Reglken bazı şeyleri yapamamak normal, sonuçta içinde devamlı kasılan bir şey var. Doğal olarak ağrıya sebep oluyor ve niye bu durumda meydan okumak isteyeyim? Ağrıdan zevk alan bir insan değilim o yüzden süreç boyunca uyumayı tercih ederim.
Kesinlikle pamuksu bir yüzeye sahip, emiciliği çok çok iyi. Adet dönemleri çok yoğun geçen bir bayansanız bile kotex size tüm pedlerden daha iyi bir hizmet sunuyor ve kesinlikle güvende hissettiriyor
Tüm kadınsal ihtiyaçlar için kotexi tercih ediyorum ailemde üç kız ve annem kaldığım yurtta da tanıdığım herkese adeta kotex temsilciliği yapıyorum diyebilirim.
Regl kadının hayatında hem zorluk hem güzelliktir regl olmayınca olan o rahatsızlık çok kötüdür regl olunca gelen o rahatlama hissi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Boş insanlar reglken rahat uyunamaz derler, kimse kusura bakmasın döne döne uyuyorum. Tüm klişelerin dışında regl dönemi doğal bir süreçtir ve karın ağrısı gibi ufak semptomlar dışında hayatıma ara vermeme engel değil canım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Regl olmayı seviyorum bana kadın olduğumu hissetirmesi çok mutluluk veriyor. Ayrıca benim için asla utanç verici konuşulmayacak bir durum değil kadının doğum yapması ne kadar normal ise regl gormesi de o kadar normal
Kızlar Ne Diyor
Hic rahat uyuyamiyorum.
Çikolata aşkım tavan oluyor.
Sinirim hiç gecmiyor.
Sancının karnımdan bacaklarıma kadar inmesi dışında sorun yok.
Menstrual kap kullanın, kendinize iyilik yapın.
Kullandınızmı?
Evet, uzun zamandır kullanıyorum. Daha önce akıl etseymişim diyorum.
Ayyy ne mutlu bize çektiğimiz sancılar boşa gitmesin bari 🌷✨🎉🎊
Bence regl döneminde kadınlar çok sinirli oluyor denmesi, bunun kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum
Katılıyorum
Reglken bazı şeyleri yapamamak normal, sonuçta içinde devamlı kasılan bir şey var. Doğal olarak ağrıya sebep oluyor ve niye bu durumda meydan okumak isteyeyim? Ağrıdan zevk alan bir insan değilim o yüzden süreç boyunca uyumayı tercih ederim.
Kesinlikle pamuksu bir yüzeye sahip, emiciliği çok çok iyi. Adet dönemleri çok yoğun geçen bir bayansanız bile kotex size tüm pedlerden daha iyi bir hizmet sunuyor ve kesinlikle güvende hissettiriyor
Ya arkadaş ben reglken bir şey yapmak istemiyorum ne diye kendimi güçlü göstermeye çalışayım ben yemek yiyemiyorum yürüyemiyorum ne yanlış algı
#istiyorumvehiçbirşeyyapmıyorumyatıyorum
Reglim bugünü resmen regl olarak kutlamış bulunmaktayım dbwobxkssn
9 gün önceymiş 🙄
Sacma bir gün, nesini kutluyacagiz? her sene birbirimize Ped mi alalim? 😂😂
Ah neler neler çekiyoruz bu regl günlerinde. Teşekkürler kotex
Pamuksu yüzeye sahip olması en iyisi birde arka kanatlar..
Tüm kadınsal ihtiyaçlar için kotexi tercih ediyorum ailemde üç kız ve annem kaldığım yurtta da tanıdığım herkese adeta kotex temsilciliği yapıyorum diyebilirim.
Regl kadının hayatında hem zorluk hem güzelliktir regl olmayınca olan o rahatsızlık çok kötüdür regl olunca gelen o rahatlama hissi
Boş insanlar reglken rahat uyunamaz derler, kimse kusura bakmasın döne döne uyuyorum. Tüm klişelerin dışında regl dönemi doğal bir süreçtir ve karın ağrısı gibi ufak semptomlar dışında hayatıma ara vermeme engel değil canım.
Regl olmayı seviyorum bana kadın olduğumu hissetirmesi çok mutluluk veriyor. Ayrıca benim için asla utanç verici konuşulmayacak bir durum değil kadının doğum yapması ne kadar normal ise regl gormesi de o kadar normal
regliyken canımızın çok tatlı çektiğini söylüyorlar alakası yok biz her zaman tatlıya hayır diyemeyiz 😋
Ben şekerli şeylerden nefret ederim ama adetken o kadar çekiyor ki neredeyse krize giricek gibi hissediyorum
Kan nerdeyse gelmiyor doktora gittim bişeyin yok diyor pedde kullanmıyorum peçete koyuyorum taşmıyor bile ya normal mi bu
Ped yerine peçete kullanman hiç hijyenik değil. Yeni hastalıklara neden olabilir
şu an regliyim ve kotex var :) yıllardır kotex diğerleri nayloncu ve terletiyor kaşıntı yapıyor kotex candır
kotex kullanırken defalarca arkanızı kontrol etmek zorunda kalmıyorsunuz, kanatları geniş ve asla yapışkanları bozulup kayma yapmıyor.
Yapışkan uçlarda hiç problemsiz çamaşırı sardı. Ürüne tek kelime ile bayıldım. Bundan sonra kesinlikle bu ürün ile devam edeceğim. Teşekkürler
gece boyunun kanatları tam da geceye uygun şekilde tasarlanmış. Özellikle arka kanatlar oldukça geniş.
İncecik ve yumuşacık. Çok ince düşünülmüş bir detay bence. Pedin üst yüzeyi de aynı şekilde yumuşacık bir pamukla kaplı.
Dış paketi ilk açtığımda pedi saran o pamuk kap ile karşılaştığımda çok şaşırdım ve tek kelimeyle bayıldım.
kesinlikle “her ay oluyor hala alışamadın mı?” 👶🏻👶🏻🧠
Regl ken spor yapmaya basketbol oynamaya sınavlara girmeye meydan okuyoruumm
Reglken evden çıkıp enerjik olmaya meydan okuyorum dhdhdh
Şu an açıdan gebermem bütün acıları kadınların çekmesi ne kadar kötü bişey
Reglken denize girilmez
Yo girdik giriliyorrrrrr
Aşırı fena ağrıyor keşke ağrı çekmeyen kızlar gibi olsam