10 da 10 ağrı var şu an
Nefret ediyorum şu ilk gününden. Ağrıdan ayaklarım titriyor sanki kemiği kazıyorlar ya
10 da 10 ağrı var şu an
Nefret ediyorum şu ilk gününden. Ağrıdan ayaklarım titriyor sanki kemiği kazıyorlar ya
geçmiş olsun.. Bazı bitki çayları, özellikle papatya çayı ve nane çayı gibi, regl ağrılarını hafifletici etkilere sahip olabilir. Bu çayları sıcak veya ılık olarak tüketebilirsiniz. Alt karın bölgesine nazik bir masaj yapmak regl ağrılarını hafifletebilir. Yavaş, dairesel hareketlerle masaj yapmak kasları rahatlatabilir ve ağrıyı azaltabilir. Sıcak su torbası veya sıcak bir havlu regl ağrılarını hafifletebilir. Sıcaklık kasları rahatlatabilir ve kan akışını artırabilir. Yürüyüş yapmak veya hafif egzersiz yapmak endorfin salgılanmasına yardımcı olabilir ve regl ağrılarını hafifletebilir. Ancak, ağrı şiddetliyse dinlenmek daha iyi bir seçenek olabilir. Sağlıklı ve dengeli bir beslenme regl ağrılarını hafifletebilir. Anti-enflamatuar özelliklere sahip besinleri tüketmek, örneğin zencefil, yaban mersini, yeşil yapraklı sebzeler gibi, ağrıyı azaltmaya yardımcı olabilir.
Ben sıcak su ile şerbet yapıyorum bir bardakta biraz da tarçın koyuyorum o an ne kadar istiyorsam. Bunu içtiğimde rahatlatıyor. Şu an en acilinden bunu önerebilirim.
Sıcak su torbası. Yani başka ne olabilir zaten. Amuda falan kalkmak işe yaramaz diye düşünüyorum
Acile git iğne yaptır
Bilirim o ağrıyı iğrençtit
Hangı agrı kesıcıti alıyorsun
Masaj yaparsan az olsa rahatlarsın belki bir
Sıcak su torbası ve biraz masaj iyi gelir
Hayır gelmez
Kedi..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?