Özel Günler & Hijyen Günlük ped kullanıyor musunuz? Daha çok hangisini tercih edersin? Papatyakuru Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Günlük ped kullanıyor musunuz? Daha çok hangisini tercih edersin? Güncellemeler+1 yıl Günaydın Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Günaydın nasılsınız Günlük ped kullanıyor musunuz? Daha çok hangisini tercih edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
roseee00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl Ben kullanmıyorum bence sık sık camasir degisirsek gerek kalmaz kullanmaya 0 0 Yorumla
NymphomaniacS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kullanmıyorum sık sık çamaşırımı değiştiririm 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet kullanıyorum 1 2 Yorumla Papatyakuru +1 yıl Marka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orkid Yorumla
vazgectiminann Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kullanıyorum mecbur 0 6 Yorumla Papatyakuru +1 yıl Neden mecbur Yorumla vazgectiminann +1 yıl Gereğinden fazla akıntım var gunde iki kez degiştiriyorum Yorumla Papatyakuru +1 yıl Evli misin peki Yorumla vazgectiminann +1 yıl Değilim hatta hiçbir şeyde yaşamadim Yorumla Papatyakuru +1 yıl Hmm anladım Yorumla vazgectiminann +1 yıl Bir sorun var mi bilmiyorum evli misin diye sorunca var diye dusundum Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ben kullanmıyorum bence sık sık camasir degisirsek gerek kalmaz kullanmaya
Kullanmıyorum sık sık çamaşırımı değiştiririm
Evet kullanıyorum
Marka
Orkid
Kullanıyorum mecbur
Neden mecbur
Gereğinden fazla akıntım var gunde iki kez degiştiriyorum
Evli misin peki
Değilim hatta hiçbir şeyde yaşamadim
Hmm anladım