Özel Günler & Hijyen Benri ped kullanan var mı? australia_porsche Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Diğer internet üzerinden fotoğraf paylaşamıyorum. Benri ped kullanan var mı? Benri ped kullanan var mı? Cevapla İnternet Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hayalsizhayalperest_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl eskisi gibi markayafalan bakmıyorum valla geçen bimden aldım çok pahalı ya benim 2 gün sürüyor zaten 1 1 Yorumla MyGentleman +1 yıl Ancak popüler markalar daha çok kullanışlı diye biliyorum. Yorumla
İstanbulzede06 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kullanmıyorum teşekkürler 1 3 Yorumla australia_porsche +1 yıl Gratis markalı şampuan kullanıyor musun peki. Erkeklerde geliyor şampuan falan alıyor Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl Yıllardır clear kullanırım bugün pantenin saç bakım yağını altım gratisten bir de Dior parfüm kullanırım başka bir şey yok Yorumla australia_porsche +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar Ne Diyor
eskisi gibi markayafalan bakmıyorum valla geçen bimden aldım çok pahalı ya benim 2 gün sürüyor zaten
Ancak popüler markalar daha çok kullanışlı diye biliyorum.
Kullanmıştım ama memnun kalmadım
Erkekler Ne Diyor
Kullanmıyorum teşekkürler
Gratis markalı şampuan kullanıyor musun peki. Erkeklerde geliyor şampuan falan alıyor
Yıllardır clear kullanırım bugün pantenin saç bakım yağını altım gratisten bir de Dior parfüm kullanırım başka bir şey yok
Tamam