AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Beni yanlız bıraksınlar da kim kime ilgi gösteriyor umrumda olmaz
yoo beklemek yanlış değil ama iglilenmediği için trip falan atmak saçma olur. Mecburiyeti yok çünkü
Değil ama bişe elde edemixekleri için uzak duranlar vardır eminim
Sancım olmasın yeter diyorum sadece canımla cebelleşiyorum ben o haldeyken ilgilenilmesi rahatsız eder yalnız kalmayı tercih ediyorum ve bugün regl olan olana bende dahilim
Valla aynı sen gibiyim şu an, o kadar gerginim ki ve tabiki ilgisini şevkatini istiyorum. Ama kafası dolu işleri var çok ilgilenmiyor ve ben de düşünp duruyorum. Ah biz kızlar çok hassasız.
Bazen çok mu abartıyorsunuz acaba diye düşünmeden edemiyorum.
Şart değil ama bir kızın böyle bir durumda erkek arkadaşından ilgi beklemesi destek beklemesinden doğal bişey yok eğer sizinle ilgilenen sevgiliniz varsa şanslısıniz kizlar
Ben ilgi beklemem erkek arkadaşım sakin oluşumdan anlayıp ilgi verirdi. Çok garip genelde regl iken çoğu kadınlarda duygusal çöküntüler veya asabilik meydana gelirken ben hep sakin oluyorum o dönemlerde.
Arkadaşlar mesele ilgiden ziyade, sevdiğim değer verdiğim sevgilimin, benim hassas olduğum bi günde/günlerde bile isteye uzak durması. Regliyim ilgi vermedi hadi küseyim değil olay.
kesinlikle yanlış degil biz kızlar regl dönemlerinde çok hassas oluyoruz bence sevgilinden ilgi beklemen gayet normal
Evet beklenen ilgi alaka gelmedimi kötü oluyor karşı tarafın düşünceli olması lazım düşüncesizse soylesende o ilgi gelmez
Bende çok ilgi istiorm o dönemde ama hiç almadım başkasının seni sevmesi yerine kendin kendini sevsenn daha iyi olur kimseden bir şey bekleme sen üzülürsün sonunda.
İlgi beklemen çok doğal bunu bildiği halde onun sana ilgili olmaması yanlış olan
Kız haklı 😂
Çocuk bu konuda napabilir ki çikolata falan ama bence bana göre yani saçma geliyo erkek arkadaştan ilgi beklemek bu konu yüzünden
Yoo gayet bekleyebilirsin bende öyleyim herşeye ağlıyo ve sinirleniyorum sana destek olmasını beklemende bence sorun yok ama öyle ri değilse üzülürsün
Öyle bir erkek var mı hayatında
Ya bana o 3 gün ilgi gösterse ölur mü sanki valla ben bekliyorum ilgiyi alasını bekliyorum vermeyen de gitsin aman sinirlerim geldi gene
Ulan ne kıymetli şeyiniz varmış bee annelerimiz eskiden hamile halleriyle ev işi yaparmış tarlaya çıkarmış altından mı yapıldı sizinki
Şimdi ki kızlar çok sulu gözlü aglak çıt kırıldım tipde
Regl olayını biraz büyütüyor hemcinslerim bence.. hele kapris yapanlar falan
Seven gösterir zaten her şekilde özel bir duruma gerek yok
Erkek arkadaşımızdan beklemezsek ilgiyi kimden bekleyeceğiz? Normal bir şey.
Hayır normal ben de senin gibi düşünüyorum
Kocaeli den misin?
Yo ne alaka
Yazar mısın bana
Ya yürü git lan
Yazma bana
Bişey mi dedik
Hemen hava girdin
Işine bak amca
Defol yaa
Ergen misin nesin
Ergenim ben hadi amca naş
Amma uzattın yaa
Bı yorumumu begenmissin
Onu soracaktim
Mevzu neyere geldi
Bı git yaaaa
Her yorumunu begenene yazmamayi öğrenirsin belki amca
Yazmıyorum zaten
Merak etme
Uza şimdi
Reglimi hep yalnız geçiren biriyim
Yani ne ilgisi vercekki normal bir zaman iste
o zamanlar bana yılan bile dokunmuyor
bence değil bende aynı oluyorum
Bence değil onların da anlayış göstermeleri lazım
Odunsa ilgi beklemeye gerek yok 🤷
ilgi vermek zorundalar aşko
Gereken ilgiyi vermeli kesinlikle
Yoo değil
Erkekler Ne Diyor
ilgi sevgi şevkat anlayış beklemekte haklısınız
Ne yapsın? Altınımı temizlesin
kız ondan mı bahsediyor? nerenle okudun
Ultra fazla ise evet yanlış
Bu kız değilsen haksızsin
Yook en mantiklisi bu bence
En doğal hakkın
Bence baya abartılan bi durum bu
Yanlış değil bekleyebilirsin
Değil neden yanlış olsun ki?
Değil
Tebrik ederim böyle devam
Tebrik ne için?
