Arkadaşlar selam benim normalde reglim 26 günde dönüyo ama 30 oldu hala olmadım bugün kahverengi leke geldi hamile miyim yoksa regl mi oluyorum anlamadım doktora gittim benden kan istedi yaptım sonuç gözükmüyo ultrason da bişey gördü kist dedi ama bilmiyorum kafayı yicem çocuk istemiyorum şuanda ben nolur yardım 😔
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
cocuk istemiyorsun zten belkide olmaz. kist oldugunu söylüyor doktorun. bu konuda dikkatli olmalisin
Çocuk istemiyo değilim şu an değil çok yeni evliliğim biraz daha geç olmasını istiyorum
o kist meselesi icin doktorunla konuşmalısın
Hamilelik testi istedi benden kan verdim bugün sonuç gözükmüyo e nabızda reglde olmadım korkuyorum
bi kac gun gecikme normal o kadr takma. sonucu bekle
İnşallah dediğin gibidir hiç hazır değilim bu duruma allah isteyene versin ben şuanlık düşünmüyorum biraz evliliğim otursun istiyorum
esinde ayni fikirdemi
Oda aynı fikirde benimle ama olmasını istiyo ben hiç hazır değilim anne olmaya bu duruma hazır olmak istiyorum planlı olsun sorumluluğunu şu an kaldıramam yanlış yetiştirmek istemem maddi anlamda da zordayız şuanda
anladm. umarim istediginde olur
İnşallah teşekkür ederim
Erkekler Ne Diyor
Strestendir
İnşallah öyledir aksi halde yicem kafayı
Evlisin anlaşılan, istemiyorsan ona göre önlem al ve kist deyop hala çocuk diyorsun
1 haftalık evliyim öncesinde nişanlımla sürtünmeyle ilişki yaşadık evlendikten önce olmuş olabilir mi kisti çok küçük dedi doktor
Sürtünme ile çocuk zor iş. Tabii sürtünme dediğin içine girmediyse
Yok girmedi evlendiğimizde oldu sadece 1 haftada çocuk olmaz herhalde bilmiyorum düşünüp duruyorum sürtünmeyle kalan olmuş öncesinde olduysa diye düşünüyorum sürekli
Sürünürken bosaldi mi?
Yok hayır boşalmadı sulanma oldu sadece onda da bende de ama girmedi hiç sıvı o şekilde sürterken kaçar mı içeri ki
Sen çok mu bilgisizsin yoksa dalga mı geçiyorsun?
Gerçekten bilgisizim ama internete baktığımda da ihtimalin olduğu yazıyo kimseye de diyemiyorum bunu 1 haftada gebe olmayacağımı bilirler çünkü
Sana tavsiyem önce iyice bilgilen yoksa istemediğin sonuçlar da olur, hayatını da güzel yaşayamazsın
Nasıl bilgilenebilirim ki internetten ziyade başka öğrenebilceğim bi yerde yokki 😔
İnternet sana yeter de artar bile ama aynı zamanda çok da yanlış bilgiler var. Doğru bilgiyi bulman lazım ya da bilgili olan insanlardan öğrenmeye çalış
Kafamı karıştırdı internet bende burada sorayım belki bilen vardır diye düşündüm zaten artık evliyim ama öncesi işte o olayı atlatmam lazım bi kere yaptım bu hatayı dönemiyorumda inşallah değilimdir
Her şeyi düzgün bir şekilde anlatsana
Şöyle anlatayım düğünümden birkaç hafta öncesi nişanlıyken sürtünmeyle birliktelik yaşadık ama boşalma falan olmadı en son reglim bir ay önce oldu düğünümden önce ondan sonra hiç regl olmadım bir haftalık evliyim şimdi hamile çıksam 3 4 haftalık çıksa çocuk önceden olduğu ortaya çıkacak bunu istemiyorum benim hiç reglim gecikmezdi bu yüzden çekiniyorum pişmanım öncesinde onları yaptığımıza geri dönemiyorum da bilmiyorum
Bu sürtünme hakkında biraz daha detay verir misin
İç çamaşırsız bi şekilde oldu vajinanın üstünde sürtündü bakireydim zaten o zaman girmemişti kesinlikle içeri boşalmada olmadı o renksiz şey vardı sadece
Üstünde sürtünme dediğin kafasını içine soktu mu?
Ya da wajinanin ağzına ne kadar ve ne şekilde sürtündü
Yok hayır sokmadı ama kafasının ucunda sıvı vardı ister istemez değdi oralara dışarıdan içeri girmedi hiçbişekilde ucuda girmedi
Eğer burada yorumda çekindiğin için eksik anlattığın bir şey yoksa, hamile olmamalısın
En azından evlenmeden önce olmamışsındır ama evlendikten sonrasını bilmediğim için bir şey diyemem
Evlenmeden önce olmadıysam da bişey benim için evlendikten sonra yine kabülüm öncesiyse sorun benim için olmamıştır dimi o zaman bu 1 haftalık mevzudur inşallah 😔
Çok kafaya takma kasma kendini, istersen bununla ilgili sana biraz bilgi vereyim öğren yoksa kendi kendini yiyip duracaksın
Yok hayır olduğu gibi anlattım o zevk suyu sedikleri şey dışında bana bişey gelmedi internette o suyun içinde de sperm olduğu yazıyodu sıvı bişey ya ne biliyim belki kaçıp içeri gitmiştir diye düşünüyorum keşke yapmasaydım canım kafam
Öyle deme sakin ol
Yarın doktora gidicem kan sonucu öğrenmeye ortaya çıkıcak dua ediyorum sabahtan beri 😔
Kocanla konuştun mu bunu
Konuştum o bana boşuna evham yaptığımı öyle bişey olmaz abartıyosun ilişki yaşamadık seninle o zamanda boşalmadım zaten biliyosun diyo git için rahat etsin dedi diye gittim inandıramıyorum reglim benim hiç gecikmezdi işte
burada ulu orta her şeyini sormak istemiyorum ama anlatmak istersen yaz, neden geciktiği de belli olur
Yok sorabilirsin cevap veririm ben başka detay yok zaten bu kadar hepsi
Bunda korkulacak birsey yok yeni evlilikte 1 ya da 2 hafta gecikme normal regl olmanda. Vücut alışıyor yavaş yavaş ve hergun ilişki varsa bu gayet normal gecikmede