Sağ kasığımda şiddetli derecede değil ama ağrı oluyor neden acaba?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kist olabilir
Erkekler Ne Diyor
pek önemli bir şey olmayabilir bende de oldu 2-3 gün sonra geçti devam ederse doktora görün
Bilmiyorum adet dönemimdeyim sadece sağ olması korkuttu acaba doktora mı gözüksem
bir süre sonra geçmezse görün. şişlik var mı veya dokunduğunda acı veya şişlik hissediyor musun?
Hayır herhangi bir şişlik veya acı hissetmedim dokununca
muhtemelen bir şey yoktur, mastürbasyon yaptıktan sonra ağrı artıyorsa regl ile alakalıdır muhtemelen.
Ve sabahtan beri öyle bir psikoloji içerisine girdim ki araştırıyorum dış gebelik vs konularına geliyor 6. Günümde olduğum için kahverengi lekelenme oluyor dış gebeliktede kahverengi akıntı belirtisi varmış sanırım öyle bir gerilme yaşıyorum ki anlatamam, kist vs olmasıda korkutuyor 🫠
kist bildiğim kadarıyla çok ciddi bi konu değil. yakın zamanlarda cinsellik yaşadın mı?
Erkek arkadaşımla birliktelik yaşadık fakat içime boşalma kesinlikle olmadı birliktelikte ne zaman oldu tahmini 28 Nisanda adet oldum ondan birkaç gün önce oldu ve bir hafta öncesinde de oldu ama belirttiğim gibi içime boşalma vs durumları olmadı tamamende vajinaya giriş olmuyor
genelde regl başlamaya yakın doğurganlık yüksek oluyor sadece sürtünmeyle ilişki yaşadıysanız pek bir şey olmaya bilir ancak erkek zevk suyundan da hamile kalma oranı düşük olsa bile var. sen stres olma bir daha da korunmadan yapmayın
Evet benide bu korkuttu ilk başta fakat adet dönemim normal gününde oldu hatta hafif pıhtı şeklinde bile oldu sonra yavaş yavaş azaldı şimdi zaten kahverengi lekelenme oluyor sona doğru olduğu için fakat dış gebeliktede aynı belirtiler çıkıyor inanın öyle bir psikolojideyim ki ne yapacağımı bilmiyorum doktora mı gözüksem hemen çok kararsızım 18 yaşındayım.
yok yok rahat olun illallah edip prezervatifi çıkarttığım zamanlar oldu partnerim o zaman hamile kalmadıysa sizde de bir şey yoktur
Anladım, doktora kesinlikle bir gözükmek istiyorum ama hemen gitsem mi kararsızım ya da birkaç gün bekleyip o gün içinde yine ağrı olursa ondan sonra mı gitsem cidden çok kararsızım, böyle de kendi kendimi yiyorum sadece sağda olması beni geriyor
çok huzursuzsan git tabii ki. nerede yaşıyorsun bu arada?
Kahramanmaraş
uzakmışız
Niçin?
muhabbetin sarmıştı ayrıca belki hastaneye tek gitmek istemezsin diye
Erkek arkadaşım var onunla giderim gitmek istersem zaten, bilgiler için teşekkürler
ne demek yardımcı olduysam sevindim
Tüpler de tıkanıklık veya kist olabilir. Veya basitçe üşütmede olabilir. Doktora gidin.(Doktorum)
Adet dönemimdeyim 6. Günüm, bi gerilim yaşattı…
Tamam adet döneminde yaşanıyorsa tüplerle ilgili yüksek ihtimalle.
Bende araştırmak istedim konu dış gebeliğe kadar gitti ister istemez bir korku yaşattı yine de bir hastaneye gidip görünsem mi bilmiyorum
Mutlaka görün. Kanama takibi yap.
Hormonal ya da soğuk geçmesi
Fıtık olabılır ve ya sag tupunuzde sıkıntı
Pankreas olabilir doktora görün
Geçmiş olsun
Pkos musun
Bir yere mi çarptın