elbette kadınlar için ihtiyaç bu ama bence ozel bir ihtiyac yani televizyonda reklam vermesi bence utanç verici sonucta kadın için özel bir eşya?

elbette kadınlar için ihtiyaç bu ama bence ozel bir ihtiyac yani televizyonda reklam vermesi bence utanç verici sonucta kadın için özel bir eşya?

Niye utaniyorsun ki saçma. Her gecen gün teknoloji olsun , tekstil olsun hersey degisirken bu tarz malzemelerde güncelleniyor. Yenilikleri bilmeden neye göre ne derece alışveriş yapabilirsin ki. Bilmedigin urunu alirsan elinde patlar. Bu yuzden bu tarz seylerin seffaf bir sekilde topluma bilinclendirilmesi önemli. Pazarlama sirketin onemli bir politikasıdır ayrica. Satis hedefi tutturmak seni utandirmaktan daha önemlidir gozlerinde. Ayrıca herşeyi gec sunu düşün. Eşi vefat eden bir baba ergenliğe giren kizina bu urunleri neye göre bilip alabilirdi ki dedigin gibi olsa.
ben oyle bir sey demedim ki elbette babasından şster
Utanmıyorum utanacak olsam marketlerde bekliyen kasiyerleri seçerdim erkek ve kadın ayrımı yapardım yani kasada erkek varsa gider bayana söylerdim bunu gecebilirmisiniz kasadan diye öyle bir şey yapmıyorum tabikide direk alıp erkekte olsa bayanda olsa kasadan geciriyom ped imi
Neden utanç verici olsun ki?
O zaman markete gidip almayın
Raflardan da indirin
Çünkü erkekler markete de gidiyor
canım ben erkekler için ayıp demedim soruyu oku
Tamam sonuçta televizyonda kim izliyor yani kadınların izlemesini rahatsız edecek
bu surekli kadınlar uzerinden prim kasılması rahatsız ediyor
Ama burada bir ihtiyacı ürünü var binlerce reklam şirketi var böyle bir şeyin reklam olması çok normal
@seymabasu1 işte ama bence ayıp
Anladım
Teşekkür ederim
Aslında evet. Diğer kadınlar her ne kadar bu konuda abuk sabuk konuşmalar yapsalar da ben şahsen utanıyorum
beni haklı buldugun için teşekkür ederim ama herkesin fikri vardır saygı duymak lazım
Evet
Bende utanıyorum özellikle yanımda babamlar felan olduğunda.
ya işte ihtiyactır lazım olunca istersin ama surekli çıkması saçma
Utanmıyorum fakat kadınların ortalık malı gibi kullanılması utanç verici. Kadınlar soyunmadan klip bile çekemiyorlar
hah mesele bu
Yani nasıl erkeklerin sünnet donunun reklamı yoksa bununda olmaması lazım
Haklısın
benim için özel olan ne varsa nerede görürsem görim rahatsız edici
Nedense evet. Ilk regl donemlerimde reklamlarda utaniyordum bende 😂
Utanmam niye utanayim
Bunda utanacak bir sey yok?
Hayır
yooo
Hayır neden utanayım veya bir kız neden utansın? gayet normal
niye utanılsın ki regli de bir su içmek kadar doğal bir olay bebek bezi reklamları neyse bu da aynısı
hayır neden utanalım ki. hem bu ped reklamına bülent ersoy'u oynatacaklarmış :D
Hayir onlar poplarini gostermeye utanmiyorsa ben neden utanayim
Özel bir eşya olarak görmüyorum, utanılacak bir şey olduğunu da düşünmüyorum.
Asıl utanç verici olan bir kadın olarak böyle düşünmen yaşadığın toplum sayesinde aptallaşmışsın
@ateodios sen once karsındaki tanımadıgın bir kadına dpgru konusmayı ogren ve utanç verici şey senin ped hakkında bşr kadına bu sozleri kuşllanmam
bre ahmak bre davar bre angut daha yazdıgı anlicak kapasiten yok canım kardeşim
hayırıdır kardeşim tahrik mi oluyorsun pedden @symrnacity
Oha deyip geçiyorum. 🤣🤣🤣
Utanç verici bi şeyi neden sordun ki o zaman? Biraz ironik olmuş...
Utanmam
Reklamdan utaniyorsun ama Pp resmin harika
cahil
annenin adı mı
Ben utanıom şahsen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?