1) Amir, kadının regl başlangıcını nasıl denetleyecek?
2) Amir, regl izindeki kadının regl bitişini nasıl denetleyecek?
2) Amir, regl izindeki kadının regl bitişini nasıl denetleyecek?
Çok zor bu çünkü her ay farklı erken gelir ya da geç gelir bazen geç biter bazen erken vücut anotomisine bağlı hormonlara danışın
Oooo regl dönemine bakarsa çok yanılır kimse çalışmaz çalıştırmaz streste gecikir ağrı kesicilerde gecikir artar hiç gelmez çok gelir hemen biter ya da artar ya da sırf izin için kırmızı boya hilesi olur aferdersiniz o topa kimse girmesin ancak test falan gibi bir teknoloji olursa adet rotası devam bitti başladı yazarsa belki olur mantıken
Bilemem ama sıkıntılı iş bu doğum iznine falan benzemez
En şanslısı benim amirim olurdu herhalde böyle durumda
İzni kullanmayacağım için kullanılmış ped görmesine gerek kalmazdı. Umarım görmeye meraklı değildir
Doktora gidip rapor alır olmaz mı 🙄
10 güne kadar süren de var.
Bir kere 3 5 gün izin olmasına gerek yok.
İlk gün izin verseler yeter.
Çünkü o sancı doğum sancısına bedel.
İşinde iyi olan kimseden vazgeçmezler.
Kadın alımından vazgeçerlerse senin hoşuna gider sanki 😂
Neden bir iş yerinde ful kadın olsun?
Onun dengesini bulurlar merak etme.
Demek ki kadınlar o bölümü tercih etmiyor.
Bu açıdan düşündün mü?
İyide bu uygulamayı getiren bunları da düşünür.
Allah'tan ülkeyi kadın yönetimiyor he yoksa senin bu sorgulamalar hiç bitmez 😂
Finlandiya'yı kadınlar yönetiyor ama tecavüzde 1. yer nüfusa oranla. Hem de fetiş tecavüzler. Kırbaçlı, mum yağı damlatmalı, gruplu, ulu orta falan. Eğitim sisteminde de birinciler güya. Eeee? İçişleri bakanı bile kadın. Ben mi gidip kurtarayım? Çözemiyorlar. İsviçre de feminist yönetimde. Hayvan genelevi var. Zoofili serbest. Şimdi nekrofili serbestliği ve ensest evlilik mecliste.
İsviçre'de mi mecliste?
Doktora gidip rapor alır
Evde izindeyken regl bitişini nasıl kontrol edecekler. Doktor tuvalette mi bekleyecek?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar