Merhabaa 🌸
Bence yoğun günlerde açık renk kesinlikle giyilmemeli ama kanamanın azaldığı dönemlerde bence dikkat edilmesi kaydıyla giyilebilir.

Merhabaa 🌸
Bence yoğun günlerde açık renk kesinlikle giyilmemeli ama kanamanın azaldığı dönemlerde bence dikkat edilmesi kaydıyla giyilebilir.

VişneliBrowni_ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Birkaç gün önce bir yere gitmiştim beyaz bir eşofman takımı giymiştim sabah kalktığım zaman kesinlikle karın ağrısı yoktu Sonrasında birkaç rahatsızlık hissettim ve regl olduğumu gördüğüm an başımdan kaynar sular döküldü diyebilirim sıkıntılı bir durum olmadı şükürler olsun Fakat eve gelinceye kadar o kadar tedirgin oldum ki sırf açık renk giydiğim için bir şey olur da rezil olur muyum diye korkumdan ne yapacağımı bilemedim
Daha 2 gün önce yaşadım birde benim regl sancım hiç olmuyor o yüzden ne zaman regl olacağımı anlayamıyorum neyse sonra açık renkli bir pantolon giyindim dışarıda gezdim daha sonra bi kadın arkana bak dedive regl olduğumu gördüm utancımdan ölmüştüm hemen eve gittim hayatımın en kötü anısıydı
Kot pantalon giymistim. Derse girdim Hoca 2 saat ders anlattı. Sonra bir bakayım dedim olmuşum. Pantalona bile geçmiş. Olmadan önce de açık giymiyorum. Bitmesi gerekli 😂
Is geregi beyazdan kacamiyorim pantolon hep beyaz olmak zorunda ama sükür bugüne kadarda hic sorun yasamadim
Ayyy hayal ettim şimdi de. Aman aman regl dönemi beyaz renk bir kıyafet giyilmesini bende doğru bulmuyorum. Her zaman tercihim koyu renkler. Mümkünse hatta siyah..🖤
Yoğun günlerde asla ama azaldığı dönem yinede çok dikkatli olmak gerekiyo beyaz giyip bayrak gibi dolaşmak istemem😂
Eğer genelde bulaşma olmuyorsa giyilir. Benim hiç bulaşmaz mesela. Kanama seviyenize uygun ped seçin. Eğer kıyafetlerine sık sık bulasiyorsa daha yoğun günler için olan pedleri kullan ya da gece pedi.
Kullandiğin ped yeterince iyi ve güvenliyse bence bir sorun olmaz ya
Ya giyilebilir ama insan sürekli diken üstünde durur korku içinde olur hareket kısıtlılığı olur riske atmamak gerek
bir kere ben regl iken açık renk buz mavisi jean giydim dışarı çıkarken arkadaşım bana dedi ki bu sende ki cesaret nerden geliyo böyle 😂😂😂
Yok giymese daha iyi olur illaki unutur. Rezil olmasın.
maalesef regl iken açık renkli kıyafetler pek giyemiyorum her an endişeleniyorum :(
Özel gün olsun olmasın hep siyah renkli pek bseym yoktur bile 😌
Açık renk giyinmekte bir sakınca yok ama mesela ben giyinemiyorum çünkü anksiyete basıyor
Kendine güvenen giyisin.
Çünkü ben çok tedirgin olurum giyinemem.
Pimi çekilmiş el bombasını tutmak kadar gergin bir an giymem.
Ana vatan kan ağlarında beyaz giymek yasak mı
İnadına beyazzz
En büyük beyaz
Yani cesaret işi. Ne olur ne olmaz, o yüzden ben giymemeyi tercih ediyorum.
Kesinlikle giyilmemeli bu konuda rezil olmuşluğum bile var
hiç böyle düşünmedim. hiç de sorun yaşamadım
En yoğun günlerimde giyiyorum hiçbir problem yaşamıyorum doğru ped/tampon/kap seçiyle hiçbir şey olmuyor
Bence doğru bilinen yanlışlardan biri,
( tampon, ped ) kalitesine bağlı.
Ve kanamanjn az olduğu dönemde rahatlıkla kullanabilirsin.
İlk zaman özgğvensiz olacaksın ama geçiyor sonradan :))
Asla tabiki olabilecekleri düşünün ben düşününce kötü oldum ya
Giyilmemeli neden durduk yere strese sokalım ki kendimizi
Benimki hep az ve ağrısız oluyo normal gün gibi o yüzden rahatça giyebiliyorum
Anlık oluyor maalesef açık renk giymemek lazım yaklaşınca günü
Ben koyu renk tercih ediyorum gecsede belli olmuyor lekesi
Altımız battığı belli olmasın diye giyilmiyor ama ben sadece beyaz giymiyorum gerisi giyiliyor
Pedden sizicak kaygisi varsa ve giymek istiyosa alternatif ürünler kullanılabilir bence
şu an tek derdimiz bu
Herkesin kararına hıc kimse karışamaz
abi isteyen giysin allah allahhhh
Kazalara fırsat vermemek için doğru düşünce
Büyük risk oldugunu düşünüyorum. Gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?