AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Evet olmuştum. Reglim yaklaşık 2 hafta gecikmişti bende ped takmıyordum, arkadaşımla kantindeydik öğle teneffüsündeydik bir anda bir şeyler akmaya başla bende takmadım sonra bi baktım regl olmuşum, arkadaşımla çok komik bir şekilde tuvalete gitmiştik... Başka bir keresinde ise dersteydim sandalyeden bi kalktım akmıştı sonra silmeye çalıştım. Başka birgün ise babamla takılıyorduk ve yine koltuğa akmış. Sinir krizinden gidicektim resmen.
Ve en kötüsü kantinde reglim başladığı gün derse geç kalmıştık derste fen zaten hocayı sevmiyorum hoca bize sormuştu niye geç kaldınız diye arkadaşım "rehber hocasının yanındaydık" dedi bende "okul müdürünün (bayan) yanındaydık" dedim hoca yalan söylediğimizi düşünüp bize demedigi şey kalmamıştı ve herkesin içinde rencide etmişti yani küfür etse daha iyiydi. Ama yalan söylememiştik önce rehber hocaya gitmiştik oradan yeni altlık almıştık sonra müdürden ped istemiştik...
Hepside tuhaf yerlerde yakalamış seni knk yani
Reglin niye geçikmişti knk
Genelde benim regl kafasına eserse geliyor. Düzensiz
Doktora gitmedin mi knk
Normal olduğunu söylemişti, o dönem gelişim çağında olduğum için. Ve illaki tam gününde olcaz diye bi şey yok
Anladım knk peki kaç gün sürüyor regl dönemin
Kişiden kişiye değişebilir, benimkisi 4-5 gün sürüyor.
Peki knk ortalama kaç ped gidiyor
Regl deki yoğunluğu göre değişebiliyor ya da süresine göre
Anladım knk bi de bu kızlarda normal akıntı oluyor mu regl hariç
Olabiliyor, ama bazı aşırı durumlarda doktora başvurmak gerekebiliyor.
Aşırı olunca enfeksiyona yol açıyor demi
Yaşamadığım için bu konuda tam olarak bir fikrim yok.
Yani akıntın olmuyor knk
¿ Bazen oluyor ama şuana kadar aşırı olmadığı için tam olarak sonuçlarını bilmiyorum ve tam olarak emin olmadığım şey hakkında görüş belirtmeyi sevmiyorum...
Anladım knk sağol teşekkür ederim
Evet benim ilk düzensizdi 1 ay olmamıştım derste karnım hafif ağrı vardı tualete gittim olmuşum anladım arkadaşımdan istedim ve Bi kere gezi günü regl oldum buraya gidiyordum ve yanımda yedek yoktu akşama kadar idare ettim gece eve geldik baktım arkama becmis ve ablamla gittim o zaman çok utandim 11 yaşındaydım o zman
oldum. derste karnım ağrımıştı hocada erkekti bende utandım söylemedim zaten zil çalınca eve gitcektim. gitmesem söylerdim bir şekilde
Önceden bir belirti vermiyor mu tabi o zamanlar küçüktün untandın halbuki utanılacak sıkılacak bir durum yok doğanın kanunu yani
Yokkkk hiç olur mu okul diyince direk duruyo erteleme sistemi var
Yanlış anlama knk ne bilim sordum işte
Knk robot değiliz
Biliyorum knk yanlış anlama doğanın kanunu bu ayıpta değil okulda yakalandınız mi diye sordum bu
Evet oldum, lanet olsun regl olmayı hiç sevmiyorum 🤒 1 hafta önceden biniyor kaygısı üstüme kız arkadaşım sürekli hastanelik oluyor regl yüzünden gitmezse resmen kızın ölüsü dolaşıyor ☠️
Aynen knk Allah yardımcınız olsun doğanın kanunu bu çok mu ağrlı geçiyor arkadaşının ki
Evet iğne vurulmazsa kendine gelemiyor, ders dinleyemiuor, suratı sapsarı oluyor hemen ve kesinlikle ayakta duramıyor oturuyor sürekli. Garip bir şekilde bazen dua edince geçiyor bu regli ağrısi 🙂
ALLAH yardımcısı olsun inşallah tez zamanda kurtulur bu durumdan yani ağrıları diner
Amin teşekkürler 🌹
Rica ederim ne demek knk
😊😇
😊😊
Pembiş yanaklarından yeğenim olarak seni öpüyorum 🙂
Teşekkür ederim knk sağol iyi ki varsın 😊🎈
Rica ederim knk 😇🎈
Ay terslememizden korkuyor kıyamam ya 😊
Bazıları tersliyor kötü bir niyetim yok sadece erkekler bu durumu yaşamıyor merak ettim knk
Önemli değil knk aslında bir nebze onlarda haklı bu tarz konulardan işi sapiklıga götüruyor bazılari ama senin niyetin kötu değil anladım ben 🎈😇
Teşekkür ederim anlayışın için knk sağol 🎈😊
Kusura bakma knk elim çarptı yanlışlıkla yorumu şikayet etim pardon özür dilerim senden
Önemli değil knk 😎 senden kıymetli mi
Sağol gerçekten iyi kalplisin 😊🎈🎈
Baktığın benim gördüğun sensin knk 🌺☺️
Ya yemin ederim. sen meleksin ya
Sende öylesin knk 💫💖😎
Sağol 🙈😇🤭
Rica 🙃💫
Evet sıra arkadaşım erkekti ve arkama geçmişti🙄
Evet karnım ağrısından eve gitmistim
Peki knk önceden bi hazırlık yapmıyor musunuz?
Soyle aslinda daha günüm gelmemisti ama olmustum
Anladım knk kaç gün devam ediyor peki
Benimki 8 gün sürüyor
Çok değil mi knk yani belli aralıklarla olur demi
Evet benimki uzun sürüyor kadin doğuma gidecem de istee
İhmal etme knk git doktora sağlık bu
Ayenn öylee en kısa süredee
Aynen knk git çok çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim
Çok teşekkür ederim 😊 çok anlayışlı birisin bu arada
Rica ederim ne demek knk bende teşekkür ederim sana 😊🎈
Rica ederimmm 🤗
😊 ne demek knk
öylesine sordum yazan sen misin sürekli
Yok knk yanlış anlaşılmasın diye dedim ben yeniyim burada
bi soru daha gördüm de açıklamasında öyle sordum diyordu
Anladım knk tamam 😊
Evet, hatta müdür yardimcisindan izin alıp eve gitmiştim
Bir keresinde kuzenim de olmuştu hastayım diye neyin var dedim karnım ağırıyor dedi utandı herhalde söylemedi bana
Önce geleceğini nasıl anlıyorsunuz bir belirti vermiyor mu? Knk
Her kız da farklı olur regl dönemi yaklasinca birinin karnı agrir birinin midesi bulanır bende aksine bacaklarim agrimaya basliyor regl olmadan bir iki gün önce falan
Herkeste sentom farklı önden bi hazırlık yapmıyor musunuz knk
Evet bu olagan bir sey
Yani şöyle söyleyeyim okulda nasıl geçiyor bu durum yani o açıdan sordum beni yanlış anlamayın knk
Stress oluyoruz ama yanimizda da her zaman nir ped tasiyoruz veya birilerinden buluyoruz
Önceden belirti vermiyor mu knk
Ee yani?
Oldun yani knk yanlış anlama öylesine sordum
Evet normal bir şey
Yok zaten ona bir şey demiyorum knk ayıp ta değil bu doğanın kanunu sadece okulda yaklandınız bu durma diye dedim
Bunu bi insan nedenn merak eder diye soruyorum da cevap bulamıyorum.
Yani knk şöyle söyleyeyim yani erkeklerin başından geçmiyor böyle bir olay ondan yani başka bir sebebi yok benide sakın yanlış anlama knk