Regl/hamilelik?

Merhaba arkadaşlar 26 yaşındayım 2.5 yaşında bir oğlum var eşimle ikinci çocuğu istiyoruz yaklaşık 5 6 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz ama her ay regl oldum bazen günü gününe bazende 5 6 gün gecikmeli regl oldum hep ve Cok sancılı çok kanamalı oldum gecen ay bu ayda da bugün regl günüm ama hala olmadım regl eşimde hamilelik testi almış nolur ne olmaz diye yapmadım şimdiye kadar ilk çocuğumda yaptım ama şimdi yapmadım yani şöyle soyleyim açıkçası eşim ne zaman isterse o zaman ilişki yaşadık yumurtlama gününe falan hiç dikkat etmedi ben bak bugün yumurtlama günüm desemde o hep yorgun ya da bı işi oldu ama yinede sormak istiyorum burada kadın dogumcu sağlıkçı ya da anlayan varsa diye belirti olarak benim ne alaka bilmiyorum bacaklarım çok ağrıyor göğüste ağrı hassasiyet oluyor kasık karın bel ağrısı ara ara genel de sabahları mide bulantısı bazende koku hassasiyeti oluyor çok sık idrara cikiyorum ama ben onu idrar yolu enfeksiyonu na bağlıyorum sürekli kasıklarımda ara ara karnimda böyle bı hareketlilik var ama acaba yine regl mi olacam acaba ondan mı başka biseyden mi bilmiyorum tabi rabbim bilir o ne zaman nasip ederse biz ne kadar istersek isteyelim kaç gün gecikirse test yapayım da başka bi öneriniz var mı ne yapmam gerekir biraz karışık oldu kusura bakmayın ama benide anlayın lütfen çok heyecanliyim adet olmak istemiyorum

Regl/hamilelik?