Merhabaa 🌸
Mesela ben reglken bana bir kutu dolusu çikolata ve bir buket çiçek gelse tüm gerginliğimi unuturum. 😂

Merhabaa 🌸
Mesela ben reglken bana bir kutu dolusu çikolata ve bir buket çiçek gelse tüm gerginliğimi unuturum. 😂

Şu regl olayında ne var bu kadar yaa? Tamam hadi çikolatayı anladım insanın canı çekiyor, ama bunu illa hediye olarak beklemekte bana saçma geliyor. Çiçek ne alaka, neyin gerginliği bu? Normal bir olay işte.
Bir hiç kızdırmama sı iki hiç sinirlendirmemesi üç hep sen haklısın demesi, hepi topu 2 haftacık 🙄
Ahahaha süper 😅💅🏻
Sana çokça papatya gelsin o zaman 😅🌼🌼🌼
Yok kız seninki falan yok benim ama kendimize acilen bizi çiçeğe hediyeye boğacak bi adam manifestleyelim kısa zamanda başımıza gelsin 😅
Ahaha deme öyle tatlım bu işler hiç belli olmaz sen yeter ki çekim yasasını iyiye kullan 🌼
🌸
Bana meyve çayı yapılsa yelkenlerim suya iner.
Teşekkür ederim 💕
🌸
Tatlı şeyler, güzel sözler vs. ya da hiç gözüme görünmemek. Bu ikilem hep olur :d
hiçbir şey atamaz ama çiko şaka maka iyi geliyor yaaa 😂
Reglken gergin olmuyorum ya ağrısız atlatsam yeter şu anda da reglim mesela gayet sakinim
Uyandığımda biri annem, kardeşim falan seni seviyorum dese geçer kız kardeşim diyorrrr🌹❤️
benden Uzak kime yakınsa hele ki ilk gün
Öyle bir nağlet var mı 😂
Tatlı şeyler alsın yeterli.
ilgi olabilir ama gerginliğim gider mi bilemem..
Çikolata alırsa geçer
Yoğun bir çikolatalı tatlı getirebilir
O nereden bilsin ona hiç alınmamış ki yani ben
Öyle şeyler yaşamadım. Bence abartıyorsunuz
Suprisss😊ler
Bana bir şey etki etmiyor
Çikolata
Genelde iyi geçiyor
Anlayış yeterli
Hiç bir şey kesmezzz
Sevgilim olmadığı için bilemiyorum ne yapardım jest. Gerçi odunluk var bende yapabilecek jest kapasitem var mı onu da bilmiyorum.🤦
Güzel bir sohbet bence anlayışlı biriyle ve bol sıvı tüketimi regeli önlemede bire bir yontem
Çikolata alsak olur mu
Amma büyütüyorsunuz şu regl olayını hee
Tamam
çikolata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?