Merhabaa 🌸
Reglken uyumak bazen işkence haline gelebiliyor. Özellikle fazla ağrılı ve yoğun bir günde uykuya dalmak çok zor olabiliyor.
Regl döneminde uykuya dalmakta zorlanıyor musunuz?

Merhabaa 🌸
Reglken uyumak bazen işkence haline gelebiliyor. Özellikle fazla ağrılı ve yoğun bir günde uykuya dalmak çok zor olabiliyor.
Regl döneminde uykuya dalmakta zorlanıyor musunuz?

Aksine bu dönemlerde uykum aşırı şekilde geliyor sürekli bir uyku hali içerisinde oluyorum Maşallah demek istiyorum uykusuz kalma gibi bir durumum olmuyor.
Evt şu an baş ağrım da etkiliyor şu aralar kadınların hiç bitmiyor ağrısı ya regl bitiyor baş agrı başlıyor havadan galiba ya çünkü bazen burada güneş aciyor bazen kapanıyor bahar havası gibi
Evet ya hem salgın var hem havalar falan çok etkiliyor.
Yine mi salgın ya of kötü 😔
En iyi görüş için teşekkür ederim
Bak ağrım hiç olmuyor ama uyku haram oluyor bana. Bir türlü rahat edemiyorum. Genel olarak regl olduğum zamanlarda yatar pozisyonda olmak beni huzursuz ediyor.
hastalık sonuçta düşer
Uyurken degil ama mesela iş günüme denk geldiğinde ağrıdan dolayı işkence gibi birsey oluyor. O gün verimli & istekli olamıyorum sadece saatin bir an önce bitmesini istiyorum
Evet ya ister istemez bir gerginlik oluyor.
Genelde 1. Gün karın ağrısı yüzünden, uyku uyuyamıyorum. Ama, diğer günler çok rahat uyurum..
Hayır, reglim normal geçiyor genelde
Yo daha fazla uyuyom ozaman
Karnım çok ağrıyor kesik kesik uyuyorum
etkisi olmuyor
İlk günler evet
Her kalitem düsüyor
Hayır düşürmüyor
Artıyor hep uyuyorum
Regl olan kadınların uyku kalitesi düşebilir.
ağrılı bir regl ise uyku uyuyamaz ki kişi uyku kalitesi düşer ve bozulur haliyle
Sen daha iyi bilmen lazım
Regl sen oluyorsun😂
Hep uykuluyum :D
düşüyor
Ağrısı olan insan rahat uyur bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?