Merhabaa 🌸
Beni en çok pedin verdiği rahatsızlık darlıyor, kendime uygun bir ped bulamadım bir türlü. 😒

Merhabaa 🌸
Beni en çok pedin verdiği rahatsızlık darlıyor, kendime uygun bir ped bulamadım bir türlü. 😒

VişneliBrowni_ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Regl döneminde beni en çok darlayan şey pedin verdiği rahatsızlık rahat oturamama rahat hareket edememe acaba bir şey mi olacak diye düşünme sürekli kendini kontrol etme durumu imkanım olsa 3 gün evden çıkmamayı isterim tabii ki bu mümkün olmuyor Bir şekilde güne devam etmek gerekiyor
Hareket özgürlüğünün kısıtlanması çok bunaltıyor. Özellikle gece yatınca sadece yüzüstü rahat edebiliyorum ama sürekli de yüzüstü yatınca belim ağrıyor.
Benim için en büyük sıkıntı ilk günde yaşadığım ağrı, huzursuzluk, sürekli bir ağlama isteği son günlerde de artık pedin vermiş olduğu rahatsızlık 🙄
beni en çok darlayan şey, regl olunca sinirli olmam.. ped yerine regl külodu kullanabilirsiniz 🌸
Regl külodu beni daha çok darlar 😅
Beni en çok darlayan mide bulantısı ve halsizlik. İlk gün enerjim kalmıyor. Mide bulantısından yemek yemiyorum. Daha sonra ped rahatsızlık veriyor
Ağrı sanırım ilk gün sadece ağliyorum başka bir şey yapamıyorum
Canım vişneli browni çekti
Bebeğim ayda kaç kez regl oluyorsun
Tampon kullan
Sürekli mantar çıkıyor olması
Beni de uyandığımda bulaşmış mı korkusu
reglin kendisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?