Hem dışarıdaki konuştuğum erkekler, hem de burada bir soru örneğin.. Regl ile bir soru oluyor ya da konu ama erkekler anında kızlardan daha iyi biliyormuş gibi konuşuyor.

Hem dışarıdaki konuştuğum erkekler, hem de burada bir soru örneğin.. Regl ile bir soru oluyor ya da konu ama erkekler anında kızlardan daha iyi biliyormuş gibi konuşuyor.

Çünkü canlılığın, var oluşumuzun, yaşamlarımızın o kadar temel bir değeri ki. Kadın veya erkek olmanın dışında her şeyimiz insan olmanın birer karşılığı. Bizler insanız ve birbirimizi tanıyor, anlıyor, dinliyor, değer veriyor olmak zorundayız. Birbirimizin dostu arkadaşı değeri ve desteği olmaya çabalamalıyız. Ama eksik ama doğru şekilde hepimiz bir şeyleri birbirimizle öğreniyoruz. Zamanı geliyor birer öğretmeni olarak, zamanı geliyor doktoru olarak her bir alanda birbirimizi karşılıyoruz. Hepsini ve her şeyi bizler yapıyoruz. o yüzden insanın değer verdiği konular özelinde bilgilenmeye çalışması, karşısında ki insanı doğru anlama çabası kötü olmamalı diye düşünüyorum. Ama bunların yanında başkalarının niyet ve tercihlerini bilemem, hangi konularda ukalaca ve can sıkıcı problemler yaşamanızla sonuçlanıyor bilemem. Araştırmadan, anlamadan dahil olduğu konuların karşı tarafa nasıl hissettirdiğinin bilincinde olmayanlara söyleyecek bir sözüm yok çünkü zaten anlayamayacaklar. Herkes kendi hatalarını, eksikliğini, ukalalığını farkedip düzeltme çabasından kendisi sorumlu. Herkes başkasıdır ve herkes bir başka davranır. Benzerlikler olsada kimse aynı değildir. Ve her insan özeldir. Yeniden ve baştan tanımak gerekir. Bu nedenle kimse kendi ezberleri ile bir başkasını doğru şekilde anlayamaz. Bunun bilincinde olmak belki pek çok şeyi onlar için de değiştirebilir.
Keşke haklısın deseydim maalesef bazı kadınlardan daha iyi biliyorum
Çünkü araştırdım gerek burada sorduğum sorularla gerek yerli ve yabancı kaynaklardan gerek tanıdığım insanlar gerek kadın haktalikalri uzmanı biri ile tanışınca vs öğrendim ki bazen çevreme olumlu etkisi oluyor olumsuz yanı işte senin sorduğun bu soru bilmek güzel bir şey bence
Tanı Bi bilenle biliyormuş gibi yapan arasında fark var tabi ikisinin de amacı başka
Bazı şeyleri yaşamaya gerek yok anlamak için.
Önünde yaşayan olunca canlı canlı.
Ve o kişi en sevdiğin ise canından bir parça.
Ablan bile olsa.
İsyanını içinde hissetmene yetiyor.
Gerçekten çok zor günler.
Bir defa dedim keşke senin yerine o acıyı ben çeksem
Senin canın yanmasa.
Erkeklerin regl dönemiyle ilgisi olmadığı için, bu konuda kadınlardan daha iyi bilgi sahibi olma durumları olabilir. Ancak, her insan birbirinden farklıdır ve birçok kadın da bu konuda bilgi sahibidir. Herkesin fikirleri eşit değerlendirilmeli ve saygı duyulmalıdır.
Regl konusunu istediği kadar araştırabilirler ancak bazıları regl konusunda fazlasıyla duyarsız kalabiliyor regl ağrısını küçümseyen tonlarca erkek var yorumlarda okuduğum. Aralarında iyi olanlar elbet var ancak azınlıkta maalesef.
bende anlamadım burada ki erkekleri kadınsal bütün konularda sanki ömürlerinde her ay kanıyorlarmış gibi yorumlar 😂😂😂
Sevgiliden dolayı gözlem yapmış olabilirler ama geneli abartı sanıyor
Tahminde bulunuyorlar bu konu hakkında araştırmalar yapıyorlar hepsini biliyorlar maşallah 😂
Amaç muhabbet edip konuyu bir şekilde cinselliğe getirmek iğrenç varlıklar
Biz kızlar erkeklerin nasıl sünnet olduğunu çok iyi biliyorsak erkekler de bizim regl olduğumuzu çok iyi biliyor.
İlgilerini çekiyordur😂😂
Erkekler her konuda usta zaten
Aynen ya sanki kendileride oluyor
Ne kadar bilmis konusalarda çeken daha iyi bilir:)
cekmeyen bilemez
Çünkü bazıları karaktersiz oluyor ya da nefes alan kıza yürümek için biliyormuş gibi yapıyorlar
Erkeklerin başına gelen en zor durumlardan biri ya aşırı maruz kaldığı için biliyor ya da araştırıyor haliyle
Sonuç olarak bir erkek regl olmayı bilemeyeceği gibi bir kadın da regl dönemindeki kadına maruz kalmış bir erkeğin halini bilemez
Şiddetini bilmeyiz ama örneklerini çok görüyoruz etrafımız kadınlarla sarılı bunlara tanık oluyoruz ama her boka da yorum yapmak istemiyorum kadınlar tartışın siz.
Kimse kimsenin ne çektiğini bilmez bilemez herkesin sıkıntısı farklıdır fakat bazı erkekler sadece kendi keyfini düşünüyor o yüzden bazı kadınları sadece cinsel obje olarak görüyorlar
Neden öyle konuştuklarına anlam veremiyorum. Ben bile bunu konuşmaya çekiniyor ve utanıyorum. Sesimi çıkarmam. Doğal olarak karşılarım yalnızca.
Kızların ilgisini çekmek için daha iyi biliyormuş gibi davraniyor olabilirler bence
şöyle düşün, gökdelenden atlarsam öleceğimi biliyorum ama hiç atlamadım:))) kapiişşş
Ben konuşanı görmedim.
Erkekleri linçlettirmek için başka konu bul...
İlgi odağı olduğu karşı cinsi çok istediği için olabilir
Bazı kız arkadaşlarımız bizi bunla ilgili bilgilendiriyordur belki. Normal sohbet ortamında
Bosbogaz adamlarla takilmaktan ne anlıyorsunuz anlamıyorum ki?
Türk erkeğine vajina de, anında kadın doğum uzmanına dönüşürler
Sen hiç ta*aga vurulan acı nedir bilir misin?
Reglde neymiş
Evlenince kadın regl sıkıntısını erkeğe yansıtıyor. Huysuz oluyor. Oradan biliyorlar.
Cahiller bağışlayın onları.
Regli yaşamıyoruz ama tüm sonuçlarını biliyoruz ekstradan bir sağlıkçı olarak tüm fizyolojiyi de biliyorum
Cahil kalmamak için gerekli gereksiz bilgi sahibi oluyoruz çekmemize gerek yok bir şeye yorum yapmak için anlamaya çalışıyoruz sadece
Sen sünnet oluyormusun neden iyi biliyormuş gibi davranıyorsun
Çünkü regl iken bütün davranışlarınıza aşinayız
Yok artık ona da mı karışıyorlar
sen sünnet acısı bilmezsin
Google Amca Diye bir şey var.
Bilemiyorum ben konuşmuyorum
Çünkü biz regl olunca soğan kürü yapıyoruz
davranışlarınıdan
Krokisini bile çizerler 😄
bilmem
Yürüyorsunuz bizi!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?