Özel Günler & Hijyen Kızlar regl öncesi meme ağrısı sizde de oluyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Yapay Zekaya Sor Çok zor bir şey. Bu ovulasyon dönemi ile alkalı mı sizce Kızlar regl öncesi meme ağrısı sizde de oluyor mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bi meme gördüler diye şu erkeklerin yorumlara bak! seninde amacın bu zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende de oluyor 5 7 Yorumla Soran +1 yıl Çok zor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemde nasıl yaaa hele öncesinde iyice pişiyor acıyor Yorumla Soran +1 yıl Ağrı kesici alıcam en son Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaçıncı günü Yorumla Soran +1 yıl Yarın olucam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oofff şimdiden sancısı tuttu diyorsun ,:( Yorumla selim451 +1 yıl çokmu ağrıyor Yorumla
meell_cx Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Genelde başım deli gibi çatlıyor, kadınların %10 unda felan görünüyormuş bu durum. 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Regl öncesi meme ağrısını anladım da göğüs resmi eklemeni anlamadım bakınca ağrı olduğunu anlıyor musunuz kızlar 😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Şişiyor ya ondan Yorumla ByDreamm +1 yıl ee sutyen var sonuçta yine de belli olmaz sanırım 😅 Yorumla ByDreamm +1 yıl Yani farkedilicek kadarda sismez herhalde yoksa o kadarda şişiyor mu 🤔 Yorumla
revolver-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl vays fızık harıka masallah regl oncesı gogus karın agrında olur sıslıkte olur daha baska seylerde tabıkı dm ıstersen ekle 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl ağrıyan meme teşhisi koyamadım uzaktan gözyaşı pardon ucu nerde şişmemiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu atmam ki Yorumla Deepsiz +1 yıl 😵💫e bu gördüğümüz ne Yorumla
Erkan0080 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Neden gösterirsin ülkeye memelerini yani nasıl mantık var sizde 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Resim koydun daha iyi anladım keşke her kız böyle sorsa 0 0 Yorumla
DengeSiz_mişim Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Meme göstereceksen birqz daha dekolte olsaymış bari... 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yakında darbe olacak gibi. Özgürlük isteyenler var. 😃😃 1 0 Yorumla
umutbarış3838 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Evet normal bir durum. Fotoğraf takdire şayan... 0 0 Yorumla
Krallking Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Evet regl dönemi ile alakalı memeler de şişiyor emilmek istiyor bi de hormonların etkisinden dolayı sürtünüp yalanmak da istiyor aşağısı 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Foto ne alaka yani? şiştimi diyorsun :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet o yüzden Yorumla Regnanspiritus +1 yıl Belli olmuyor ama normal diye biliyorum. Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl bunu memeni koyarak sorman takdire şayan😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kızlara şiştiğini göstermek için Yorumla alcohólico +1 yıl peki Yorumla
Coolguy86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl ağrı normalde uçların niye belli değil 😅 0 0 Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Kıyamam ya çok mu ağrıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kızlar anlar bunu Yorumla ironiq +1 yıl Öğrendik sayenizde bir de dönemde ki stresiniz yokmu evlerden uzak Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Fena şişmiş ler 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet bayağı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye böyle oldun Yorumla Soran +1 yıl Regl öncesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada misin Yorumla
Kızlar Ne Diyor
bi meme gördüler diye şu erkeklerin yorumlara bak! seninde amacın bu zaten
Bende de oluyor
Çok zor
Hemde nasıl yaaa hele öncesinde iyice pişiyor acıyor
Ağrı kesici alıcam en son
Kaçıncı günü
Yarın olucam
Oofff şimdiden sancısı tuttu diyorsun ,:(
çokmu ağrıyor
Genelde başım deli gibi çatlıyor, kadınların %10 unda felan görünüyormuş bu durum.
Evet.
Evet maalesef
Erkekler Ne Diyor
Regl öncesi meme ağrısını anladım da göğüs resmi eklemeni anlamadım bakınca ağrı olduğunu anlıyor musunuz kızlar 😅
Şişiyor ya ondan
ee sutyen var sonuçta yine de belli olmaz sanırım 😅
Yani farkedilicek kadarda sismez herhalde yoksa o kadarda şişiyor mu 🤔
vays fızık harıka masallah regl oncesı gogus karın agrında olur sıslıkte olur daha baska seylerde tabıkı dm ıstersen ekle
ağrıyan meme teşhisi koyamadım uzaktan gözyaşı pardon ucu nerde şişmemiş
Onu atmam ki
😵💫e bu gördüğümüz ne
Neden gösterirsin ülkeye memelerini yani nasıl mantık var sizde
Resim koydun daha iyi anladım keşke her kız böyle sorsa
Meme göstereceksen birqz daha dekolte olsaymış bari...
Yakında darbe olacak gibi. Özgürlük isteyenler var. 😃😃
Evet normal bir durum. Fotoğraf takdire şayan...
Hangi meme :D? burada meme yok la kandırma kendini boşuna
Evet regl dönemi ile alakalı memeler de şişiyor emilmek istiyor bi de hormonların etkisinden dolayı sürtünüp yalanmak da istiyor aşağısı
Foto ne alaka yani? şiştimi diyorsun :D
Evet o yüzden
Belli olmuyor ama normal diye biliyorum.
bunu memeni koyarak sorman takdire şayan😂
Kızlara şiştiğini göstermek için
peki
foto çok hoş :)
çoğu kadında oluyor bu
belin inceymiş beğendim...
ağrı normalde uçların niye belli değil 😅
Bütün sevkim kırıldı mk
tam ilgi gösterilecek meme
her sey iyi guzel hos da foto ne alaka...
Kıyamam ya çok mu ağrıyor
Kızlar anlar bunu
Öğrendik sayenizde bir de dönemde ki stresiniz yokmu evlerden uzak
Fena şişmiş ler
Evet bayağı
Niye böyle oldun
Regl öncesi
orada misin
Kadın olmak komple zor bence
Güzel duruyor
çok iyi görünüyosun
Tam bir köylü teni