Her ay aynı şeyi yaşıyorum. Adetim başlamadan ve bittiğinde sürekli yanlız kalma, duygusallık, insanlarla konuşmak istememe... Depresyona benzer şeyler yaşıyorum.
Sizde aynı durumları yaşıyo musunuz bu arada yaşım 26?
Her ay aynı şeyi yaşıyorum. Adetim başlamadan ve bittiğinde sürekli yanlız kalma, duygusallık, insanlarla konuşmak istememe... Depresyona benzer şeyler yaşıyorum.
Sizde aynı durumları yaşıyo musunuz bu arada yaşım 26?
Ah ben onun doruklarındayım.
Yumurta rezervi boşa gittiği için evlat kaybına benzer bir hisse kapılıyormuşuz 😊 eskiden gerginlik olurdu ama son 5 - 6 yıldır acayip üzgünüm. Öyle böyle değil. Jinekologuma sordum.. Kaybım için üzülüyormuşum
Bende tek bende oluyo sanmıştım 😳 evet sanki birini kaybetmiş gibi cok üzgün oluyorum ya. Peki ne yapmamız gerekiyor bu durumlarda?
Canım benim.. Ben kendimi telkin ediyorum. Sebebini bilmeyince hüzün yoğunlaşıyor. Mesela benim iki evladım var, başka çocuk istemiyorum Tamma bu doğal bir süreç diyorum.
Yürüyüş acayip iyi geliyor zira açık havada yürüyüş serotonin hormonunun salgılanmasını sağlıyor. O da mutluluk veriyor.
Güzel müzik, kendini telkin, açık hava... Belki rahatlatıcı çaylar...
Benim ne evliliğim ne de hayatımda biri var o yüzden daha kötü hissediyorum belki de teşekkür ederim iyi ki karşıma cıktınız❤️
Ben bununla ilk karşılaşınca hiç anlamadım neden böyle hissediyorum diye.. Danışa danışa buldum
Oturduğum yerden kalkasım bile gelmiyo ne telefonla konuşmak ne başka bişey
İşte kendinle mücadele edeceksin. Bunun sebebini biliyorum, kabul ediyorum, başa çıkıyorum diyerek başla işe.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ben çok sinirli oluyorum kavga edesm geliyor birileriyle
Bende bazen böyle bazen cok sinirli oluyorum
Evet, hormonlardaki değişimlerden dolayı normal.
Bunlardan daha az nasıl etkilenebilriiz acaba
Kan testi verip varsa vitaminvi ve/veya mineral eksikliklerinizi tamamlayabilir ya da jinekoloğunuzla görüşebilirsiniz.
Bendede oluyor
Sen ne yapıyosun peki
Bazen gezmek bazen alışveriş yapıyorum çoğu müzik dinliyorum
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
çok agresif oluyorum ve odamda tek takılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar