Simdi butun adet takvimini inceledim ve adet duzen gunun genellikle 29 bazen 28 bazende 26 duzenli adet goruyosun son baktigima 32 gun olmus buda normal bir adet dongusudur 25 ile 35 arasi normaldir eyer 35 gunu gecerse o zman onormala giriyo adet gormesen hamile olabilrsin ya da sitresten dolayi bir durum olabilir
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Umarım strestendir peki sence göğüs ucu ağrım normal mi şişkinlik de var göğüsleri büyük biri değilim
Üç gün daha beklicem sonrasında test alicam şimdi de alırım ama cesaretim yok sonrasında da almam ama zaten kesinleştiği için yüzleşmek zorunda kalıcam
heegun ayni soruyu sorana kadar git bir test al kan ver :) 30 sn sonra ogren
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birincisi her gün aynı soruyu sormuyorum sadece dün iki kez sordum ikincisi de test alıp yapmayı ben de biliyorum ama sandığın kadar kolay bir şey değil onunla yüzleşmek o yüzden bir kaç gün daha bekleyip test yapicam her şeyi siz biliyormussunuz gibi davranmayın mağara döneminde duvarlara kazınmış insan şekline sorsam o bile test al yap der
eee yalan dolanla zaman gecirip tüh mu demek istiyorsun :)) sorumluluk alicaksin yuzlesiceksin kabul edicek ya da tedbir alicaksin bunlari duvarlara kazinmis insan resimlerinde de sorumlu kisiler boyle yapiyordu sorumsuzlarda ah vah tuh oylemi boylemi diyordu
Fark ettiysen geçen ay adet görmüşüm yani şu an hamile olsam bile çok yeni bir hamilelik önlem alacağım bir şey de yok çünkü aldirmicam çocuğumu o yuzdeb geç kalacağım bir şey yok tedbir konusunda da benden çok erkeğe iş düşüyor kondom kullanmıyorsunuz ya da geri çekilmeyi beceremiyorsunuz kadına doğum kontrol hapı yüklemeye çalışıyorsunuz o hapın vücuda yan etkilerinden haberiniz bile yok spirali hiç söylemiyorum zaten
:)))))))))) madem bir tedbir dusuncen yok neyle yuzlesmeye korkuyorsun :) veya kondom takmayan o adam kimle yatti da sen hamile kaldin :) kardesim sakamisin aptalmisin bilmiyorum :) ama o kadar gereksizki tavirlarin sen bile ne sacmalayacagini sasirdin
yaaa bak hayatinin altust olabilecegi bir donem yasiyorsun ama sonucdan kaciyorsun bu anlayisla zaten bunu gecsende hayatin birgun muhakkak altust olur