daha 22 yaşındayım yaklaşık 1/1,5 senedir idrar kaçıyorum önceleri hafifti ama zaman geçtikçe şiddetlendi benim yüzümden çünkü sürekli bu gerçekle yüzleşmek istemiyorum ve tutuyorum annem/babam dahil kimse hiç bişey bilmiyor hayatıma hiç böyle bir problemim yokmuş gibi devam ediyorum her gün ped takıyorum mesane pedi alamıyorum ayrıca doktora bile gidemiyorum düşündükçe geleceği ben bu halde evlenemem kimsenin başını yakamam ayrıca bundan sonra ömrü boyunca ped takmak zorundayım gibi düşünüyorum iç çamaşırları beğeniyorum malum bölgesi açık ama alsam bile asla kullanamam gibi geliyor ne yapacağımı şaşırdım bana lütfen yardım edin çünkü ben iyi değilim ne yapmam gerekli bilmiyorum dr gitmeye bile çekiniyorum açıkçası off
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun. Genç yaşlarda gmrülebilen bi durum. Korkup üzülmeyin. Benim üniversitedeyken kız arkadaşımın başına benzer bi durum gelmişti. Bir gün yürürken yolda tuvalete gitmek istediğini söyledi. Fakat ararken tutamayıp kaçırmıştı. O gün oturup bi kenarda ağlamıştı. Daha öncede başına gelmiş bu. Öyle olunca doktora gitmeye ikna etmiştim. Doktorda aşırı aktif mesane tanısı kondu.( mesane tam dolu olmadan idrara çıkmak için uyarıyor fakat bu uyarı aşırı ağrılı bir duruma yol açıp kasların kendiliğinden gevşemesine sebep olan bi durummuş) sonrasında ped ve mesane pedi denedi onlar yetmiyordu mesanesinin tamamını boşalttığı için emici külot kullanmaya başladı. Bi yandan ilaç tedavisi bi yandan egzersiz yapıyordu.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu belki benim de öyledir ya da en azından buna benzerdir. Dikkate alacağım.
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak sormak istediğin bir şey olursa yazabilirsin. Bu yaşadığın kolay bi şey değil çünkü.
Soran+1 yılTamam, teşekkür ederim 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
En İyi Cevaplar
Doktor değilim ama İdrar kaçırma kadınlarda sık görülen bir şey. Çünkü yapıları buna müsait. Bu sebeple doktora giden bir çok kadın vardır zaten. Eğer utanıyorsanız sizde bir kadın doktora görünün bu alanla ilgili. Biyolojik bir sebebi varsa ortaya çıkar. Biyolojik değil ise psikolojiktir ona göre tedavi olursunuz. Başka bir rahatsızlığında habercisi olabilir. O yüzden mutlaka doktora görünmelisiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılBir yanım gitmemek isterken diğer yanım ömür boyu böyle yaşamak istemiyor
- +1 yıl
Gitmen gerekiyor. Kadınlarda sık görülen bir durum zaten. Doktor sana aaaa nasıl idrar kaçırırsın demeyecek muhtelemen. Belki de sorun sadece ilaç kullanma ile geçecek bir sorun, ya da küçük bir operasyon ile kurtulabilirsin. Doktora gitmeden öğrenemezsin. Anne durumunu söyle beraber gidin.
Soran+1 yılAnneme anlatmayı deneyeceğim bakalım
+1 yılSağlığın söz konusu kendini düşün utanma konusunda haklsiin ama o duyguyu al bir kenare koy sağlık her şeyden önce gelir ve budurumthem madden sağlık vücut hemde psikolojik olarak etkileyebilir ve sen bu durumu asabilirsin cnku cesaret edip burya yazmışsın ve hemen randevu alıp devamını getirmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılYakın zamanda jinekolog randevusu alacağım o zamana kadar karar verip gideceğim sanırım ama aileme nasıl söyleyeceğim hayır ailede hiç kimsenin başına gelmiş bir şey bile değil
- +1 yıl
Doğru karar vermissin bir git doktor ne diyecek sonra annenle konusursun
Doktora gideceksin tabi ne kadar saçma bir dusuncen var, erkeklerde hemoroid oluyor doktora domalıyor yani. Prostat oluyor altına kaçırıyor, kesinlikle doktora git belki çabuk kurtulabilecegin bir durum ama sen erteledigin için kurtulmak daha da zorlaşacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılAklımın bir köşesinde bu düşünce de dönüp duruyor ister istemez haklısınız
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar Ne Diyor
7
+1 yılŞimdiden git cekinecek bir şey yok ilerlerse ne yapacaksın. Çaresi var bu tarz şeylerin günde kaç hasta gidiyordur ürololijye millet kalkmıyor diye giderken utanmıyor sen bundan neden utanıyorsun Allah aşkına doktor seni yadırgamaz etmez. Bu bir sağlık sorunu mutlaka gitmelisin. Hem egzersizlerde var bunun için. Onlarıda bir araştır ama mutlaka doktora gitmelisin.
