Özel bölgem gün geçtikçe kendiliginden rengi kararıyor ne yapmam ne kullanmam gerek en etkili şeyler nedir
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İç çamaşırın kalitesiz ise
Bakımını geç yapıyor isen
Havasız kalıyor ise
Olabiliyor
Ancak bunlar dışında ırsi olarak ta olabiliyor anneden geçen durum
Bikini mi vajina mi?
Ya bacak arası işte üstler o kadar da değil
Şimdi şöyle eger vajinaysa oraya bir şey sürme. Cunki surdugun şeyler vajinanın florya'sını bozar. Vajinanın rengi sağlığından daha önemli bu yüzden oraya bir şey Sürmeni önermem ama bikini bölgesinde ve bacak aralarında kararma varsa oraya bir şeyler sürebilirsin. Sorun olmaz.. Arbutin lekeler için harika bir içerik. Temiz içerikli bir arbutin serum+leke kremiyle rengini aça bilirsin.
Ayrıca dar giyiniyorsan bir süreliğine dar giyinmeyi bırak Çünkü dar giyinmek de leke yapıyor iç çamaşırların da %100 Pamuk olsun ped kullanmaya da bir süreliğine ara ver Çünkü kullandığımız pedlerde kararma yapabiliyor.
Ve son olarak da haftada 2 kez glikolik asitli tonik kullanabilirsin glikolik asit de kararmalark açmakta birebir. Ama kesinlikle vajina bolgene bir şey sürme
Ya dudak kısmında ve tam bacak bitimlerinde var kullanmamda sıkıntı olur mu sence ve bu dediklerin gerçekten etkili mi değilse seninde dediğin gibi pek bir şey sürmek istemiyorum
Gerçekten etkili olmasa sana söylemem zaten Benim koltuk altımda bikini ve bacak aramda kararmalar vardı Arbutin ve glikolik asit sayesinde geçti bu kararmalar. Ama dediğim gibi lütfen vajinana bir şey sürme. Bu sefer floryasi bozulur ve çok daha kotu olur. Dudaklarada bir şey Sürmeni önermem. Bacak arana ve bikini bolgene dediklerimi uygula Ama vajina için lazer tedavisi uygulaya bilirsin güvenilir hekimler tarafından Ve tabi yaşında buna uygunsa
Anladım çok teşekkür ederimm
Rica ederimm
Erkekler Ne Diyor
bence krem sürün
Ne kremi knk?
ağda yapma. jilet vurma. kıllar uzadıkça makasla kes. fransız bayan arkadaşımdan öğrenmiştim. onda hiç kararma yoktu.
Pek mantıklı gelmedi ama sen bilirsin knk evlendiğini kadına önerirsin artık bunu alshskshsjs
önermem. kadın böyle şeylere takılmamalı. kararsa ne olacak. kadın kadınlığını yatakta göstersin yeter. delik ağzı kara olsa ne olur pembe olsa ne olur. bence sen takılma kanka
Taam knk
Kendiliğinden nasıl kararır knk mutlaka bir sebebi vardır
Karariyo knk dar giymekten pedlerden ic camasirlarindan zamanla kararıyor yani kadınların 90 inin sorunu bu
He anladım knk iç çamaşırını dar alma yani dar giyinme
Öyle olmuyo işte lshdsksjsjs
Tonik kullan knk geçer
Niye öyle olmuyor sebebi mi var knk
Kanka özel bölge adı üstünde her şey sürülmez bol iç çamaşıri giyen varsada 3 5 kisidir
Yanlış anlama knk kusura bakma yanlış bir şey söyledim ise
Yok knk niye diyesin bilgileniyorsun işte khdfsjfsjg
Anladım knk peki jilet mi kulladın knk
Jilet ağda tüy dökücü lazer ne ararsan alshskshsj
Ooo hepsini kullanmışsın knk azaldı mı peki kıllar
Evet bitmek üzere epilasyon saolsun
Karınca yağı kullan diyecektim knk epilasyon daha iyi tabi
Ohoo karınca yağı bi boka yaramıyor kac yıl millete sattım 1 tanesi faydasını görmedi
He anladım knk işe yaramıyor diyorsun yani peki knk kaçıncı seansın epilasyonda
Yok knks epilasyon ise yariyor 8. Seansim
La en son kararmalar için yardım istiyordum konu ne ara bura geldi skshsksjs
İşe yarıyorsa dedim bende gideceğim o yüzden sordum knk ya affedersin ya 🙈🫣
Git git bitiyor tekrar ciksada cok az çıkıyor gidersin yine 2 seans çıkmaz bidaha her ay ugrasmaktansa ay bile değil haftada bir çıkıyor ekonomik yönden de mantikli
Anladım knk teşekkür ederim knk sağol iyi ki varsın sağol 😊😇
Ricaa
😇😊
çamaşır suyu sür 😂😂
Allah razı olsun saol
Lazer tedavisi
Gerçekten etkilimi o daha önce duydum
Evet etkili
Ve sağlıklı
İnan erojen bölgene krem vs bilinmeyen ürün sürmek istemezssin
Gün yüzü görmedi
kararmak güzeldir
Değil askim beyaz tenliyim kötü duruyor
yok be öylede güzel emin ol çokta takma
Ne bileyim ya cok tartışılan bi konu bayan kuaförün çalıştım gördüğüm tüm vajinalar kara neredeyse ama cok takıyorum kötü duruyo çünkü
siyah olması beyaz olması pembe olması neyi değiştiriyor rütbe mi değişiyor kadememi vazifemi görev mi :)
Görsel zevki bozuyor şahsen ben kendimden rahatsız oluyorum pembe veya beyaz olsun demiyorum sadece kendi tenimle aynı renk olsun