Selaamm,
Regl donemimin son gunlerinde gunlerce ve siddetli bicimde kusma problemi yasiyorum. Daha once basina gelen var mi? Sizce normal mi?
Selaamm,
Regl donemimin son gunlerinde gunlerce ve siddetli bicimde kusma problemi yasiyorum. Daha once basina gelen var mi? Sizce normal mi?
Merhaba, son zamanlarda başladıysa regl ile alakalı bir durum değildir bu, ancak sadece reglin son günlerinde olması da garip doğrusu. Strese bağlı yaşıyor olabilirsin, son zamanlarda problem gördüğün stres yaptığın şeyler, regl gibi hormonal salgıların değişimi ile birlikte bu tip şeyler yapabilir
Hayatimda ne boyle bir sey yasadim ne de yasayanini duydum... normal gelemdi o yuzden
Evet bana da gelmiyor ama doktorlar da hicbir halt soylemiyor🤷🏻♀️ Gecistiriyorlar hep
Reglden kaynakli degilidir belki...
Sadece regl donemlerimde sorun yasiyorum
Regl doneminde bagirsak fonksiyonlari da degisiyor... ishal veya kabizlik olabiliyor bu da onun gibi bir sey mi acaba... yine de sen dahiliyeye falan git
Oyle yapacagim sanirim. Kadin hastaliklari cozemedi belki dahiliye cozer…
Ne diyim gecmis olsun
Tesekkur ederiimm🌸
Normal her insanda degişiklik gösterir aman çok aşırı rahatsızsan acile gitmen lazım
Önceden de oluyor muydu? Yeni mi başladı? Yeni ise bence doktora görünün.
Iki uc aydir oluyor. Doktora gittim ama sorun yok diyorlar. Ve genc kizsin normal boyle seyler diyip gecistiriyorlar. Muayene edemedikleri icin sanirim onlar da bir cozum onerisi sunamiyor🤦🏻♀️
Geçici olabilir belki de. Tahlil falan yaptılar mı? Acaba yediğiniz içtiğiniz bir şeyler mi tetikliyor ki
Tahlillerim temiz. Bu sadece regl donemlerimde olan bir sey o yuzden sanmiyorum.
Psikolojik olarak bu dönemlerde yani öncesine göre değişim var mı? O da belki midenize vuruyor olabilir. Stres vs. regl çünkü kadınlar duygu yoğunluğu olduğu kadar psikolojik olarak yıpranabiliyor.
Bunu dikkate alirim… Belki soylediginiz gibi olabilir
Geçmiş olsun tekrardan. Dilerseniz bu dönemlerde mide koruyucu hap işe yarayabilir ama gene de doktora sormakta fayda var.
Cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin🙋🏻♀️🫶🏻
Normal değil bazı hormon bozukluğu fizyolojik ve psikolojik etkilerle bu sorun oluyor bu durumu doğal yollarla atlatmanda mümkün
Serum verdiler o bile bir ise yaramadi dogal yollarla nasil cozebilirim ki?
Serumla olmazki, serum vücudun bağışıklık sistemin zayıflayınca gıda takviyesi niyetine verilir. Kusmanı giderme amacıyla verilmesi saçma olmuş.
Alti yil tip egitimi almadigim icin mudahale edemedim icine mide bulantisi icin bir ilac enjekte edildi ve o sekilde serum verildi ama net hatirlamiyorum su anda. Zaten ordayken de kusmalarim devam ediyordu ama kimse mudahale etmedi. Hastaneler de ticarethane oldugu icin normal karsiliyorum ben artik😏
Bu durumların fizyolojik değişimler örneğin kilo alıp verme veya psikolojik sorunlar depresyon stres anksiyete gibi, veya cinsel hormonsal sorunlar nedeniyle olmasıds mümkün. Seni detaylıca test edip anca o şekilde sendeki sorunu analiz edip nasıl gidereceğin konusunda yönlendirebilirim
Hayır normal değil
değil
Hayır normal değil doktora başvurun lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?