29 Yorumla
Soran+1 yılsağlığım elimden gitmesin diye gitmek şart oldu
- +1 yıl
Kalkmıyor diye utanmak mı lazım
- +1 yıl
Hayır onlarda utanmıyor dıyorum. Mesanesıyle alakalı ciddi bir problemi var yani sen nıye utanıyosunn anlamında. İlla birilerine laf sokup yereceksiniz zaten. Nerede ne bulsamda yorum atsam
- +1 yıl
yoo öyle bir niyetim yoktu, sokan olduysa ben değilim o. ben yalnızca kaldıramayanları savunmaya gelmiştim onlar da utanmasın diye.
- +1 yıl
Teşekkürler kaldıramayanların elçisi
- +1 yıl
Ne demek, bilmukabele mesane problemi yaşayanların elçisi.
- +1 yıl
Soruyu okumadın sadece bana takılıp benim yorumumu okudun sanırım. Soru mesane problemi. Ve farkettiysen herkes elinden geldiği kadar hastaneye gitmeye ikna ediyor. Soruya görüş yazmam beni elçi yapmaz ama yaran varmış gibi benim bir cümlemi alıp oradan oraya çekmek evet seni elçi yapar. Parazit gibi görüşlerin altına yazacağına kendi fikirlerini belirt daha cabuk xper kasarsın böyle işe yaramaz
- +1 yıl
Sen mükkemmelsin yaa :d kızınca ne de güzel çirkefleşiyorsun öyle.
- +1 yıl
Hadi tamam uzatmayalım gel sarılıp barışalım :d
Öncelikle geçmiş olsun doktora muayne olabilirsiniz instragram da airiz ped markası var onu bakabilirsin ağrı düzensizlik mantar bir çok şeye iyi geliyor emiciliği gayet iyi bir bak istersen bende kullanıyorum gayet güzel
00 YorumlaGeçmiş olsun. Bende idrar kaçırma problemiyle boğuşuyorum. Bir seneye yakındır dışarı çıkarken bez kullanmak durumunda kalıyorum. Gerçi alıştım artık. Ama ilk zamanlar zordu.
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bez kullandığınızı anlamıyorum yanlış anlamayın belli olmuyor mu? Aileniz haberi mevcut sanırım. Geçmiş olsun umarım Rabbim tez zamanda sağlığınıza kavuşturur 🤍
Soran+1 yılBeni zorlayan mecburiyet durumu aslında bağımlı olma fikri ped/bez farketmez daha sonra sağlığım ön planda oluyor maalesef düşünün bi duş alıyorsunuz daha sonra normal sıradan pamuk külot tercih ediyorsunuz başka bir şey giymek gibi bir zorunluluğunuz yok süper bir olay insan maalesef sağlığının kıyametini elden gidince ya da öyle durumlara doğru anlıyor
- +1 yıl
Babam annem çok eziyet ederdi. Ben liseye giderken ekonomik dar boğaza girince bu iyice arttı. annemde boşanmak istiyordu. Böyle bir süre. sonunda bi buçuk sene evvel boşandılar. lakin bu stres depresyon bende böyle ortaya çıktı. Annem biliyor durumumu. hatta kendisini suçluyor biz sebep olduk diye ilk başlarda 3-5 dakkika tutabiliyordum. ama bi noktada hepsi gidiyordu. işin kötü yanı bu tutma kabiliyetim azaldı. doktora gittim. hiç bi sıkıntı görünmüyor dedi ama yine de ilaç verdi. ama bi fayda görmedim. terapiye de gittim. o da faydalı olmadı. En sonunda geçen sene ekim ayında üniversiteye nasıl gidicem ben diye ağlarken. bu çareyi denedim. Emici külotlar yetmiyordu bana. Evdeyken falan tuvalete yetişebiliyordum ama dışarı çıkamaz olmuştum. Bende dışarı çıkarken elbise ve etekle giyiyordum. belli olmuyor öyle. etek giydiğim zaman badiyle de belim açılmamış oluyor. ilk başlarda dediğim gibi aşırı utandırıcı hissediyordum. ama onsuzda hayatıma devam edemiyor gibiydim. çok şükür şimdi çok daha uzun süreler tutabiliyorum. Biraz biraz daha iyi olcam inşallah. Ama bu durumumu kabul edip bir gerçeğim olduğunu düşününce iyileşmeye başladım. Bunu bir hastalık bir problem olarak düşündükçe daha kötüye gidiyor. Hepimiz insanız ve hepimizin sağlık sorunları olabiliyor. ama bu sizin normaliniz. Herkes aynı insan değil. Böyle düşünmenizi tavsiye ederim. Neticede insanların içinde kaçırıp rezil olmaktansa bez kullanıp müsait olunca değiştirmek daha kolay aslında.
