Arkadaşlar regl zamanım yaklaştı fakat bende kahverengi leke geliyornsonra bir kac gunnsonra kanama başlıyor oruça devam etmeliyim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Tabiki bozuldu yani sorduğun sorumu şimdi
Ya bende leke geldikten cok zman sonra kanama basliyor o yuzden sordum simdi 4 gun boyle olur bi haftada ordan goder cok fazla yemiş oluyorum
İnternete bak orucun bozuldu şu an oruc değilsin leke orucu bozar
Peki :(
Boşuna aç bekleme akşama kadar
Kimisindiyor bozma ne yapicami sasirdim
Kesin net şekilde boz orucun olmaz
tamam teşekkürler
Rica ederim
Evet bozulmuş
Çok moralim bozuldu şu an gitti 10 gün
Bu kahverengi leke sadece bende mi olmuyor merak ettim :D Keşke niyet etmeseydin
tamam da benim elimde olam biseymi ettim namazıda kıldim simdi baktim kahverengi lekemsi bisey geldi sende hic gelmiyomu direkt kanamaımmı basliyor
Yok gelmiyor leke falan
Ne guzel bu leke olayi cok sinir bozucu bende hem baslamadan once geliyo hem bittikten sonra
Sevindim ben de anlamsız yere :D Neyse kazası tutuluyor galiba onu tutarsın artık, iyi geceler :)
Aynen oyle yapicam mecbur gecede bitti gerçi sabah oldu haahha
Zaman algım mahvolmuş artık :D
Benimde uykusuzluktan gözüm seyiriyor
Evet..
Kanama baslayana kadarmi tutabilirim
O senin insiyatifine kalmış ama leke geldikten sonra o gün sayılmıyor yani senin borcun o gün tutsan da tutmasan da
Bozuldu net şekilde
Erkekler Ne Diyor
Valla knk kizlarin bu akinti leke kahvrengi olayini pek bilmiyom bi ton farkli farkli cesit cesit renkleriniz var ama bildigim sey, eger niyetli oldugun gune ay basin denk geldiyse o gun tuttugun oruc bozulur tabi, ve daha sonra kaza niyetine tutman gerekir...
Offf off
🤷♂️🤐
regl oruca engel değildir. hiç bir ibadete engel değildir. reglde tek yasak cinsel ilişkidir.
Regl orucu bozuyor arastirabilirsin allah kadınlara bu kolaylığı vermiştir çok ağrılı olduğu için ve ilaç içmek zorunda oldukları için ve ayrıca kaza gerektirmez aynı devam edersin
Neye kaza gerektirmez
@anonimmbirkizz16
ARKADAŞIM NEYİ ARAŞTIRACAĞIM. ALLAH KURANDA YAZIYOR. HER ŞEYİ
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
https://youtu.be/qrByqLgSFtQ
Bunu izle kardesim
Bende açılıyor ben izledim nihat hatipoğluya soruyorlar diyorki kadinlar regl oldugunda oruç tutamaz namazda kılamaz
nahl suresi116 ayeti iyi okuyun.
dillerinizin uydurduğu yalana bakarak şu haram bu helal demeyin. allaha ifitra atmış olusunuz. iftira edenler kurtuluşa eremez
diyor.
bu kadar cesurca haram belirlemeyin kafanıza göre.
allah maide101. ayette de kendi de bildirmiş.
açıklanmayan şeyler size affedilmiştir bağışlanmıştır diyor. kuranda haram bildirimi olanlar haramdır. bildirim yapılmamışsa helaldir.
peygamber bile kafasından kural koyamaz
bakın hakka suresi44-45-46-47. ayetler şunu der
o peygamber ki bize atfen kafasından sözler söylerse biz onu şah damarından tutarız. onu siz bile kurtaramazsınız
diyor
Ee o zmzn bu diyenler dinsizmi onlarda kurana dayanarak konusuyor kafalarindan konusmuyorlarli
onlar kurana dayalşı konuşmuyor
ayrıca tarihi kaynaklar var
ben sana nereden kaynaklandığını anlatayım
peygamberimiz zamanında kadınlar camiye gelir namaz kılardı. eskiden tampon yok ped yok kilot yok. kadınlar deve derisindne külota benzer bir giyisi yaptılar. adetli iken o deri kilotu giyiyorlardı akıntı olmasın diye.
her ne kadar engel olsa da sızıntı oluyordu elbet. ped gibi korumuyor.
yıllar sonra hz ömer zmanında bir gün hz ömer dedi ki kadınlara
adetli, iken camiye gelmeyin. evinizde kılın namazı. cami kirleniyor. ayrıca arkanzdan laf ediliyor.
kadınlar ondan sonra namazları adetli iken camide değil evde kılmaya başladı.
bu söz zamanla değiştirildi kadınlar camiye giremez namaz kılamaz oruç tutamaz tavaf yapamaz diye değiştirildi.
Iyi diyorsunuz da şöyle bir durumda var şahnsen ben regl oldugum zaman cok fazla agrım sancım oluyor ayakta bile duramıyorum ilaç atmassam agrım da gecmiyor ve benim tanıdığım bircok arkadasim var ayni benim gibi olan ekstra kusan bile var. Yani bu durumda sencede namaz kılmak ve oruç tutmak kadınlar icin zor olmazmıydı bence bu duşunce biraz kadına işkenceymiş gibi geliyor. Tabi sen erkek oldugun icin pek anlayamassın bu anlattıgım durumu.
arkadşım oruç için izin var. sağlığını zorluyorsa ilaç içmesi gerekiyorsa tutmayabilir ama namaz kılmak zorunda
yahu savaşta bile kılın diyor. erteleme yok namazı. savaşta iki rekatı tek rekata düşürüyor ama yine de kıldırıyor. savaşa göre regl nedir ki. namaza bahane yok hasta iken felç bile olsan gözünle kıl ama kıl diyor.
tamam kardeşim teşekkürler
rica ederim
Devam et bence kanama yok sonuçta regl olursan eğer ozaman bozulmuştur. Geçmiş olsun
Yok lekede bozuyormuş maalesef
Nasıl bozuyor ya regl değilsin ki ama sonuçta
Ama işte leke geliuo
Kızlar bozar demişler şimdi ben olmadığım için tam bilemem tabiki üzülme ya rabbim niyetini biliyor en azından hem senin elinde olan birsey değil bu
Düzenli âdeti olan bir kadının adet dönemi öncesinde gördüğü lekelenmeler adet hükmünde kabul edilir ve o andan itibaren âdet günü sona erene kadar adetli sayılır. Dolayısıyla lekelenmelerin olduğu günlerde de namaz kılamaz ve oruç tutamaz.
Üzgünüm senin için kaza edersin artık ya üzme kendini sizin elinizde değil bu durum 😊
Et. Niyetin halis.
tamam ama internette baktim leke gelmeside orucu bozuyomuş
Demek istediğim şüpheli durum ise yine de bozma; Allah kalbini biliyor. İçin rahat edecekse Ramazan sonrası 1 gün kaza tut yine de. Faydalı
tamam teşekkürler
ewet