Muhatap olmayız kafamıza dert almayız iyi olur bence. Çok çektim be :D sjssjs.

Muhatap olmayız kafamıza dert almayız iyi olur bence. Çok çektim be :D sjssjs.

Bence isteyen belirtir zaten bu normal bir durdum ayıplanacak bir şey değil bunu yapanlar da mağara devrinden kalma cahiller. ama dediğim gibi söylemek kendi kararlarıdır. samimiyet derecesine göre değişir. ama erkekler zaten her şeyi regle bağlar :D
Projesteron hormonunun anti depresan özelliği var. Regl öncesinde bu hormon azaldığı için kadınlar duygusal olarak daha tepkisel davranabilirler
Kadınların kimyasını biraz bikmek lazım. Dikkat etmek lazım
Bence de :D
Kesinlikle hayır. Ben bu konuda hiçbir şekilde konuşmayı sevmiyorum cidden. Geçen sene özel günler hijyen konusunda fenomendim, konu artık o kadar mahremiyet sınırlarını aştı ki ben utanıp fenomenliği iade etmiştim.
Aslında evet doğru bu ülkede bu tür şeylerden bahsedince başına bela alırsın.
Hem Ortadoğu kültürü konuyu açıkça konuşmaya müsait değil hem de bence herkese ilan eder gibi dile getirmek hanımefendiliğe uymuyor. Esasen bence modern bi kadın da güçlü ve zarif duruşu gereği gizlemeli. Aklıma resmen karikatürlük bi şey geldi bak 😃
Kadın dolmuşa binmiş bilet parasını uzatırken regliyim demiş tüm yolcular kalkıp oturması için kadına yer vermişler kadın da diyor ki "hayır ben oturmıycam " 🤣🤣🤣🤣
Yani evet ama bir taktik versen fazla alıngan ve duygusal oluyorlar ne desem suç oluyo.
:D
Her kadın kendisine özeldir genelleme tavsiye işe yaramaz ama en garanti yöntemi her kadına saygılı ve nazik olmak iş görür 😎👍
Peki deneyeyim :D
Geçen gün reglken iş yerinde yargı dağıtıyordum ne yapalim ya elimizde değil ki. Ben herkese öyle söylemem erkek arkadaşıma falan söylerim diger insanların bilmesine gerek yok 🙃
Sakin ol kral :D
Hayır tabi ki. Kimseyi alakadar etmez kişinin kendisinden başka. Eğer anlıyorsan ona göre davranırsın ama erkeklerin şu bizim her mod düşüklüğümüzü regle yormaları can sıkmaya başladı bu arada.
Mod düşüklüğünde bu kadar olmaz ama
yani şimdi o dönemde agresif olduğum için belirtsem daha iyi olur ama söylemeye utanırım ben jhdhshshdgxhc
Benden uzak dur bugün falan de biz anlarız.
Eeeee niye tedbir alırız en azından.
O zaman sinirli olmamaya gayret et o gün
Hmm. Neyse sen ppndeki anime kızı gibi ol yeter sjsjs
Dediğini reddedemem bugün 3 4 kere falan patlayıcı görevi gördüm ve 2 kere de ağladım sinir stresten
Geçmiş olsun artık kim çektiyse 😂
Valla ben çekiyorum genelde
Dhsjhd o sıra düzensiz regl gören ben (iki katı psikolojik risk)
Eyvah kuzenim gibi sjssj.
Benim sinir ve öfke oluyo genelde ve karşımdaki insan ne olduğunu anlamadiysa regl döneminde olduğumu belirtirim bence her kız için geçerli bu diğer türlü olay kavgaya kadar gider çünkü:)
Evet tecrübeyle sabit.
Belli olur zaten, öfkeden gerginlikten duygusal geçişlerden 😬 biz de az çekmiyoruz kendimiz
Bazen anlayamıyorum başım belaya giriyor.
Ben Reglken değişik duygusal durumlara bürünenleri anlamıyorum evet bilimsel bir gerçek ama bende olmuyor
Genetik faktörler sebebiyle kişiden kişiye değişir.
haklısın
Alnımıza yazıp gezelim
💡
Ne alaka ya, niye belirtsinler?
Kızgın oluyorlar
Aynen🤣🤣🤣
Geçmiş olsun diyorum sadece geçmiş olsun mu bukadar mı diyorlar. Tören düzenlememi falan bekliyorlar heralde kendileri için cmxjdhhd
Regl günü anma töreni 🎉
Belirtsinler, ona göre davranalım, çikolatalar falan alalım.
Aynen sjsjs.
Yalnız çikolata alınca iş düzelmiyo ki çikolatanın bize bı faydası yok sadece vücudumuzdan çok kan kaybettiğimiz için kan şekerimizi düzenliyo ve bayılmamamizi sağlıyo bide mutluluk hormonumuzu devreye sokuyo sadece biraz ilgi verin ya da iltifat edin bı sıkıntı çıkmaz ama çikolata alirsanizda yine iyi olur
Yok ya utanırlar erkeklerden doğal olarak. Ne yapcan duymazdan gelicez.
Akşam migrenim başlıyor o gün :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?