Erkeklerden daha ıyı bılemeyız tabı ama nacızane sıcak su torbasını kasık yerıne ayak altına ve kısa surelı belıne koy masaj yapabılcek bırı varya bel kısmına hafıf bı masaj ıyı gelır veya karın bolgesıne dus alabılcek kadar ıyıysen dus al papatya cayı ıcebılırsın gevsemek ıcın
Kızlar Ne Diyor
Erkeklerden daha ıyı bılemeyız tabı ama nacızane sıcak su torbasını kasık yerıne ayak altına ve kısa surelı belıne koy masaj yapabılcek bırı varya bel kısmına hafıf bı masaj ıyı gelır veya karın bolgesıne dus alabılcek kadar ıyıysen dus al papatya cayı ıcebılırsın gevsemek ıcın
Yorumun başına çok güldüm xjxhdh
Sjsjs yorumlar oku cıldır modunda ondandır djsjs
Papatya çayı iç ya da ağrı kesici at ben hep öyle yapıyordum eskiden ağrılı gelirdi şimdi ağrısız geliyor o yüzden gerek kalmıyor bunlara
Geçmiş olsun... sıcak su torbası iyi geliyor.. ayaklarını sıcak tut.. ağrı kesici de kullanabilirsin.
Bir ağrı kesici bir papatya çayı iç yorgan yatak yastık baska bişey yapılmiyor ilk reglen deyildir biliyorsundur ve burada sorman çok saçam
Ağrı kesici iç canım minoset sıcak su torbası yap karnının üstüne koy ayağına mutlaka çorap giy geçer
Normalin üstünde ağrın oluyorsa ağrı kesiciler etkisizse hastaneye git benim aşırı ağrım olduğunda sıcak su torbası işe yarıyordu
Rezene çayı sıcak su torbası yatak ve ağrı kesici bide Bitter çikolata
Bende oldum seninle aynı durumdayım sıcak tutmaya çalış onun dışında pek bişey bir işe yaramaz
Arveles iyi geliyor ve porstant forte iyi geliyor beniö adetim aşırıııı ağrılı komaya giriyorum bir tek bunlar iyi geliyor
Arveles ciğerlere zarar veriyor kullanmanı tavsiye etmiyorum sen bilirsin
Regl ağrılı geçiyorsa eczaneden ilacı temin edebilirsin
Ponstant forte kullanıyorum adet üzerine bir ilaç
Teşekkürler arvelesin öyle olduğunı bilmiyordum
Kanka arveles çok zararlı normal baş ağrısı için bile kullanma
Ciğer de sıvı toplatiyormus buda kist yapar
Bilmiyordum bende hep bir yerim agridigi zaman arveles içerdim anında geçirir ağrısını🤔
Yok kullanma
Zarar veriyor
Ağrı kesici al tok karnına tabiki sıcak su torbası koy papatya çayı içebilirsin.
Erkekler Ne Diyor
Ayaklarının altına sıcak su torbası koy. İyi gelicek bu sana. Geçmiş olsun.
Sıcak su yap belini sar ovala
Masaj ve sıcak su torbası ile
Çikolata ye karnına sıcak su torbası koy
Tüm bunlari yaptım ama geçmiyor maalesef başka yolu da yok gibi🥺
Çaresiz 3 gün dişini sık, ya da bi şekilde uyuştur
Sevdiğim kişi yanimda olsaysi ilgilenseydi kesin geçerdi neyse sabredicem bir kaç gün
O dönemde zaten bazı istekler fazla artıyor, tabiki yanında olsa sana o acıyı unutururdu.
Evet unuttururdu elbet ilgi görunce o ağrı elbet giderdi
nerede sevdiğin uzakmı gelsin
Evet uzak şehirde ama ruhlarimiz birlikte
benimde var uzaklarda ama 15 saat gidiyorum her hafta
Ne güzel
zor ama güzel bir haftanın yorgunluğunu alıyor bi şekilde
gecmis olsun...
Hijyenik ve ortopedik ped ile
ortopedik ped ne ola ki :D
Ağrıları en aza indirir
Hemencik emiş yapar
Jinekolojik hastalıktan korur