AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İlk gün çalışma sen de, mola ver. İkinci gün çikolata, abur cubur vs dersine çalış bir yandan. Daha güzel oluyor.
Mesela sınav senem o yüzden bir gün çalışmayınca kayıp gibi görüyorum hani özellikle ikinci ve üçüncü gün baya geliyo ve odaklanamiyorum derse de sence bişey olur mu ama mesela her ay böyle iki gün gitmiş olucak acaba kitap vs mi okusam sadece o günlerde
Ayda bir iki gün ara vermeden çalışmak da çok sağlıklı gelmedi bana. Ben de geçen sene yks öğrencisiydim çünkü. Seni anlayabiliyorum. Bana kalırsa bu günlerde paragraf çözüp dinlenmen iyi olur, başka günleri aksatmadığın sürece.
Haklısın olmadı kitap okurum dedim gibi çok odaklanamiyorum bu seferde verim alamamış oluyorum bu arada hangi alandaydin ve bana neler onerirsin
Sayısaldaydım ben, 7100 gibi bir sıralamam vardı. Herkesin çalışma stili farklıdır tabi ama bazı şeyler herkes için sabit, paragraf gibi. Birkaç gün aksattın mı gerilemeye başlıyor. Sana tavsiyem üstünkörü tyt’nin üstünden geçip denemelere başlamak, yanlışların üstünden konulara çalışabilirsin. Bu sırada yavaş ve ayrıntılı şekilde ayt çalışırsın.
Gayet güzel bir sıralama yapmışsın hangi bölümdesin. Benim Türkçe yönünde vs sıkıntım yok ama mat için aşırı aşırı iyi bi temelimde yok
Teşekkür ederim. Tıp okuyorum ben.
Hangi matta sıkıntın var? Benim matta konu, soru sıkıntım yoktu ama süre sorunum vardı. Tyt normalde 165 dk idi ben 135 dk olarak çözüyordum, sen de böyle yapabilirsin. Mat bol soru tarzı görmekten geçiyor, süper bir temel olması gerekmiyor bence.
Ya ne güzel hangi üniversite peki ya tyt mat kampa başladım temel edindim az çok mert hoca ile ama ayt 11. Sınıf mat hiç yok bende napcam bilmiyorum konular çok zaman alan şeyler onu sevmiyorum yetişmiyor gibi oluyor
İzmir katip çelebi üniversitesi.
11. sınıf matı çok kolay emin ol, zor ve önemli olan 12. sınıf limit, türev, integral. Daha çok erken, çok zamanın var, toplarsın. Sınava bir ay kala ayt fiziğini baştan sona tekrar ettim, hiç bakmadığım konuları bitirdim. Neredeyse bir sene var, gözünü korkutma.
Doğru diyosun bu 1 senede aslında zamana yayarak her şey olur , teşekkür ederim önerilerin için umarım bende güzel bi bölüm kazanabilirim
Ne demek. Umarım seneye istediğin yerde olursun. Başarılar.
Umarım , teşekkür ederimm
Bende öyle 🥺 uyumak istiyorum sürekli her şeye üzülüyorm
Ya çok kötü geçiyor ama sınav senem hani böyle sence yanlış mı oluyor ya her ay iki günüm gitse zaman kaybı gibi ama bilemedim sen ne düşünüyorsun sence ne yapmalıyım
Bence iyi hissettiğinde çalış
Demi o arada mesela kitap vs okurum en kötü
Tabii verim alacağın şeylere devam et
Anladım çok teşekkür ederim
Erkekler Ne Diyor
Ağrı kesici için geçmiş olsun bence ara vermeyin ders çalışmaya sınav senesi çünkü
Ağrı kesici alsan 🙄
Ya ondan dolayı değil de çok kan geliyor rahat olamiyorum dedim gibi
Bir iki gün sabret sonrasında azalır
Evet öyle oluyi
Hangi sınavlara hazırlanıyorsun?
Yks
Daha bayağı var sınava biraz eğlen gezseydin. 🙄 Neyse Bol şanslar iyi dersler...🙏
Zaten geziyorum da ikisi arasında denge önemli
Hayatında başarılar dilerim 🙏 😊
Teşekkür ederimm🙃
cokmu duygusal oluyorsun?
Ya duygusal değil rahat edemiyorum
beyaz tenlı mısın
Evette ne alaka
soruyla ılgılı ve senle uzunca konusalımmı
Karnın mı ağrıyo stresli mi oluyosun
İkisi de oluyo rahat edemiyorum
Tampon kullan iç çamaşır kullanma hiç göğüslerin de ağrıyor diye biliyorum bu zamanda südyen falan kullanma şort giyin soğuk şeyler ye çikolata soğuk kahve
Evet bunları yapıyorum tampon kullanmiyorum ama ped olarak rahatta olamıyorum çok kan geliyo ve böyle olunca derse odaklanamiyorum
Ped yakar ilk gün çalışma müzik dinle duş al dürek yatağa uzan müzik dinle ped koyma ama
Slepy mi kullanıyorsun
Evet , ya ped cidden sıkıntı olabiliyo ama işte ona alıştım için
Kafanı dağıt
Ya evet ama ders çalışmam lazım hani sınav senem çünkü
Hedefin ne
Diş istiyorum
Aa ne güzel tıp okuyorum ben de
Hangi üniversitede benimde çocukluk hayalim tipti aslinda
Uni burdan söylemem ya gizliden ciksana bekliyom seni