Bugün marketten ped almaya gitmiştim. Oranın önünde bir adam ve kadın vardı. 10 15 dakika gitmelerini bekledim. Acil işim vardı. Bende gizlice reyonun önüne gittim ve gizlice aldım. Adam bana “ahlaksız milletin içinde ped alıyor dedi.” Bende direk kasaya gittim. Satın aldım ve koşarak eve gelip ağladım. Ne yapmam lazım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGerçi doğru onların zamanında öyle bir durum yokmuş sanırım son dönemlerde olan popüler bir şey bu ya gayet haklı dimi muşamba bağlamak varken ped neymiş masraf boşa para kaybı vay arkadaş ya düşündükçe sinirleniyorum sinirlendikçe ayrı bir düşünüyorum ama çözüm sadece bu türleri gerçekten toplumdan uzak tutmak cidden hala bu tür sivilce zekalılar barınmaya devam ediyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSon cümlenize geleyim hiçbir şey yapmamanız gerekir tâbi ki siz hayatınızı yaşayacaksınız... Size ahlaksız diyen arkadaş ahlakın ne olduğunu tam bilmiyor anlaşılan asıl ahlâksız kendisidir tartışmasız. Bir kadının ped alması kadar da gayet doğal olan hiçbir şey yoktur bu dünyada. O kişi nerede nasıl yaşadığını yaşayacağını daha bilememiz
00 Yorumla
+1 yılBu normal bişey ama öyle ulu ortada alınması bilmiyorum ya ben daha aşamadım bu olayı bayan kasiyer aramak kasadan geçirirken erkek müşterinin olmamasına dikkat ediyorum. Sanırım sen o telaşla farkında olmadan adamın rahatsız olacağı bişey yapmış olabilirsin.
214 Yorumla- +1 yıl
Ulu orta alınması normal çünkü o adamda ulu orta doğdu sayılır. Eğer annesi regl olmasaydı o da dogamayacakti. Birde kontrol ediyorsunuz biri var mı diye?
- +1 yıl
Arkadaşlar anlıyorum sizi gayet normal doğal bişey ama büyüklere saygı örf adap gereği dikkat edilmesi daha doğru olur tabiki bu durumda o durumda erkeklerinde durumu anlayıp yönünü değiştirmesi ya da başka bişey bu durumda her iki tarafada anlayış adap gerekiyor. Valla ben sözümün arkasındayım linçlemek isteyen buyursun🤷
- +1 yıl
Bu durumda umarım kendimi ifade etmişimdir evet şimdilik durumlar böyle☺️☺️
- +1 yıl
Banane kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya
- +1 yıl
Bana ne senin fikrinden yaa🤪
- +1 yıl
Büyüklerin örf ve adabını doğru bulan Afgan ve Suriyelileride seviyordur
- +1 yıl
Ben dil din ırk ayrımı yapmam insan gibi insansa severim ne olmuş aha dün parkta Afgan kızla top oynadık gel sende oyna ne olmuş ☺️
- +1 yıl
@alyaawithzeyz sana göre ayıp değil, ona göre ayıp. Nazik bir dille söyluyor. O senin fikrine saygıyla yaklaşıyordu sende kaçincı yüzyılda yaşiyoruz diyorsun. Onun fikrine niye saygı duymuyorsun? Kaçıncı yüzyılda yaşiyoruz ya? 🤣
- +1 yıl
@KaranlıkPrenses-_- Ben nazik degilim
- +1 yıl
@KaranlıkPrenses-_- banane isteyen linclesin demis
- +1 yıl
@alyaawithzeyz yanlız kötu tarafımda bende hiç nazik değilim onuda soyliyim
- +1 yıl
@KaranlıkPrenses-_- ok
- +1 yıl
@KaranlıkPrenses-_- banane
+1 yılAğzının payını veremedin mi? Hadsize bak, sen kimsin benim ahlakimi olcuyorsun. Farkındaysan bu ahlak sadece kadınlara işliyor. Mesela sigara alkol alan bir erkeğe kimse ahlaksız demez. Ya da prezervatif alırken utanıyormus zaten kıyamam!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar Ne Diyor
44
+1 yılYanlış davranmışsın, bağırarak milletin içinde onu rezil edicektin, ağzının payını verecektin, asıl ahlaksız sensin diyecektin, pis apklı dicektin, nalet dicektin, susturucaktın, yoksa bunların sayısı artar, bana denk gelmesini istiyorum ki biraz rahatlayayım, belki biri azalır, neyse 5-10 yıla ölücek zaten.