Soran+1 yılYaşadıklarınız adına üzüldüm. Ama en azından sağlık durumunuzun iyiye gidiyor olması ve umarım daha da iyi olur tamamen kurtulursunuz bu rahatsızlıktan. Ben dışarı çıkınca su içmiyorum dışarıda ya da içsem bile sınırlı tüketiyorum. Biraz biraz aynı olay bende de var daha az tutma kabiliyeti. Bu adadan düşüncemi değiştirmeyi deneyeceğim. Teşekkürler mesajınız için.
- +1 yıl
Su içmemek vücut dengesini çok bozuyor. böbreklere zarar veriyor. böyle daha kötü olabilirsiniz. Suyu ihmal etmeyin hele sıcak günlerde. Kilonuz varsa o da alt karında basıncı arttıran unsurlardan. Zayıflamak biraz daha rahatlamanızı sağlar. Ayrıca ped yerine külot gibi giyilebilenlerden alın. Ped naylon bazlı ve hava geçirmez olduğu için. mantar veya enfeksiyon ihtimalini artırır.
Soran+1 yılYanlış anlamazsanız ve ayıp olmazsa külot tavsiyesinde bulunur musunuz? Bu arada hiç mesane pedi kullandınız mı? Son olarak ben marketten utanırım almaya tanıyan çalışanlar var o sebeple. Bulunduğum ilçe küçük bir ilçe haliyle adım çıksın istemiyorum bu şekilde.
- +1 yıl
Mesane pedi kullandım. ama yetmedi tutmadı stresi yaşamak problem oluyor. Emici külotta böyle bi şey yaşamazsınız öuhtemelen. regl döneminizde de rahat rahat kullanabilirsiniz. Emicilik olarak az dan çoğa doğru canped pembe paket, depend ve canped turuncu paket. internetten rahatlıkla söyleyebilirsiniz. ister evinizden ister kargo şubesine söyleyip alabilirsiniz. İsterseniz takipleşelim. Bir sıkıntı yaşarsanız. ordan iletişme geçebilirsiniz rahatlıkla. Ama böyle oldu diye canınızı kesinlikle sıkmayın.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Önerileriniz için bir sıkıntı olursa mesaj atarım 🫶🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun neyinden utaniyosun ya amma gozunde buyutmussun. Sütle balla olmaz dr a git teshis konulup tedavi edilsin sende kurtul bu derdinden
18 Yorumla
Soran+1 yılYa kurtulamazsam diye korkuyorum aslında bir de tekrar bu konularda psikolog psikolog gezmek istemiyorum açıkçası
Cevap sahibi+1 yılNe psikologu? Masumlar apartmanini mi izledin ne bu travma? Herkesin basina gelebilir belki kucuk bi operasyon gecirirsin idrar torbasi sarkmasi vs varsa sonra bi daha da olmaz. Baş yakmak nedir yaa biraz rahat ol
- +1 yıl
Harbi süt bal demişler ya. Bakma onlara lütfen önce doktora git
Soran+1 yılDoktora gitme kararı alıcam sanırım
Cevap sahibi+1 yılYa arkadasim sen bi aradan cekilir misin?
