Özel Günler & Hijyen Regl döneminde neden daha çok ilgi ve şefkat ihtiyacı duyarız? tuzsuzfıstık Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bebeği gibi ilgilenilip başımda pervane olunsun istiyorum. Sonra canım onuda istemiyor. Sadece yatiyorum Regl döneminde neden daha çok ilgi ve şefkat ihtiyacı duyarız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hormonlar bedende ve duygularda hassasiyete neden oluyor çünkü ve daha çok şefkat ve ilgi bekleyen bir hale gelebiliyoruz.. 1 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben de de oluyorum ama işte g3ciy8r sonra özellikle o dönemlerde yani ihtiyacım olduğunda kimse yanımda olmaz 1 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Ben ilgi ve sefkatten çok catiyorum herkese bı sinir geliyo tek kalmak daha iyi benim için o yüzden 🙂 1 0 Yorumla
zeriko Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Ilgi olmayinca aglayip cok ilgilenince de duygulaniyorum😂😂 1 0 Yorumla
geceeyagmuru Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Birinin anasına avradına sövmemek için biraz ilgi ile sakinleştirilmeye ihtiyaç duyuyorum ben şahsen 1 0 Yorumla
benkartalim Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Regl doneminde daha cok duygusal oluyoruz ben saçma sapan seylere ağlıyorum regl doneminde 1 3 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Hem ilgilenilmek istiyorum hemde yalnız kalmak Yorumla benkartalim +1 yıl Cok degisik cidden reglden birkac gun once duygu degisiki yaşıyorum regl dönemi ayri bi dert reglden sonra kendime gelmem birkac gun suruyo normal gecirdigim az gün var Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Ve hala bu kadar ağrı duygu değişiminde bile anlasilmayip abarttigimiz düşünülüyor Yorumla
MBalcıMelikee Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bend öyle bişe olmuyo herkes beni tek bıraksın istiyorum niyeyse 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ben hezaman isterim o zamana özel degil yani 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hormonlardan dolayı. genelde sinirlilik olur. bu yüzden de tatlı yemek isterler ya da ilgi beklerler normaldir. 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl regl günleri için hastaneler kurmak isiityorumnasıl fikirgelin rahat ettirelim 1 5 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Olur Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 +1 yıl günlük 5 bin Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl 5 bini bana versen hastaneden daha mutlu olurum Yorumla çpkn_kuruFASULYE007 +1 yıl 5 bini sana neden vereyim? Yorumla sedaanrr +1 yıl @tuzsuzfıstık hahahah iyi dedin kız Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Bilmem bizde size soruyoruz daha adam akıllı cevap alamadık 😀 0 0 Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Hormanlarınız alçalıp yükseliyor regl döneminde norma 0 0 Yorumla
hqhqhqj Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Cünkü regl doneminde vivufunuz hamile kalmak ister ve hormonlar salgioanir. 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Doğurganlık döneminin etkileri 0 4 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Uzaktan yakından alakan var galiba doğurganlıkla nokta atışı yaptın Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Bu kadar ilgi istemenizin sebebi de bu zaten kadinlar ilgi alanım Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Anlayabiliyorum ilgi alanın olduğunu Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl En sevdiğim alan evet Yorumla
robinn42 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Sizin ilgi istemediğiniz gün var mı? 0 1 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Var kardeşim var Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Ee ne istiyorsun 0 4 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Bilmiyorum bir bilsem zaten Yorumla Hairmafya +1 yıl Çocuğa yazık Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Yazık ettgiim kimsem yok maalesef Yorumla Hairmafya +1 yıl Sevgilin var sandım Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hormonlar bedende ve duygularda hassasiyete neden oluyor çünkü ve daha çok şefkat ve ilgi bekleyen bir hale gelebiliyoruz..
Ben de de oluyorum ama işte g3ciy8r sonra özellikle o dönemlerde yani ihtiyacım olduğunda kimse yanımda olmaz
Ben ilgi ve sefkatten çok catiyorum herkese bı sinir geliyo tek kalmak daha iyi benim için o yüzden 🙂
Ilgi olmayinca aglayip cok ilgilenince de duygulaniyorum😂😂
Birinin anasına avradına sövmemek için biraz ilgi ile sakinleştirilmeye ihtiyaç duyuyorum ben şahsen
Regl doneminde daha cok duygusal oluyoruz ben saçma sapan seylere ağlıyorum regl doneminde
Hem ilgilenilmek istiyorum hemde yalnız kalmak
Cok degisik cidden reglden birkac gun once duygu degisiki yaşıyorum regl dönemi ayri bi dert reglden sonra kendime gelmem birkac gun suruyo normal gecirdigim az gün var
Ve hala bu kadar ağrı duygu değişiminde bile anlasilmayip abarttigimiz düşünülüyor
Bend öyle bişe olmuyo herkes beni tek bıraksın istiyorum niyeyse
Ben hezaman isterim o zamana özel degil yani
Sinirlerim tepemde oluyor çünkü
O acının yerini doldurabilmek için.
Hassas olduğumuz bir dönem sonuçta
Ah bu hormonlar
Hormonal
Hormonlar
Hormonlar
Hormonlar
hormonel
Erkekler Ne Diyor
Hormonlardan dolayı. genelde sinirlilik olur. bu yüzden de tatlı yemek isterler ya da ilgi beklerler normaldir.
regl günleri için hastaneler kurmak isiityorum
nasıl fikir
gelin rahat ettirelim
Olur
günlük 5 bin
5 bini bana versen hastaneden daha mutlu olurum
5 bini sana neden vereyim?
@tuzsuzfıstık hahahah iyi dedin kız
Bilmem bizde size soruyoruz daha adam akıllı cevap alamadık 😀
Hormanlarınız alçalıp yükseliyor regl döneminde norma
Cünkü regl doneminde vivufunuz hamile kalmak ister ve hormonlar salgioanir.
Doğurganlık döneminin etkileri
Uzaktan yakından alakan var galiba doğurganlıkla nokta atışı yaptın
Bu kadar ilgi istemenizin sebebi de bu zaten kadinlar ilgi alanım
Anlayabiliyorum ilgi alanın olduğunu
En sevdiğim alan evet
Psikopatsınız ondan :D
Duygu değişimi hormonlar
Sizin ilgi istemediğiniz gün var mı?
Var kardeşim var
Sizinde derdiniz zor ya
Ee ne istiyorsun
Bilmiyorum bir bilsem zaten