Oda arkadaşımla anlaşamıyorum?

Oda arkadaşım hemde sınıf arkadaşım hep beraberiz bide sevgilisi var üçümüz takılıyoruz. Ama ben 3. Bi kişi olmak çoğunlukla istemiyorum ve üzülüyorum. Oda arkadaşımda beni en yakın arkadaşı falan görüyor herlade, başka arkadaşlarımla dışarı falan çıktığımda falan surat yapıyor ve ne olduğunu söylemiyor. Sorduğumda ise sunla dışarı çıktın bununla gezdin falan diyor. Sınıf arkadaşım olduğu için okula ikimiz gidiyoruz ama hiç beni beklemiyor önden önden gidiyor. 3 lü takılırken de öyle 2 si hep muhabbet ediyor, ben yokmuşum gibi davranıyorlar. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ve aşırı pis saçları her yerde popondan külot çıkartıyor orada kalıyor. Afedersiniz adetli pedini çıkarıp orada kalıyor. Midem bulana bulana alıp poşete koydum ben. Mutfak desen bok götürüyor hiçbir temizlik yapmıyor. Bütün yemeği ben yapıyorum. Bütün tuvaleti ben temizliyorum. Hadi diyorum aynı odada kalıyoruz susayım sesimi çıkarmayayım ama dayanamıyorum. Başka arkadaşım yok diye ona muhtacım falan sanıyor. Ama öyle bi şey yok yanii arkadaşta edinirim yanii.

Güncellemeler
+1 yıl
Yani bu durumda ne yapabilirim. 1 yıllık dekont imzaladık.
Oda arkadaşımla anlaşamıyorum?