Bana sürekli hastasın diyor. Regl sürecim biraz sancılı geçiyor okula gidemiyorum. Evlenmeyi düşünüyoruz ama bana söyleyemiyor sanırım hasta olduğum icin evlenmek istemiyor öyle anladim sizce ne yapmalıyım

Bana sürekli hastasın diyor. Regl sürecim biraz sancılı geçiyor okula gidemiyorum. Evlenmeyi düşünüyoruz ama bana söyleyemiyor sanırım hasta olduğum icin evlenmek istemiyor öyle anladim sizce ne yapmalıyım

Merhaba, regl döneminin sancılı geçmesi sana özel bir durum değildir hatta bu çoğu zaman bir hastalık bile değildir. Birçok genç kadın rezist dönemini sancılı bir şekilde atlatabilir bu çok doğaldır, hadi öyle değilse bile yani regl döneminin sancılı geçmesinin nedeni ürogenetal bir problem dahi olsa sevgilinin bu şekilde hitap etmesi sürekli hastasın gibi cümleler kurması tabii ki kabul edilebilir bir durum değil.
Sancılı geçen regl dönemi için maydanoz kürü işe yarar ayrıca sen de biliyorsundur en önemlisi kendini sıcak tutman serotonin salgılatan gıdalarla beslenmen bu dönemde
Empati yoksunu, anlayışsız, merhametsiz biri sanırım. Zaman öldürmene gerek yok kimseye mecbur değilsin. Destek olması lazımken lafa bak sanki insanın elinde olan bir durum.
Bu seni kesinlikle sevmiyo seviyo olsa neden yine hasta neyi var diye önce bunu sorardi merak etmek yerine şikayet ediyo ilişkinizi tekrar gözden geçir bence
Adam selam dese hastayım dıyorsan normal değil mi ya günaydın yazmış kütüphaneye gidemedim hastayım. Dur bi nasılsın desin ondan sonra söyle.
Hem hastayım dediginde regl olduğunu bıle anlamamış bence
Bu kadar uzatacağına, direkt söyleyebilirsin. Doğal bir durum, gizleyecek bir şey yok.
E adama söylemezsen tabi normal hastalık zanneder.
Eğer utanıyorsansa ona regl ile ilgili resim at ve bilmeceli konuş
özel günümdeyim de geç
Aptal mıdır nedir bu da anlayamamış mı 😂
Utanılacak birsey degil
Ayrıl gitsin yaa
söyle gitsin
Herşeyi konuşup bunu dememek ilginç gadası
Regl normal bir şeydir ve söylemelisin ona bunu ayıp bişi değil. Benim sevgilim de regl suanda ona göre davranır sana hassassınız o günlerde cünkü.
Utanılacak ne var cinsellik yaşarken sorun yokta bundamı sorun var
Öyle bisey yaşamadk konusmadik ta
o zaman şöyle düşün bu çocuk senin geleceğin olacak mı? olacak ise söyle kadınsal de geç
Doğru demişsin, "hasta olmayan birini bul". Geri*zekalı ya, ayrıl gitsin.
Bunun üzerine tip fakülteleri kurulmus kitaplar yazılmış niye çekiniyorsun ki
Regl olduğunu diyebilirsin ama sürekli hastasın deyip hastaliginda yanında olmayandan fayda bekleme
Söylemene gerek yok. Erkek arkadaşın malmış biraz insan anlar ve söylemesine gerek duymaz
Başka hastalığım var diyr anliuo
Senin söylemene gerek yok anlaması lazım zaten
size bu dönem ağrılarını atlatmak için ozon takviyeli ped önerebilirim
Neden regl olunca bunu söylüyorsun her seferinde?
Direk söyle
Ergenmi ya shsh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?