Soran+1 yılBencede böyleleri yüzünden soru sorulmaz oldu
Cevap sahibi+1 yılTabiki dr a git gec bile kalmissin kendi kendini yiyip bitirmissin bosu bosuna. Bu hepimizin basina gelebilir hatta bunun icin ozel kulot bile var. Dr a git ve tedavini ol kurtul bu dertten
Acilen doktora gitmen lazım bu ileride başka şeylere de yol açabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoktora git sebebine göre tedaviye başlatacaktır ilaç veya basit bir egzersiz ile tedavi olabilen bir şey, çekinmene gerek yok canım.
00 Yorumlaboşu kes randevu al bı çare ınsan
10 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
18
Bu konuda doktora gitmekten çekinme sakın idrar kesen çok idrar barıdırmayabilir ya da bir sorun olabilir ki var zaten. Utanmans çekinmeme hiç gerek yok cidden normal bir durum ve bir hastalık doktora git
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten teşekkür ederim ben daha çok herkes benimle dalga geçer diye düşünmüştüm ne yalan söyleyeyim
+1 yılMuhtemelen psikolojik
Ve çözümü olan bir rahatsızlık
Geleceğe kadar taşınacak bir problem değil02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım dediğiniz gibidir
- +1 yıl
Anlattıkların bunu gösteriyor 🙏🏼🙏🏼
Çözülecektir tabii destek alırsan
Uzman bi doktora görünmeniz şart
Biras okudum sorununuzu ve doktora gitmekten başka bı careniz yok07 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef evet
- +1 yıl
Bunun utanilicak bi yanı yok
Bı suç değil sadece bi rahatsızlık ve tafavisi mümkün
Geçmiş olsun 🤲 - +1 yıl
Tavafisi tedavisi
Soran+1 yılUmarım geçer teşekkür ederim
- +1 yıl
Heralde geçicek bilime ve tıbba güvenin ve izlediğiniz saçma filmlerin etkisinden kurtulun
Hayatta ne sorunları olan insanlar var
Buda sizin hayatınızdaki aşılması gereken bi durum kendinize inanın her şey yoluna girer
Soran+1 yılTam herseyi aştım dediğim anda başıma gelmesi beni daha da bu düşüncelere itti umarım yoluna girer hersey
- +1 yıl
Hayat bu
Düştüm derken ayağa kalkabilmek
+1 yılUzman bir doktora sor inşallah iyileşirsin. Allah şifalar versin. 😔
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin 🙏🏻
- +1 yıl
Senin gibi aynı durumu yaşayan bazı insanlar olabiliyor. Hayatta fizyolojik olarak sağlık sorunu çok çekiyoruz. Tıp ve mühendislik sağlık için çabalıyor insanları ve canlıları nasıl iyileştirebiliriz diye. Canlı varlık olmak çok zor doğada.
+1 yılBence geç olmadan doktora gitmelisin bunda utanılacak bise yok ki
016 Yorumla
Soran+1 yılGideceğim ikna oldum sağlığım için
- +1 yıl
Bu konuda konuşmak istermisiniz biseyler sormak isterim de size
Soran+1 yılSormak istediğiniz soruların beni ilgilen kısmı neresi anlayamadım?
- +1 yıl
Genetik mi ya da herhangi bi travma mi yaşadınız ya da o bölgedeki kaslarla ilgili bir sorun mu
Soran+1 yılGenetik değil. Lakin travma derken neyi kast ediyorsunuz? Kaslarla ilgili bir ara ne zaman tutup tutmadığımı anlayamamıştım daha sonra ped kullanmaya başladım
- +1 yıl
Yani o bölge ile ilgili yaşanan darbe ya da bi rahatsızlık ya da psikolojik baskı kaynaklı yaşanan durum mu kadınlarda skene bezi vardı erkeklerdeki prostatın görevini görür onunla alakalı bi sorun olabilir
Soran+1 yılHayır, böyle bir sorunum olduğunu düşünmüyorum tamamen sıkışma tipi olduğunu düşünüyorum haricen hapşırırken oluyor ilk başta hapşırınca olmuştu 2/3 kez
- +1 yıl
Fazla gevşek mi bırakıyorsunuz acaba hapşırırken falan biraz olması normal diye biliyorum ilişki doğum vs oldu mu hic
Soran+1 yılHayır, hiçbiri olmadı.
- +1 yıl
Idrar yolu enfeksiyonu iltihap vs olabilir idrar yaparken yanma oluyor mu
Soran+1 yılPed kullanmaya başladıktan sonra idrar yaparken yanma problemi bazen oluyor eğer beklersem eğer beklemezsem olmuyor. Bu arada ilk jinekoloğa gittiğimde 8 bardak su içmiştim ama asla his yoktu. Yani jinekolog bile şaşırmıştı mesanenen tamamen dolu senin yerinde başkası olsa burada kendini kasar sen hiçbir doluluk hissetmiyorsun demişti.
- +1 yıl
Pedin ve idrsrin dış kısmını tahriş etmesinden kaynaklıdır ozaman o yanma
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Beklersemden kastın nedir pedi bekletirsen mi idrarı bekletirsen mi gizliden cikayim istek atarmisiniz acaba rica etsem burdan soramıyorum ama
Soran+1 yılGizliden çıkın isterseniz ben sizi ekleyim
- +1 yıl
Çıktım kardeşim
Kegel egzersizi denen bir şey var ama sen doktora da git
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkürler
+1 yılBurada bir sürü saçma kişiyle diyaloğa gireceğine 1 tane aklı başında doktora muayene olsan çözülür işin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDr git sorunu çözerler kardeş. Neden bunu çekiyorsun ki . Mesane sorunu olabilir. ufak bir operasyonla işi hallederler.
00 Yorumla
+1 yılİyide doğru düzgün bir doktora gidip öğrensene utanılacak bişey yok bunda sağlıkta ve tıpta utanma olmaz git doktora danış tedavini ol erken teşhiş hayat kurtarır
09 Yorumla
Soran+1 yılGideceğim haklısınız
- +1 yıl
Kaç yaşındasın peki sen ve ağır biseyler kaldırıyor musun
- +1 yıl
Vajinana darbe falan aldın mı hic
Soran+1 yıl22 hayır ağır kaldırmıyorum
- +1 yıl
Ne is yapıyorsun peki
- +1 yıl
Doktora gitmezsen şiddeti artabilir gün geçtikçe daha çok kaçırırsın ve pantolonundan taşar bu sefer daha kötü olur
Soran+1 yılÖğrenciyim halen farkındayım dediğinizin
- +1 yıl
Ailenden uzak sehirdemi okuyorsun
- +1 yıl
Hangi sehirdesin
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaa şimdi linç yiycem ha benimki de hastalık olabilir ama siz böyle olsanız seve seve temizlerdim ama neyse doktora gidin efendim
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@00betülll Neden öyle dediniz ki yani iyidir bee bana deseniz sizinkini de temizlerdim mesela kızmayın da
Cevap sahibi+1 yıl@00betülll Yaa efendim demeyin öyle haddime değil zaten haketmek isterdim bunu seve seve temizlerdim de isterseniz daima
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçek bal ve süt karıştırıp iç sorun bir ya da iki hafta da biter
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka
Kegel egzersizi vardı sanki
04 Yorumla
Soran+1 yılevet egzersizden haberim var ama o kadar başka hiçbir yöntem yok
Soran+1 yılGidersem böyle bir yöntem olup olmadığını sorarım teşekkür ederim
Utanma doktora git
00 Yorumla
+1 yılDoktora git yavrucum oluyo böyle şeyler.
00 Yorumla
+1 yılDoktora git
00 Yorumla
+1 yılDoktora git
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora neden gidemiyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılutanıyorum vb
Cevap sahibi+1 yılUtanacak bi durum yok herkesin başına gelebilir
Soran+1 yılUtanmak haricinde eğer durum tam da benim düşündüğüm gibi ise diye korkuyorum açıkçası
Cevap sahibi+1 yılDm g€lirmisin?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
+1 yılZor durum bu
07 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef evet gerçeklerden zaten uzak durmaya çalışıyorum genelde bir de üzerine bu gerçekle yüzleşip kimseye belli etmeden geçiştirmek daha da zorluyor
- +1 yıl
İlerde evlilikte daha zor olacak geçmiş olsun
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum deyip geçiştirmeyi planlıyorum
- +1 yıl
Aşırı sıvı tuketiyor isen azalt günde 2 litre gibi sıvı normal birde internete bitkisel çözümü var sanırım araştır
- +1 yıl
O çözüm değil illaki olacak sıvı oranını ayarlarsan fuzekecektir
Soran+1 yılTamam deneyeceğim
- +1 yıl
Geçmiş olsun tekrardan dert etme düzelir o
Daha fazla(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!