Özel Günler & Hijyen Dünya Regl ve Hijyen Günü’nü kutluyoruz! Meydan okuduğun regl dönemi klişeleri neler? (Sayfa 3) Kotex Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 313 Dünya Regl ve Hijyen Günü’nü kutluyoruz! Meydan okuduğun regl dönemi klişeleri neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
babygirl32 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Kizlarin sinirli olmasi klisesi sinirlenince regl misin diye sorulmasiii 1 0 Yorumla
xxonxx Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl reglsin galiba🤨🤨 bu kalıbı o kadar çok duyuyorum ki regl olmayı bırakacağım sanki yakında 1 0 Yorumla
aleynanis Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl ağrılar geçsin artık :Dkızlar toplanın şikayet edicez :DD 1 0 Yorumla
kralice2020 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Açıkçası sınırlı oluşum alıngan ağlamaklı oluşum konuya dahil 1 0 Yorumla
nesrngndgn Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Teni rahatsız etmeyen ve üstünüzde olduğunu hissettirmeyen bir hafifliği ve rahatlığı var. 1 0 Yorumla
Garibanask Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Regl dönemi kliselerinin hepsine uydugum için tek bir cevap bile yazmayacağım 😂😂 0 0 Yorumla
pjhkdhhg Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Cahilligime verin regli tam neden oluyoruz bilmiyorum. Hamile kalmak için. mi😬 0 0 Yorumla
merveeeeeemerve Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Regil olmak bence kızlar için güzel çünkü yenileniyorlar 0 0 Yorumla
niss000 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Reglken fark etmeden her dk trip atmamız jsjsjsjjsjdj 0 0 Yorumla
YalanM Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Regl kadına engel olmamalı bence de sonuçta her ay oluyoruz büyük kayıp 0 0 Yorumla
gizemsssssssss Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Ölü gibi oluyorum. Her an ağlayacakmış gibi oluyorum. 0 0 Yorumla
Laviniameleği Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Reglken yataktan çıkamam diyenler olmuş. Ona rağmen çıkıp gezerim.. 👸🏼 0 0 Yorumla
Klopatra90 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Beyaz giyiyorum rahat rahat gezmeye devam ediyorum 0 0 Yorumla
uzaylidegilim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl benim agliyasim geliyo ya ota boka agliyorum zaten duygusalim adetkende bir level atliyorum 0 0 Yorumla
Catherinen Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl İlk Regl olduğum dan şu ana kadar hiç yatıştırıcı hap ya da ilaç almadım 0 0 Yorumla
goodgirlscry Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Reglken sürekli açıkmam çok kötü dayanamıyorum açlığa 0 0 Yorumla
demetozdemirfani Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl regl olmak doğaldır ve ağrısı kişiden kişiye değilir 0 0 Yorumla
_Yağmur02_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl regl günlerimde kulaklığımı kulağımdan çıkarmıyorum 0 0 Yorumla
Nursen123 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Benim meydan okuduğum en büyük klişe regl döneminde spor yapmamak. Ben yapıyorum❤️ 0 0 Yorumla
semihakavurmacı Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl reglken çok kasılırsın hareketlerini rahat yapamazsın diyorlar haklılar 0 0 Yorumla
haticesendl Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kotex güzel ve kalitelidir ben kullanıyorum hiç sızdırma yapmıyor. 0 0 Yorumla
selinplr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl kotex Hiçbir kayma yerinden oynama sorunu yaşamadım tam da regl öncesinde geldi paketim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim meydan okuduğum iki klişe var ilki asla ağrı çekmiyorum ikincisi sinirli veya duygusal olmuyorum 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 317 cevap paylaştı. Regl utanç değildir regl doğal bir şey 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 754 cevap paylaştı. Sanırım o kan kokusu olabilir😂 1 0 Yorumla
IchBin_Buse_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Öyle bir gün olduğunu da öğrenmiş olduk 1 0 Yorumla
raffim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Cok agriyor ya keske ağrımasa hicbir kizin 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kizlarin sinirli olmasi klisesi sinirlenince regl misin diye sorulmasiii
reglsin galiba🤨🤨
bu kalıbı o kadar çok duyuyorum ki regl olmayı bırakacağım sanki yakında
ağrılar geçsin artık :D
kızlar toplanın şikayet edicez :DD
Açıkçası sınırlı oluşum alıngan ağlamaklı oluşum konuya dahil
Teni rahatsız etmeyen ve üstünüzde olduğunu hissettirmeyen bir hafifliği ve rahatlığı var.
Regl dönemi kliselerinin hepsine uydugum için tek bir cevap bile yazmayacağım 😂😂
Cahilligime verin regli tam neden oluyoruz bilmiyorum. Hamile kalmak için. mi😬
Regil olmak bence kızlar için güzel çünkü yenileniyorlar
Reglken fark etmeden her dk trip atmamız jsjsjsjjsjdj
Regl kadına engel olmamalı bence de sonuçta her ay oluyoruz büyük kayıp
Ölü gibi oluyorum. Her an ağlayacakmış gibi oluyorum.
Reglken yataktan çıkamam diyenler olmuş. Ona rağmen çıkıp gezerim.. 👸🏼
Beyaz giyiyorum rahat rahat gezmeye devam ediyorum
Ağrı hissetmiyorummm şükür
benim agliyasim geliyo ya ota boka agliyorum zaten duygusalim adetkende bir level atliyorum
İlk Regl olduğum dan şu ana kadar hiç yatıştırıcı hap ya da ilaç almadım
Reglken sürekli açıkmam çok kötü dayanamıyorum açlığa
regl olmak doğaldır ve ağrısı kişiden kişiye değilir
regl günlerimde kulaklığımı kulağımdan çıkarmıyorum
Benim meydan okuduğum en büyük klişe regl döneminde spor yapmamak. Ben yapıyorum❤️
reglken çok kasılırsın hareketlerini rahat yapamazsın diyorlar haklılar
Kotex güzel ve kalitelidir ben kullanıyorum hiç sızdırma yapmıyor.
kotex Hiçbir kayma yerinden oynama sorunu yaşamadım tam da regl öncesinde geldi paketim
Beyaz şortları giyememek tabi ki
Benim meydan okuduğum iki klişe var ilki asla ağrı çekmiyorum ikincisi sinirli veya duygusal olmuyorum
Regl utanç değildir regl doğal bir şey
Sanırım o kan kokusu olabilir😂
Öyle bir gün olduğunu da öğrenmiş olduk
Cok agriyor ya keske ağrımasa hicbir kizin
Reglim biterken kutluyorum bun günü 😄