumla Sarıshın +1 yıl rahat edersin aslında, baya konforlu bir ürün. ben çok memnunum Yorumla
Kelebek4478 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İlk defa görüyorum böyle bişey hijyen kısmında kafam karıştı 1 1 Yorumla Sarıshın +1 yıl çok hijyenik, emici ve koku yapmıyor Yorumla
Pelin_nn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Daha yararlı ve daha kullanışlı maddi olarakta daha iyi 1 1 Yorumla Sarıshın +1 yıl evet, ped masrafını kaldırıyor Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hayatım değişicek ya süper bir şey bu aşırı rahat kesin
Değil mi ya konfor kazanabiliriz
Ben galiba hiçbir zaman pedden vazgeçemeyeceğim.
aa neden ki?, yeniliğe açık olmak lazım
bende öyle sanıyordum ama bunun rahatlığı alışınca hep onu arıyorsun
Muhteşem olmuş. Kısa sürede denerim ama çok merak ediyorum
Merak edici cidden konforlu olacağını düşünüyorum
@Ojeminrenginebak konforlu ve rahat
Biliyordum hiç denemdim güzel bir şeye benziyor...
tavsiye ederim
denedim ben buradan görüp beğendim
tekrar kullanılabilir olması çok güzel bir özellik, herkes doğa dostu ürünlere yönelmeli
doğa üstü ürünleri çok seviyorum
yıkanıp tekrar kullanabilir olması çok iyi bir özellik
Kesinlikle
evet sevdim, bütçe dostu cidden diğer pedler çok pahalı oldu
Deli yatılan geceler ve hareketli günler için çok iyi olur ya, rahatlıkk
aynen, baya konforlu oluyor
sızdırmazlık <3 kotexxxx
sürekli kotex kullanan birisi olarak bayıldımmmm
ben deee
ya benimde tek markam
mükemmel vallahi yaparsa kotex yaparmış çok büyük kolaylık biz bayanlar için. çok teşekkür ederiz kotexe
İlk 2 gün değil ama 2. günden sonra kullanmak için çok iyi bir ürün. Sürdürülebilirlik açısından da bayıldım. 😻
katılıyorum
Bu devirde kimse onu yikamakla uğraşmaz bence ama pahalı bi dünyada yaşıyoruz güzel düşünülmüş
Kotex ürünleri güzel beğeniyorum
ben dee
bende seviyorum beğendim
kotex yine harika işler peşinde bayıldım ilk fırsatta deneyeceğimm
Kotex şaşırtmıyor, yine harika
kotex en sevdiğim marka
kotex en sevdiğim marka
Artık ped fiyatları gercekten cok uctu. Boyle firsatlar cok guzel
evet bütçe dostu en azından
Gayet kullanışlı bir ürün. En çok gece sorun yaşıyoruz ona birebir çözüm olmuş.
çok kullanışlı cidden
kesinlikle gece için harika
ben kullanmaya cesaret edememiştim ama Kotex yaptıysa güvenirim. deneyeceğim.
Kotex güven veriyor
Bence süper bisy ped değiştirmekten iyidir yıkanabilir olması ayrı güzel bence
çevre dostu
kesinlikle tam bütçe dostuu
normal pedden sasmam bunun dogayi kirletecegini dusunuyorum
cevremizi dogayi koruyalim
Yıkanıp sürekli kullanılabilen bir ürün oldukça sürdürülebilir yani
Çok harika bir şey gibi duruyor aşırı konforlu hemen denicem
Denenmeli benimde listemde
Ben kullandım regl külotunu çok güzel sıfır sızıntı sıfır koku mükemmel
ben de çok memnunum
Bekarken iyiydi ama evlenince Çok düzensizlesti birde 2 çocuktan sonra hiç olmuyorum desem yeridir ama denemek isterdim
Ay ben kullanıyorum o kadar güzel ki hele ilk gün regl sancısı çekerken bide ped kayar mı? taşar mi? derdim olmuyor miss.
ben de bayılıyorum. şu kayma olayını yaşamamak harika oluyor
Yıkanabilirdense ben regl kabını daha sağlıklı buluyorum. Bence bunu ülkemizin kadınları da kullanıp üretmeli.
Harika bir şey menstrual kap kullanmaya yeni başlayanlar için çok önemli ve herkese menstrual kap ve regli külodunu öneriyorum :)
ben dee
Bu muhteşem bir şey inanılmaz güzel ve rahat.
Devamlı ped değiştirmeye son ✨
Böyle bir rahatlık yok...
ben de çok rahat ediyorum
Ay ben rahat edemem ki , geçti mi geçecek mi korkusu ile :))). Hatta regl külodunu giyip içine ped bile takarım hahahah...
rahat edersin aslında, baya konforlu bir ürün. ben çok memnunum
kullanışlı görünüyor, denenir
bence ekonomik bir ürün sevdim
İlk defa görüyorum böyle bişey hijyen kısmında kafam karıştı
çok hijyenik, emici ve koku yapmıyor
Daha yararlı ve daha kullanışlı maddi olarakta daha iyi
evet, ped masrafını kaldırıyor