Güncellemeler
+1 yıl
Regaip ne regl yazacaktım pardon
arkadaslar regaip 1 2 gün gecikti halen bekliyorum adet sokturucu turnasal kullandım 2 hap içtim suanlik dün akşam bu sabah olmak üzere. kasiklarim çok ağrıyor tıpkı reglkenki ağrılar gibi akıntı da fazlalasti fakat kanama halen yok ne zaman gelir. yaşım 18 bilgiler yazarsa sevinirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
1-2 gün gecikmesi normal. Ben mesela 18 gündür gecikti ve bende kist var. 1-2 gün normal her kadında olur. ilaç falan kullanma.
merhaba bende kist yok sanirim. cinsel ilişkiye girdim ilk defa. kizlik zariyla mi alakalıdır. hamile değilimdir çünkü korunduk. zaten regl belirtileri var. dediğim gibi sadece kanama yok. korkmaya basladim. normal midir. ne zaman olurum. tesekkurler
Normal dediğim gibi. 1-2 gün diyorsun zaten korunduk demişsin. bir hafta bekle. 1-2 gün gecikme ilişkiye girmeyen kadınlarda olur. Kist da yok sende. Bende 18 yaşındayım bu arada. Kist olsa bu gecikme 18-20 gün sürer bazen hiç bir ay boyunda adet olmazsın, kilo alırsın, vücudunda tüylenme artar vs. anlarsın yani. Stresten gecikmiştir.
ilişkiye girmeyen kadınlarda bile olur* olacaktı.
anladım geçen ay da zaten gecikti sonra oldum fakat bu sefer daha zorlandı çok kramp giriyor sokturucu ictim meme siskinligi vs var her şey normal bi kanamayı bekliyorum
İlaç içme lütfen kafana göre. hormonlarını bozma. o ilaçları sana ancak doktor tavsiye eder ve yazabilir. Bir hafta bekle gelir. Strestendir. korunduğun için de hamilelik ihtimali yok için rahat olsun stres yapma
zaten abla hamileysem bile dusuk yaparım diye icmistim yasim 18 yanlış anlamayın yani bu tür şeylerden korkuyorum
bende 18 yaşındayım yorumda belirttim, abla demene gerek yok. Dediğim gibi 1-2 gün normal. Ben kist hastasıyım ve 18-20 gün gecikiyor böyle olsa tamam sorun vardır derim ama sende bir problem yok. Gayet normal.
Bu arada gerçekten korunduk prezervatif kullandık içime bosalmadi vs ama yine %1 ihtimal var o yüzden ilaç faydalı olur dedim
Ya ben 17 yim ondan abla diyorum ama 18 diye belirtmek zorundayım
1-2 gün gecikebilir. Bu kadar az gecikme önemli değil
Adetin normal bir şekilde geliyorsa kendi kafana göre ilaç kullanma
adet sokturucu egzersizler de yapıyorum geçen ay da gecikti oldu fakat bu sefer yine yasaninca anlayamadım ya
Bazen böyle gecikmeler olur. Hatta regli sürekli düzensiz olan insanlar bile var. Telaş edecegin bir durun yok. Doktorun kullan demediği ilaçları da kullanma bunun için
abla adetim yok kanama daha yok yani gecikmiş oluyor sanırım ne zaman gelir gelmesini istiyorum
Doğal akışına bırakır mısın?
Gereksiz yere ilaç kullanarak düzeni daha da kotu etkiliuorsun
adetsokturucu getirir dediler onun için kullanıyorum. faydası olur inşallah. çok stresliyim
abla doğal akışına bırakırsam gelir mi sen daha iyi bilirsin yaşça buyugumsun :/
Adet söktürücü falan da kullanma doğal akışına bırakın bu süreci. Böyle stres yaptığın için daha da gecikiyor zaten. Bırak umursama gelir o zaman
tamamdır peki akıntı artması normal mi hatta regl oldum sandim tabirecizesi sanki kansız regl görüyorum ya
Evet bazen akıntı artıp azalabilir dönem dönem o da önemli değil
tamam çok teşekkür ederim inş olurum :(
Maydanoz suyu denedinmi
hayir maydanoz olmadığı için ama soğan suyu deneyin diyorlar ise yarar mı ne zaman sürede söktürür
Valla ben denemedim ama kan su gibi geliyo diye biliyom içince. Adaçayı içiyorum o da iyi oluyor
tesekkur ederim ya ilaç hakkında bilgin var mı adet sokturucu
Hayır
tamam teşekkürler
Erkekler Ne Diyor
Daha önce hiç iliskiye girdiniz mi
evet korunduk ama
1 2 hafta oldu
prezervatifte sıkıntı yok hamilesin gibi şeylerle korkutmayin geçen ay da gecikmisti yine yaşanıyor sebebi farklı ne zaman gelir
İcinize boşalma oldu mu peki
Stresten dolayı olabilir
yok içime bosalmadi tedbirler sağlam
Vaktiniz var mı tkp edebilir misiniz