Özel Günler & Hijyen Kanlı akıntı neden olur lütfen bilenler yazsın? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Adet dişi Güncellemeler+1 yıl Bir iki damla seklinde oldu evli değilim yas 19 Güncellemeler+1 yıl Nerde bu kadınlar acaba Kanlı akıntı neden olur lütfen bilenler yazsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl kist veya yırtık ola bilir doktora ditmelisin. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yirtık ne Yorumla Adanaaşk +1 yıl rahim içinde fazla zorlamadan olan yırtık. eğer bir ilişki yaşadıysan. yoksa kite kaynaklıdır kistin patlamış ola bilir Yorumla Soran +1 yıl Bekarım olabilir mı Yorumla Soran +1 yıl İki ay öncede oldu Yorumla Soran +1 yıl Yasayan var mı diye yazdım Yorumla Adanaaşk +1 yıl o zaman adet döneminden arta kalan da ola bilir. Yorumla Soran +1 yıl Az oldum bu defa inşallah kötü bir sey değildir korkuyorum Yorumla Adanaaşk +1 yıl aile sağlığı merkezinde hemşireye sor seni aydınlatır bu konuda. Yorumla
Budabuda Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Kist miyom? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum olabilir mi Yorumla Budabuda +1 yıl Bi araştır hele akıntın ile karşılaştır belirtileri Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Erkekler Ne Diyor
kist veya yırtık ola bilir doktora ditmelisin.
Yirtık ne
rahim içinde fazla zorlamadan olan yırtık. eğer bir ilişki yaşadıysan. yoksa kite kaynaklıdır kistin patlamış ola bilir
Bekarım olabilir mı
İki ay öncede oldu
Yasayan var mı diye yazdım
o zaman adet döneminden arta kalan da ola bilir.
Az oldum bu defa inşallah kötü bir sey değildir korkuyorum
aile sağlığı merkezinde hemşireye sor seni aydınlatır bu konuda.
Kist miyom?
Bilmiyorum olabilir mi
Bi araştır hele akıntın ile karşılaştır belirtileri