Kadın ruhundan tam anlayan birisiniz ondan
Erkeklerde ilgi ister, kadın ruhu ile alakası yok bence
Tabii isterler. Ama sorun da şu biz zaten bir erkeğe anensinden daha çok ilgi veriyoruz. Bir grip oluyorsunuz aman Allahım dünyada ki tek hasta insan siz gibi davranıyorsunuz bizde tabii size ilgi veriyoruz. Bizde her ay bu ağrıyı çekiyoruz ve tek isteğimiz sevgi sözcüğü ve çikolata ama onu da naza bağlıyorsunuz
Ben ne ara böyle şeyler yaptım benim niye haberim yok
Tamam ya sen yapmazsın sen süpersin.
Tuhaf bir kişiliksin
Ne gördün ki tuhaf oldum
Ne bilim tanımadığın bir insan hakkında iddalarda bulunman falan
Senin yaptığın gibi işte
Napmışım ki ben
Tuhaf diye iddiada bulundun ya
Aslında ben orada sadece hepinizin aynı olduğunu ifade etmiştim
Üstüne alınan sendin
Tuhaf davranışlarına hitaben çıkardığım izlenimi söyledim
Haklısın tuhafımdır. Herkesle aynı olmaktandan daha iyidir. Tavsiye
Hepiniz derken beni de içine alıyorsun bende soruyorum naptım diye hani naptığımı gördün de şöylesin böylesin dedin ki
Tebrik ederim sen öyle değilsin inandım tamam
Seni bir şeye inandırma gibi bir çabam yok ki bu soruma cevap değildi, naptığımı gördüğünü söyle ki ona göre cevap vereyim
Hiçbir şey görmedim genel konuşmak istedim. Sen eğer öyle biri değilsen kusura bakma
Tamam anlaşıldı. Sorun değil
Yaaa öyle mi sende şimdi benden özür dile bakalım
Ne için?
İşte ne yaptığını bile anlamıyorsun. Neyse ben gereksiz tartışmaya girmeyeceğim
Tartışma gibi bir niyetim yok, hatamın ne olduğunu anlayamadım kusura bakma. Özürümü dilerim ama seni rahatsız eden şeyin ne olduğunu bilmem lazım, hatamı bilmeden özür dilersem bir anlamı kalmaz ki, söylrmen yeterli bilmem için.
Tuhaf kelimesinden dolayı demiştim
He pardon, özür dilerim seni rahatsız ettiyse kusura bakma
Teşekkürler. Aslında pek böyle biri değilim. Bugün kötü bir gün yaşıyorum ve biraz da duygusal olarak kötüydüm. Ama bu tartışma olmayan tartışma bile beni mutlu etti teşekkür ederim
Rica ederim. Gerginliğini anlayabiliyorum, regl insanda duygu karmaşası yaratıyor bildiğim kadarıyla. O kadar sancıyla da stresli olman normaldir zaten. Sana ne gibi bir tepki veriyor ilgi istediğinde?
Gerçekten sevgisini hissettiriyor. Bugun ekstra hassasım dedim. O da ilgilendi ama sonda bana ben sana yetmiyor muyum benden ne istiyorsun artık dedi. Bende iyi uykular dedim o da direkt iyi uykular dedi. Onceden iyi uykular ve ekstra sevgi cümlesi de kurardi
Kaç saat geçti o uyudu ben halen bu ağrı ile onu düşünüyorum bu adalet değil
Hep mi böyle davranıyordu yoksa birden bire mi oldu?
Genelde hep iyi davranıyor ama bugün son bunu demesi beni şok etti
Sabah telefonu hiç açmamaya karar verdim saat 14 ye kadar
Sence yapsam mı yapmasam mi
Oda stresli dönemden geçiyor olmalı biraz anlayış göstermeyi denemelisin belki de
Dediğinde haklısın aslında işinde sorunları vardı ben biraz ilgi çok istedim galiba. Bana o da hep tuhafsın diyordu ondan sana da çok yüklendim
Sorun değil. Tuhaftan kasıtı ben gerginsin anlamında söyledim, agresif davranıyorsun biraz. O da bu duruma hitaben söylemiştir diye düşünüyorum. Galiba hayatında seni geren insanlar var ya da seni geren şeyler. Bunları hayatından çıkarmalısın.
Soran kişinin gerginlik şaka mı regliymis gerçi kesin haklidir
Ne lazimsa ben gondereyim bi kutu çikolata
Teşekkürler
İstsrsenkonsslm belki iyi gelir
Teşekkürler ama gerek yok.
Peki
Sevgilin olmadığında ilgiyi nereden buluyordun?
Ayıp etmiş sana, ilgi beklemek hakkindir
Ne yapsın mesela
Belki
Yanlış
Yanlış bence
Evet yanlış
Nasil bir ilgi?
Beklemek yanlış
Bence yanlış
tatlı ye
Evet yanlış saçmalık
Alkış helal olsun o tip kızlar çok iğrenç