40 YorumlaPardon ama bir de ağladın mı? Ped almayacaksın da ne yapacaksın kumaş mı bağlayacaksın tövbe yarabbim. Bu senin temel ihtiyacın o kim köpek ki ahlaksız diyor? Ülkede o kadar ahlaksızlık dönüyor kimse ağzını açmıyor saçma sapan şeylere ahlak bekçisi olup çıkıyorlar. Keşke orada haddini bildirseydin ki karşısına gelen başka kadına da böyle davranma cesaretini gösteremesin.
30 YorumlaCondom alınsa bu tepkiyi göstermeyecek insanlar niye böyle şeylere tepki gösteriyorlar ki? Regl doğal döngüdür ve mecbur taşmaması için ped alıcaksın düzenli olarak, bunu da herkes biliyor. Namusla da alakası yok ki anlamıyorum insanların tepkilerini.
10 Yorumla
+1 yılBir daha sana derim sen bana alırsın diyeydin. Böyle zihniyeti dar kişiler için canınızı sıkmayın boşuna. Prezervatif alan bir erkeğe bu yapılmıyor ama sağlığı için ped alan bir kadına ahlaksız deniliyor bu toplumda... İkiside normal bir durumken yapılan ayrımcılığa boyun egmeyin, ki bu tabular bu baskılar bitsin
00 Yorumla
+1 yılAl işte. Yine cahil bir insan ve bu cahil insanın haklı olduğunu düşündüğü için tepki veremeyen pasif kadın. Ablacım, ped bir ihtiyactır! Biz mi dedik, Allahım nolur her ay kanamamız olsun, diye? Madem ahlaksızlık, o adamda o reyonun önünde durmasın. Gördüğü anda, kafasını çevirsin. Nekadar akıl almaz bir olay sanki, anası bacısı adet görmüyor muymuş? Cehalet ve nezaketsizliğin üst üste geldiği bir an yaşamışsın ve ağlaması gereken kişi sen değilsin!
00 YorumlaGizlemek garip. Gizleme arkadaşım. Gözlerine soka soka al. Kadınların herhangi bir gerekçeyle rahat olmaları böyle tipleri rahatsız ediyor. Ödleri kopar kadınların ozgurlesmesinden. Sahsinla alakalı değil. Onların zihniyetleri hasta. Kokuşmuş.
20 Yorumla
+1 yılMarkette kasada beklerken koyuyorum kasaya arkada bekleyen millet görüyor da o ürünü rafta dururken görmüyor mu😂😂😂 madem ahlaksızlık 🤔 bize regl olma özelliğini veren Allah bu durumda ne oluyor? 🤔😂😂
20 YorumlaBöyle bir şey gizlenmemeli de eve gidip zırlayacağına o pedleri o adamın kafasına fırlatamadın mı? Her kim olursa olsun insanlar kendilerini savunabilmeli.
30 YorumlaO zaman erkekler sünnet olmasın ayıp oda Allah Allah bu zihniyet bitmiyor gerçekten en doğal şey erkek göze soka soka yaparken birşeyleri kadın bir ped aldı diye ayıplamak ilerleme kaydedemiyoruz gerçekten cahil hep cahil
10 Yorumla
+1 yılSen ananın şeyinden hangi olay sayesinde çıktın, kodumun ahlaksız cahili deseydin keşke sen de ona.
51 YorumlaCahil insanlar için neden gözyaşi döküyorsunnnn benim ihtiyaçlarim sizi ilgilendirmez o burnunuzu her işe sokmayın derdin yaa pislik aptal işte takma kafana
10 Yorumla
+1 yılCahil insana ne anlatabilirsin ki kendi kendine boş boş konuşur anca ped almak ahlaksızlık değil onun sana bunu demesi ahlaksızlık o yüzden hiç canını sıkma böyle gereksizler için de ağlama ve bu tarz bi şey tekrarlanırsa karşındaki kim olursa olsun cevabını ver
10 YorumlaBence ahlaksız diyen kişi hiç dayak yememiş. Keşke haddini bildirseydiniz. Regl olmak ne kirlenmektir ne hasta olmaktır, hayatın bizzat kendisidir. Ped almak da son derece doğal bir durum. Inadına pedi alıp poşete koymadan elimde taşıdığım oluyor. Ahlaksızlık herifin kendine hak görüp nasıl ped alırsın demesi. Sakın bir daha böyle bir şey için canını sıkma değmez asla.
