Bitti dersiniz, girersiniz banyoya duş ya da abdest aldınız artık.. bi de baktinız ki bitmemiş. Gel de delirme hadi 😂
Başka hangi konular da şanssızlık yaşıyorsunuz?

Bitti dersiniz, girersiniz banyoya duş ya da abdest aldınız artık.. bi de baktinız ki bitmemiş. Gel de delirme hadi 😂
Başka hangi konular da şanssızlık yaşıyorsunuz?
bu da çok oldu lâkin geçenlerde şey oldu mesela benim el ve ayak tırnaklarımda sürekli oje olur çok nadiren olmaz neyse regl sonrası bunu unutup abdest aldım duştan çıktım bi baktım ojeler 🥺 sonrası işte ızdırap gibi o ojeleri temizle sıçan gibi tekrar duşa gir vs
😀😀
Regl derdim yok iyi ki 😂 benim de var mesela tam duşa girerim soğuk sıcak suyu ayarlamak çok uzun sürer tam sıcak derim birden su soğuk olur
😂az haşlanmadık kslksjx
😂😂
saçlarım yaparım ve yağmur yağar
😂bundan kötüsü yok dağılalım 😂
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bunu bilemicem de basur sıkıntılı şey onu biliyorum 😅
Ne alaka😂
Gece uyurum saçlarım olduğuna dair rüya görürüm bir uyanırım ki kelim. Yastıkların üstünde yatağın içinde saç ararım 😂
Ya 🤣🥺🥺hem güldüm hem üzüldüm
🤯🫣🤣🤣🤣🤣
Dişleri fırçaladıktan sonra bir şeyler yeme isteği.. :/
Ağzımdaki o ferahlık gitmesin kendimi tuttuğum cok oldu😂
Her dert bunun gibi olsun dostum..
Güzel dedin.
Allah dermansız dert vermesin..
Duş bir daha alınır abdest de bir daha alınır hem böylece Kuran ın ifadesi ile "nurun ala nur" olur..
Zorlukta ve zahmette rahmet vardır dostum unutma ;)
Vayy vayy ben neler okuyorum böyle
Teşekkür ederim 🌸
Ya 🫣
Bir an konusuverdim öyle umarım seni incitecek veya üzecek bişey söylemedim.
Hem zaten dinimizin temel dinamiklerinden değil midir abdest?
Hadis-i şerif de demiyor mu "temizlik imandan gelir" diye hem de sahih bir hadis diye biliyorum.
Sorular benle alakali degil her sorduğumu yaşamıyorum
Evet sahih hadislerden
"Lime tekulune me le tefelun"
Neden yapmadığınız şeyi konuşuyorsunuz muydu? Kuran da o kadar sık tekrarlanırki...
Boyle oluyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?