Özel Günler & Hijyen Nasıl hemen regl olurum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Hemen regl olmam lazım 2 gün geçti hala olmadım kasık ağrım var göğüslerim büyüdü ama hala olmuyorum Güncellemeler+1 yıl Bakireyim ilişkim hiç olmadı. Nasıl hemen regl olurum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Karnından sesler gelir ordan anlarsın su içmeye çalış tuvaletini bekletme büyüğünü yap doğru beslen 0 0 Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Dimes %100 nar suyu al marketten konstantre o onu iç 2 gün sürmez adet olacaksın 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl arkadaşım uzmana gidin bizim gibi cahillere sormayın riske girersiniz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ortalama kızlar 20 lı yaşlarından sonra bakire kalmıyorlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha yaşın küçük 3 4 sene içerisinde cinsellik yaşarsın Yorumla Soran +1 yıl Evlenmeden yaşamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım dayanırsın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şüpheli ilişkin oldu mu? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sürtünme falan? Maydanoz suyu iç adet söktürür Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Sürtünme falandan sanane ne kızın özel hayatını karıştırıyorsun sürtünüp mü hamile kalıcak Yorumla Soran +1 yıl @0_Nyks_0 +1 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl neden? bahanemi lazım? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne? Ağrı çekiyorum olmadığım icin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hee bende, ypamam, rglm demek için sandım Yorumla
Pokora Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Eczaneden tarlusal tablet al iç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu içmiştim Bi keresinde o ay çok ağrılı ve çok kanamalı regl olmuştum Doktor vermişti Şimdi doktor vermediği sürece içmeyin diyor Yorumla Pokora +1 yıl 2 gün gecikmiş henüz telaş yapma şimdi ama illada regl olmam lazım diyorsan tarlusal etkili olur doktor yazmadan reçetesizde veriliyor Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Karnından sesler gelir ordan anlarsın su içmeye çalış tuvaletini bekletme büyüğünü yap doğru beslen
Rezene çauı iömelisin
Bol su iç.
Papatya iç
Erkekler Ne Diyor
Dimes %100 nar suyu al marketten konstantre o onu iç 2 gün sürmez adet olacaksın
arkadaşım uzmana gidin
bizim gibi cahillere sormayın riske girersiniz
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ortalama kızlar 20 lı yaşlarından sonra bakire kalmıyorlar
18
Daha yaşın küçük 3 4 sene içerisinde cinsellik yaşarsın
Evlenmeden yaşamam
Umarım dayanırsın
Şüpheli ilişkin oldu mu?
Bakireyim
Sürtünme falan? Maydanoz suyu iç adet söktürür
Sürtünme falandan sanane ne kızın özel hayatını karıştırıyorsun sürtünüp mü hamile kalıcak
@0_Nyks_0 +1
neden? bahanemi lazım?
Ne? Ağrı çekiyorum olmadığım icin
hee bende, ypamam, rglm demek için sandım
Eczaneden tarlusal tablet al iç
Onu içmiştim Bi keresinde o ay çok ağrılı ve çok kanamalı regl olmuştum
Doktor vermişti
Şimdi doktor vermediği sürece içmeyin diyor
2 gün gecikmiş henüz telaş yapma şimdi ama illada regl olmam lazım diyorsan tarlusal etkili olur doktor yazmadan reçetesizde veriliyor
İlacı var
Adet sokturu kullan
İlişki yasadinmi