psikolojik olarak üzgün ve stressli hissediyorsan oda etkiler ama onun dışında hasta oluyor olabilirsinde. ayrıca internete göre Adet düzensizliği; duygusal ve fiziksel stres, fazla kilo veya zayıflık gibi nedenlerden kaynaklanabildiği gibi polipler, miyomlar, yumurtlama bozuklukları, rahim içi anormallikleri gibi rahatsızlıklar nedeniyle de ortaya çıkabiliyor
Aşkım şimdi baktım internete B12 eksikliğim var şu aralar o yuzdenmiş adet düzensizliği yüreğimi hoplattın rahim kanseri ne sjsjsj sıkıntı değil tabi rabbim yanına erken varmayı yazdıysa ama 😂
"adet döngüsü kanamanın 1. gününden başlayıp diğer regl kanamasının başlangıcına kadar olan süre olarak hesaplanır. Normalde her kadın, uzunluğu 21 ila 35 gün arasında değişen bir adet döngüsü yaşar. Eğer bu düzenin dışında ara kanamalar ve aşırı kanama oluyorsa bu durum adet düzensizliği olarak kabul edilir.
regl olduğun tarihi ne kadar sürdüğünü ve ne zaman bittiğini not alıp bir sonraki regle göre hesaplaman lazım
yani bir önceki regllerini bilmende lazım. böylece aradaki günleri hesaplaman falan lazım. internette olması lazım sana yardımcı olabilcek siteler
Kızlar Ne Diyor
stress ve üzüntü kaynaklı olabilir
düzensiz bir adetin mi var? vehayut bir şeyler yaşadıysan hamilelik ihtimali var. veyahut hasta olmuşsundur
Güncellemeye bak
4-5 ay boyunca not aldım ilkin 3 ünde oldu sabah ) 2. De yine 3 ünde gece 3. De 13 ünde gece 4. De 14 ünde gece ve şimdi bugün 13 gün gecikme yaşadım
psikolojik olarak üzgün ve stressli hissediyorsan oda etkiler ama onun dışında hasta oluyor olabilirsinde. ayrıca internete göre Adet düzensizliği; duygusal ve fiziksel stres, fazla kilo veya zayıflık gibi nedenlerden kaynaklanabildiği gibi polipler, miyomlar, yumurtlama bozuklukları, rahim içi anormallikleri gibi rahatsızlıklar nedeniyle de ortaya çıkabiliyor
İşte ne kadar fark olursa arada adet düzensizliği oluyor
Aşkım şimdi baktım internete B12 eksikliğim var şu aralar o yuzdenmiş adet düzensizliği yüreğimi hoplattın rahim kanseri ne sjsjsj sıkıntı değil tabi rabbim yanına erken varmayı yazdıysa ama 😂
"adet döngüsü kanamanın 1. gününden başlayıp diğer regl kanamasının başlangıcına kadar olan süre olarak hesaplanır. Normalde her kadın, uzunluğu 21 ila 35 gün arasında değişen bir adet döngüsü yaşar. Eğer bu düzenin dışında ara kanamalar ve aşırı kanama oluyorsa bu durum adet düzensizliği olarak kabul edilir.
regl olduğun tarihi ne kadar sürdüğünü ve ne zaman bittiğini not alıp bir sonraki regle göre hesaplaman lazım
yani bir önceki regllerini bilmende lazım. böylece aradaki günleri hesaplaman falan lazım. internette olması lazım sana yardımcı olabilcek siteler
şimdi gördüm mesajı aklmvfkrleg. o halde okey sorun yok. onuda halledersin ilaçla aşıyla :3
valla yazanı yazdım ya KMRGLMETHTRHB
Teşekkür ederim tatlım güzel bilgilerin için
Erkekler Ne Diyor
ilişki oldu mu öncesinde
adet düzensizliği var demek ki
Normal mi ya
olabiliyor bazı kızlarda.. illa ki gelir ama sen yine de bir doktora görün bence
Kanka ilişkiye girdin mi?
Değil kız arkadaşım da geçikmişti hamile çıktı.
Sen hamile bıraktığın için güncellemeyi okursan.
Sonradan gördüm o zaman sorun yok
Benim de 18 yıldır gecikiyor ya
Babası kim? 😃😃
Sen
Meryem Ana bayramın mübarek olsun. 😃
Hasta herif
İftira atan mı söylüyor bunu? 😃
Aaa niye bebeğim çocuğumuzu niye babasız bırakıyorsun...
Aramıza hoş geldin kardeşim. 😃😃
Allah akıl fikir versin he birde güncellemeyi okuycak bir göz
Yorum yaparken güncellemelere bakmıyorum. Ayrıca ağzı dalaşı yapana kadar yazsaydın ya.
Bak dedim yaa 😒
İşin gücün iftira
En son yazdın. Ayrıca sen yazdıklarını bilmiyor musun? Kuzenin mi yazdı yoksa? 😃
Saçmalama
E o iftirayı kim attı öyleyse?
Sen işte
Ya niye uzatıyorsun gerçekten derdin ne kardeşim
Tamam özür dilerim. 🤚
Sorun değil.
Niye kimseyi takip etmiyorsub
Neşeliyim ve takılmak istemiştim.
Sen nereden biliyorsun?
Belli neşenin sebebi ne yoksa gerçekten baba mı oluyorsun sjsjsj
Baba olacak pozisyonda olsam burada işim olmazdı ve baba olmak düşüncesi bile beni mutlu ediyor. 😊
Bundan mı neşelisin
Hayır genel itibariyle neşeliyim. Baba falan da olmuyorum. Sadece düşüncesi bile mutlu ediyor demek istedim.
Anladım knkaciğim inşallah baba olursun o zaman 😊
Tanışıyor muyuz?
Yooo
Kanka deyince...
Samimiyetten knk
O kadar yorum yapınca samimi olduk değil mi? Bayramın mübarek olsun. 😃😃
Seninde mübarek olsun
Allah razı olsun kanka 😃
Cümlemizden
Nasılsın?
Düzeldi mi hastalığın?
İğne kullanıyorum 3 ay sonunda tekrar kan testi vericem kan değerlerim düşük.
Benim eski kız arkadaşım da öyleydi. Doğum kontrol hapı ve bir kaç tane daha hap vermişti doktor. Sonra düzelmişti.
Yaw manyak mısın değerlerim düşük anlamıyor musun ne doğum kontrol hapı herkesi kendiniz gibi edepsiz sanmayın
Doğum kontrol hapı sadece korunmak için verilmiyor. Adet düzenleyici olarak da kullanılıyor. Size de iyilik yaramıyor. Hemen lafı çekiyorsunuz.. 🤚
Kan degerlerinden kaynaklanıyorsa eksik olan şey verilir.
Sustum..
Bencede iğne alıyorum diye dedikten sonra bunları konuşman bile hata. Kendi tedavimi biliyorum
Hadi bu.
By
ilişki yaşadın mı
Hayır.
bir şey olmaz o zaman
düzensizlik oluyor bazen
13 gün fazla değil mi
4-5 ay boyunca not aldım ilkin 3 ünde oldu sabah ) 2. De yine 3 ünde gece 3. De 13 ünde gece 4. De 14 ünde gece ve şimdi bugün 13 gün gecikme yaşadım
Geçmiş olsun