Güncellemeler
+1 yıl
18 yaşındayım bu arada.
Güncellemeler
+1 yıl
Hamilelik ihtimali yok arkadaslar iliskim ya da erkek arkadasim yok benim.
Şubat ayında aniden 10 gün erken adet gördüm. Ondan sonra her ay adetim gecikti, bir ay hiç adet görmedim. Hala gecikiyor ve olmadım. 54 kiloydum ve 2 hafta gibi bir sürede 60 kilo oldum. Bu bir hastalık belirtisi mi? Nasıl geçer?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ben de öyle bir şey yaşamıştım iki ay boyunca olmamıştım. Stresli bir dönemden geçiyorsan onun etkisi olmuş olabilir ancak kist tarzı hastalıklar da olabilir. Bir doktora gitmelisin. Muayeneden korkmana gerek yok, ki zaten büyük ihtimalle sadece ultrasona bakacak ve kan testi ister
yağ oranı değiştiği için öyle olabiliyor tekrar regl olursun bir süre sonra
Aylardır böyle şubattan beri zaten o zaman bozuldu duzeni bir daha hic duzelmedi artik cok az oluyorum. Bir de 2 hafta gibi kisa surede 60-63 kiloya yukseldim duzenim bozulunca, herkes sasirdi. Kist belirtisi mi sence
kistin başka belirtileride olur
Tüylenme de var ama bende o cocukluktan beri vardi bir de erken regl oldum ben 9 yasimda. Bir de vucudum cok yagli, saclarim asiri dokuluyor. Bununla alakali olabilir mi
saç dökülmesi b12 kaynaklı genelde
doktora gittin mi daha önce
Yok hiç gitmedim. Bir de gitmeye de cekiniyorum jinekolojik muayene yapar diye
gitmelisin bekar biri için muayne olmuyor zaten kan idrar testi ve ultrasonla bakarlar sadece randevu alıp gitmelisin mutlaka çekinmene gerek yok
Erkekler Ne Diyor
Eee bı doktora gorunsene ciddi bir şeye benziyor
Bu hafta gidemem bir de gidersem korkuyorum muayeneden falan utaniyorum
Bu hafta neden gidemiyorsun?
Sağlıkta utanma olmaz ya
İşlerim var o yuzden gidemiyorum. Gidicem ondan sonra umarim kist falan cikmaz ondan korkuyorum
Umarım kötü bir şey yoktur ama sağlık ihmale gelmez sağlığın işlerinden önemli değildir