Cup kullanmayı tercih edenler, bu tercihlerini ekolojik nedenlerle temellendiriyor. Diğerleri ise bir zorunluluk olmadığını ve hangisiyle rahat ediyorlarsa onu kullanmaları gerektiğini söylüyor. Sizlerin düşüncesi nedir?

Cup kullanmayı tercih edenler, bu tercihlerini ekolojik nedenlerle temellendiriyor. Diğerleri ise bir zorunluluk olmadığını ve hangisiyle rahat ediyorlarsa onu kullanmaları gerektiğini söylüyor. Sizlerin düşüncesi nedir?
Menstrual kap bana o kadar rahatsız edici geliyor ki asla o içimdeyken rahat haraket edemem, bunu bile ikiye bölüp insanları eleştirenlere pes yani 😄 kim neyle rahat oluyorsa onu kullansın bu insanlar niye bu kadar gergin, gereksiz fikir beyan ediyorlar🙄
Belli olmuyor aslında çokta rahat kullanimi
Toplumca psikolojik sorunlarımız var, herkes kendi düşüncesini kabul ettirmeye ve karşıt düşünceyi aşağılamaya çalışıyor. Sevgi saygı hoşgörü asla yok.
Böyle darlayan düşünce yapısına sahip insancıkları önemseyip de cevap vermeyin ya. Kim ne isterse onu kullanır. Biz kendisine karışıyor muyuz?
Bazı hemcinslerimden artık iğreniyorum o kadar absürt düşünüp konuşuyorlar ki...
Sürekli öyle bi şeyle gezemem.. İrrite ediyor bu düşünce beni.
Tartışma umurumda değil ama yav kullanmak gerçekten rahatlık.
Kime ne ya, cup kullanmak zorundamıyım kardeşim, ister tampon kullanırım ister ped kullanırım. Bunun benim kadınlığımla ne alakası var?
Cup herkes kullanmaz. Bakire olanlar kullanamıyor diye biliyorum. Isteyen istediğini kullansın.
Cup çok rahat bu arada. Kullanmayan o nasıl içinde duruyor (!) İçine kaçmıyor mu (!) falan diyor.
Bencede bende kullanıyorum aşırı rahat
Tamponda iyi ben ped sevmiyorum. O kanın üstünde oturmak olsunn onun kokusu olsun kararma yapması olsun yürürken ses çıkarması olsun bacağımın kenarına falan yapışması olsun berbatt yaa bezdirdi benii neyseki kullanmıyorum artık
Manyğa bak sanane ya isteyen oraya bidonda bağlar şişe de bağlar vallahi bunlarda beyin yok isteyen bakire de kalır isteyen orasını da söktürür sanane be budala
Şaka mısın 21. Yüzyıldaki konuya bakın Kim hangisini seviyorsa onu alır
Ben tarafımı beynini kullanan kısımdan tutuyorum.
İsteyen istediğini yapar
Adet kabı kullaniyorum çokta rahat
İsteyen istediğini yapar
Herkes en doğrusunu bildiğini sanıyor ya.
Faşist bir düşünce.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?