00 Yorumla
+1 yılregl, hayatın doğalında olan hormonal bir değişiklik. kendisi mağarada yaşadığı için bu tepkiyi vermiş allahın dağ ayısı. bir de ağlatmış kız kardeşimi hanzo. güzelim benim yanlış olan o tiplerin zihniyeti. eminim ne ahlaksızlıkları vardır pisliğin içini sana yansıtmış at kafası. ay deliricem.
00 Yorumla
+1 yılEkmek gibi su gibi yiyecek içecek nasıl zaruri ise ped almakta zaruri bir ihtiyaçtır onların kim olduğunu çok iyi biliyorum ben nasıl ahlaksız sübyancı aşağılık biri olan yaratık onlar dinle beslenip her türlü ahlaksızlığı yapan beyjn yoksunu nefes alması bile fazla olan yaratık müsveddeleri onlar sen hiç çekinme hatta poşete bile koymadan elinde herkesin göreceği şekilde eve götür canım benim ağlama sakın bidaha olur mu
00 Yorumla
+1 yılsen trolsun belli demek ki az önce ki tesettür sorunda trol gerçektende keşke beyninizi başka şeylere yorsanız
10 Yorumla
+1 yılO adamın terbiyesizliği bu utanılacak bir şey değil, böyle bir geri kafalı terbiyesiz için göz yaşı dökmeye değmez.
00 YorumlaGeriz*kali insanlardan nefret ediyorum. Bunun icin uzulme. Utanmasi, cahilligine uzulmesi gereken kisi o. Apt*al yaratiklar
00 YorumlaNeyin kafasını yaşıyor bu adam sen neden ağlıyorsun utanılacak bir şey değil ki
10 Yorumla
+1 yılHayir ahlaksızlık onun davranışı bu doğal bi süreç çok sinirlendim
00 Yorumla
+1 yılAhlaksızlıksa kendi niye o reyonun önünde bekliyormuş
00 Yorumla
+1 yılYa. Bundan çok var bende burada adam aynı kafada marketten almıyor um bimden alıyor um
00 Yorumla
+1 yılBunu düşünen kişiler ailelerinden öyle görmüş ayıp olarak görüyorlar ama iş ogullarina gelince düğün bile yapiyolar ben ülkemi anlayamıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ped bir hijyen ürünü ne yapalım. Yobaz insanlara ayar oluyorum.
00 YorumlaNeden ağladın ki? Ayıp bir şey mi yapıyorsun. Orada ağzının payını vermeliydin. Eşine ped alırken gizli mi alıyorsun deseydin.
Ya lütfen böyle şeylerde susmayın. Susmayın.00 Yorumla
+1 yılSende hergün ped alıyorsun be kızım 😂 şu aynı hikayeyi yazıp durma, bu sorunun aynısı sorulup duruluyor. 🤣
00 YorumlaAğlama sebebin ne acaba kafasına atsaydın pedi canım herif anasıda ahlaksız o zaman
14 Yorumla
+1 yılSENDE GİT KONDOM AL BASİMİZA SENİN GİBİLER GELMESİN diye bi bagiricaktin iptis ciktis
19 Yorumla- +1 yıl
Lastik al sen kş senin gibiler gelmesin diyeceksin ona
- +1 yıl
He ya atlicam üstüne bi sol kanca
- +1 yıl
Sakin kral
- +1 yıl
@YüksekAkrepp E zaten sakinim ki normal gerginlik seviyem
- +1 yıl
Baya agrwsif
- +1 yıl
@YüksekAkrepp ya agresif digilim
- +1 yıl
@YüksekAkrepp tek sebebi Erdoğan
- +1 yıl
Helal olsun tekrardan 😅
- +1 yıl
@YüksekAkrepp teşekkür ediyrum
+1 yılMilyonlarca kadinin oldugu birsey ve aldigi birsey nasil ayip oluyor gercekten garipler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbunu kafana mi taktın cahil canım bak çok normal bir şey bu kafana takmana dahi gerek yok gülmen lazım bunlara q keşke laf soksaydin içimde kaldı
10 Yorumla- Daha fazla (14)
Daha fazla(29)
Erkekler Ne Diyor
25
- Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, regl olduğunuzu gizlemek veya ped aldığınızı saklamak zorunda değilsiniz. Regl bir kadının doğal bir fizyolojik sürecidir ve bu konuda utanç duymanıza veya gizlemeye çalışmanıza gerek yoktur. Başka bir kişinin size bu konuda ahlaksız veya utanç verici bir şey söyleme hakkı yoktur. Toplumda, regl dönemi ve bu dönemle ilgili ürünler hakkında konuşmak ve bu konuda desteklemek önemlidir. Regl dönemi, kadınların yaşamlarının bir parçasıdır ve bu dönemi daha rahat ve sağlıklı bir şekilde geçirebilmeleri için çeşitli ürünler mevcuttur. Eğer biri size böyle bir yorum yaparsa, kendi rahatlığınızı ve özgüveninizi koruyun. Regl konusunda bilinçli olmak ve bu konuda normal ve doğal olduğunuzu kabul etmek önemlidir. Başka insanların bu konuda sizinle saygılı ve empatik olmalarını bekleyebilirsiniz. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız, konuyu ciddiyetle ele alın ve sizi rahatsız eden kişiyle açık bir iletişim kurarak duygularınızı ifade edebilirsiniz.
10 Yorumla Niye ağlıyorsun ki? Kötü bir şey mi yaptın? Asla. Pis yobaz diye bağırıp pedi suratına fırlatsaydın keşke aşşağılık herifin. Kendi karısı veya kızı regli olmuyor sanırım. Böyleleri nefes bile almamalı.
10 Yorumla
+1 yılBu tipleri direkt idam etmek gerekiyor. Kadının varlığına ve Yaradanın kadını yaratma şekline dil uzatacak kadar ruh hastası, kibirli ve faşistler.
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAhlaksız onun bilmem nesidir bence. Ped almanın neresi ahlaksızca anlamıyorum. Mantıklı bir cevap bulamıyorum bir türlü. İnsanlar gerçekten tuhaf ve çatacak yer arıyor.
10 Yorumla
+1 yılKeşke bağırsaydın sapık deseydin olay çıkarsaydın.. Niye böyle yapma gereğinde bulundun gayet normal bir şey bu.. Yobazlar bu kadar rahat davranmamali..
10 YorumlaBu insanlar kafayı yemiş cahillikten öte bir durum ped yani her kadının kullandığı zaruri bir ihtiyaç.
10 Yorumla
+1 yılAdam saygısız zaten nerden biliyor onun ped olduğunu demekki ilgili biri ama size oyle yansıtmış hiçmi karisi kizi yok
00 Yorumlaahlaksız olan o adam insani ihtiyaç bu malzemeler hem ona ne ki istediğini alırsın kondom bile alabilir kadın
00 Yorumla
+1 yılAhlaksız sensin ped alan birinin yanında ne işin var diyeydin. S. refsize bak yav
10 Yorumla
+1 yılC@hil insanlarla asla muhattap olma. Doğanın bir kanunudur regli olmak
10 Yorumla
+1 yılO adamın yüzüne tükürseydin keşke onun kızı yokmu o ne alıp kullanıyor acaba gazetemi kullanıyor ayrıca insanlarin bu olaya sesiz kalması nasıl saçmalık anlamış değilim cahiliyet
00 Yorumla
+1 yılBu gizlenecek sey degil ki ozaman dugun de yapmayalim
10 YorumlaMk bu ülkede kadınlar ve hayvanlar böyle mallar yüzünden çok şeyler çektiler mal ya at ağızlı
00 YorumlaAhlaksız bir şey yapmadın sen bu bir ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılOha bu nasıl bir kafa aq annesi eşi kardeşi yok mu
00 Yorumla
+1 yılo adamın ben taaaaa...
00 YorumlaMillet de nasil gaza gelmiş yardırıyo djfjdhd
00 YorumlaNiye agladın ki canım boş ver o zibidiyi
00 YorumlaO nasıl bi m. lmış
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılCehalete takma kafayı
00 Yorumla
+1 yılSanane oc diyebilirdin
00 Yorumla
+1 yılkeşke dövseydin
00 YorumlaPatlatsaydın kasığına tekmeyi
00 Yorumlaşuna adam deme
01 Yorumla
+1 yılOyle demesi yanlış
00 Yorumla
Daha fazla(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Yanında ped aldığım için bir adam bana ahlaksız dedi. Regl olduğumu gizlemek zorunda mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım