Çocuğa diyorum ki regl oldum sancıdan geberiyorum çocuk bişe olmaz gel buluşalım diyor ama bu kadar da bencillik olmaz yaaaaaa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılArtık şu konularda ben genelleme yapmaktan bir vazgeçseniz siz de kız olarak her erkek aynı değil maalesef ben mesela hayatımdaki olan kızların özellikle regl dönemlerini bilirdim o dönemde neler hissettiklerini de az çok bilirdim ona göre davranırdım sinirlendirecek herhangi bir şey yapmazdım yanına çikolata almasını söylerdim ayaklarına sıcak su torbası koymasını söylerdim yani neymiş her erkek aynı değilmiş demek ki senin sevgilin tam bir öküzmüş yapacak bir şey yok sen de öküzleri tercih etmişsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBelkide doktora götürecek ilac alacak ne biliyorsun sana yardımcı olmak istiyordur bazı erkekler hasta olunca sahiplenmek yardımcı olmak ister iyi günde var kötü günde yok diye birsey olmamalı bırak senin yanında olsun sana anlayış göstermediği anlamına gelmez bu
04 Yorumla- +1 yıl
Hadi becerirse
- +1 yıl
Snlayis gösterip halden anlayan bir adsm mutlaka doktora götürüp rn azından sancılarını dinmesine yardımcı olmalı diye düşünüyorum cinselliğe işi bence dökmeye hiç gerek yok insan hasta olduğunda gözü hiç irsry görmez bilmesi lazm
- +1 yıl
Bana ne
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen grip oluyordum, çok pis hasta oluyordum. Çocuk yine "gel ben kafana masaj yaparım, ıslatıp peçete koyarım, ilaç getiririm, bir saat olsa bile göreyim" diyordu ve beş altı saat oturuyorduk. Cafede hem de 😂 sonuç itibari ile 6. Sene sonunda ayrıldık.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
83
+1 yılBuluşamayız, gerçekten ağrım var zor yürüyorum, gelemem de. Çok istiyorsan, çok seviyorsan, özlediysen bekle falan de. Bazıları ayrıl falan demiş. Ufak şeylerde ayrılacaksak herkesten hayatımızda kimse olmaz. Karşı taraf anlayışsız derken sizde anlayışsızlık yapıyorsunuz, farkında bile değilsiniz. Gerçekten özlemiştir, belki bir süredir görmüyordur ve belki de anlık olarak çok fazla heves etmiştir. Anlayış tek taraflı olmaz hiçbir ilişkide. Tek taraflı da olmamalı zaten.
60 Yorumla
+1 yılBir erkeğin kadının regl dönemine verdiği tepkiye bakarak o erkeğin sevilibilitesi var mı rahatlıkla anlaşılır.
Ağrım var evde duracağım desen de ya gel buluşalım diyen erkekten kesinlikle hayır gelmez o tipler bencil ve düşüncesizdir.
Senin takvimini ezbere bilecek erkek mi yok dünyada? Bul öyle birini, sen onu önemseyip düşünceli davran o da seni önemseyip düşünceli davransın. Tertemiz. Olması gereken bu.10 YorumlaBence onu iyi yanıyorsan neden çağırdığıni kendin çözersin eğer ilişki açısından çağırıyorsa normal bulusmalarinizda da istekli gibidir ama düşünceli bı yapısı varsa belki ağrın için de bişiler düşünür belki ilgilenip seni mutlu edicek seyler alicak. tatli cikolata vb... bunu tanıyan sen bilirsin yani..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkadar anliyorumki seni, bende cok aci cekiyorumm regl olunca.. disariya cikasim gelmiyor sadece o degil yatagimdan bile cikamiyorum o derece kotu oluyorumm ben..
Ama diyorumm keske sevgilim olsada onun yanina gidebilsem, omuzuna yaslanabilsemm :( ama tabikide kalkmak istemiyorsan biraz anlayis gostermesi gerekir.. ama yinede bi sicak dus al o yinede az cok iyi geliyor.. biraz gozuk geri gel.. sanada biraz motivasyon olur yaa.. gecmisss olsunn kuzum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@syklopn52 insallahh🤲🏻
+1 yılSenin seçtiğin “erkek” öyle anlayışsız canım. Seçerken dikkatli olursun artık ya da böyle beyinsiz embesille takılmaya devam edersin. Şu an sıra senin aklını nasıl kullanabildiğinde. Haydi göster hünerlerini
10 Yorumla
+1 yılÇok agrin yoksa git bence reglken sevgilim tarafindan ekstra ilgi gormek benim cok hosuma gidiyo. Ne yapicaklarini bile kestiremiyolar falan ne dersen onu yapiyolar naz yapmayida seviyorum ben gerçi
00 Yorumla
+1 yılİki şey diyeceğim.
1-Bu çocuktan olmaz.
2-Regli abartıyorsunuz ne ağrıymış ammann bee yok regl ağrısı falan diyen erkekler keşke ölse01 Yorumla- +1 yıl
Kuran da bizzat Allah diyor "O adet kadınlara verilmiş bir eziyettir " diye
Neyin kafasındasınız güçlü görüneceğim derken beyninin ne kadar kalın derili ve küçük olduğunu kanıtlayan o bazı erkekler?
+1 yılAğrım var dediysen hala üsteliyorsa seni tartıyor işte umursadığından değil. Ağrına rağmen gidersen a*ptal durumuna düşersin. Böyle s a l ak lar la nasıl sevgili oluyorsunuz anlamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKlasik erkek işte mağaradan yeni çıkmış gibi davranıyorlar. Laf anlatamazsın anlatsan da inanmazlar senin ne halde olduğuna.
10 YorumlaBazılarımızın gerçekten ağrılı geçiyor, evde odadan mutfağa gidemicek halde oluyosun yine de anlayışsıcılkar
10 Yorumla
+1 yılKızlar bu regl işini siz mi çok fazla abartıyosunuz benim acı eşiğim mi çok yüksek?
20 YorumlaOnlar ne anlar regl ağrısından s1ktiri cekeceksin boylelerine
20 Yorumla
+1 yılBu kadar israr ediyosa tamam de ama bulusmaya gitme ek onu. Neden gelmedin derse de sancim var diyorum dinlemiyosun de 🤣
00 Yorumla
+1 yılEvet aynı şeyi ben de yaşadım çok kez bu acıyı çekmeyen bilemez o yüzden bu gibi kişilerle yola devam etmemek en iyisi
00 Yorumla
+1 yılEvet bencillik gibi ama çok özlemiş... Özlenmek de güzel aslında. Tamam gene buluşma da... Özlendiğin için de kızma be kuzum.
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin anlayışsız olmasını dğer erkeklere bağlama
10 YorumlaBn olsam bulusmazdm onun keyfi icn ağrı sancı halinde gezemem bn
10 YorumlaAnlaşasiz erkeğe denk gelmişin her erkek için geçerli değildir
00 YorumlaBelki hastaneye götürecektir 😊
Şaka bir yana benimki de öyle00 YorumlaBende diğerleri gibi ayrıl ondan dicemde belkide aşıksın ( ama umarım değilsindir )
00 Yorumla
+1 yılOfff bu kdr da sıkılmaz ki sal gitsin mk su erkekler neden bu kdr sıkıyorlar ya beyinsşz ker
00 Yorumla
+1 yılTrol sorular soru arkadaşlar fazla kasmayın
00 Yorumla
+1 yılÇok sinir bozucu. Bence ayrılmayı düşün. Anlayışsız bencil erkeklerden bir bk olmaz
00 YorumlaAynı acıyı onlarda yaşasa anlarla yerinden kalkamıyorsun
00 Yorumla
+1 yılKüfür edip engelleseydin işin ciddiyetini anca anlardı
00 Yorumla
+1 yılBogle durumlarda anlayisli olmak lazim. Saglik bu, şakaya gelmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılayrılıcaksın regl olduğun halde sana düzgün davranması gerekirken yaptığına bak ayrıl gitsin itten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitmiceksin oldu bitti, benimki de bir şey olmaz diyor ben kızıyorum ona sen takmıyon diye sonra tamam tamam diyor kıyamam djdksks
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo acının ne anlama geldiğini bilmiyorlar, ölmek gibi bişey o acı 😔
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende öyle geberiyorum ama onun için giderim yanına
00 Yorumla- Daha fazla (53)
Daha fazla(68)
Erkekler Ne Diyor
101
- Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSende yol ver gitsin.
00 Yorumla
+1 yılLisede bir arkadaşım vardı. Hollanda'da bir sevgili yapmış kendisine.. Kız regl döneminde bizimki kızı zorluyormuş oynaşmaya filan 😅 Oğlum canım mısın sen dedim, abi bana farketmez diyor 🤔 Öz olarak erkeklerin bazıları öküz oluyor.. Sen de onlardan birisiyle sevgili olmuşsun.. Yapacak bir şey yok, çekeceksin 👐
10 YorumlaBuluşmak istemediğin zaman neden belirtmene gerek yok. Özellikle regli durumunu belirtmene hia gerek. istemiyorsan istemiyorsundur.
Rengli olayına gelince işe girdiğinizde patronunuza reglim var işe gelemem diyebiliyorsunuz? Hayır. Regli günün de işe gidiyorsunuz.
0 halde eşleriniZe ve sevgililerinize Karşı bu bahaneyi kullanmayın (cinsellik hariç)
05 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakmada o kişi hayatında ne kadar kalacağı belli değil işde azına tükürselerde gitmek zorundasın çünkü bu devirde hiç kimse sana ekmek bile vermez essek gibide gidip çalışmak zorundasın ekonomi zaten kötü sende işi bahane ederek pay çıkarma okul olsa gitmez onu niye demiyosun acaba sende isi bahane etmissin kb
- +1 yıl
@MssÇÎLEKLÎŚUT okulu demiyorum çünkü okula gittiğin için para vermiyorlar.
İçin ucunda para olunca regli v. s. unutuluyor. Ama iş sevdiğin seni görmek olunca hemen rengli bahanesi. Regli olamasa bile bunu kullanabiliyorsunuz.
Ama bunu bahane etmeyenlere var. Eski kız arkadaşım regli olduğunda hiç bahane etmiyordu. Aksine regli olduğunda benimle buluşmak isterdi. Ve şunu derdi
"senin beraberken rengli ağırılarım hafifletiyor daha rahat geçiyor".
Sevgi ağrı kesici gibidir. Sevgi varsa arada regli bahane olmaz.
- +1 yıl
Bakın para dağıtılsa gider veyahut ne bilim Gratis indirimi olsa gider deseniz anlarım ama anlamıyosunuz işin ucunda para olunca diosunuz beleş değil ki zorunlu bir şey o sadece o değil gripte olsan halsizde olsan çokda miğden bulansa bel ağrısı vs olsa gitmek zorundasın onu anlatmaya çalışıyorum ha evde çalışan biri varsa beni kesseler gitmem bazı insanların acı eşiği düşüktür öyle bişey yoksa ağlaya ağlaya giderim yani ne yapayım ben kişisel olarak buluşmak istemedimse direk yüzüne yüzüne diyorum o yüzden böyle bişeye ihtiyacım olmuyor ondan söylüyorum ben bi sırtım ağrıyo diye konsere gitmedim yani he mesela incelik yapar evin oraya gelir yakın bi bankta otururz bişey olsa hemen ev yakın diye o kadarınıda şey ederim orayada geldiyse iş gibi mecbur sıkarım kendimi dayanmaya çalışırım dayanabildim kadar çünkü düşünüp gelmiş bence şu işe yanlış açıdan bakıyosunuz
- +1 yıl
Benim babamın fıtığı var ve yaptığı iş ağırdı o ağrıyı çeke çeke gitmek zorunda kalıyodu sevgili olsun olmasın bekar olsun olmasın ev geçindirme sorumluluğun varsa essek gibi gitmek zorundasın hayat veya müdür bi çözüm bıraktırmıyor küçüklüğümden beri ben babamla pek vakit geçiremedim diye şimdi ağrısınımı bahane etmiş oluyo kusura da bakmayın benim babam çok iyidir canına çektiği bizim için çalışmak zorunda oldupunu gözlerinde görüyorum oynamadı diye küsemem elinde olsa onuda yapardı o kadarda hissettirir sevdiğini ya senin canına çekemiycen kadar ağrın olmamış ya da işe gitmen zorunlu olmayacak sebeplerin vardır diye tahmin edebilirim ancak hayat yeterince zorlaştırıyor sevdiğin o zorluklarda güzelleştirip hayatta ki tek güzellik olmak yerine oda sana hayatı zindan edicekse zaten gitsin herkesin derdi kendine yetiyo eper sevdimdede kafam rahat huzuru bulamayacaksam zaten gitsin
- +1 yıl
Romantik ilişkiyi zorunlu işle eş değer tutman bana yeterli fikri verdi. O yüzden bu saçma düşünce biçiminin neden saçma olduğunu anlamanı sağlamaya uğraşmayacağım bile.
+1 yılGitmek zorunda değilsin, karşı cins ile herşeyi sonuna kadar müzakere etmeyin. Niye gelemediğini izah edip durmana gerek yok bu kadar ufak bir şeyde triplenip sana sitem eden adamı fazla giddiye almaman hayrına olur
10 Yorumla
+1 yılAma sizde de var benim gibi anlayışlı çocugu terk ederseniz olacağı bu 2 kişiyi sevdim bu yaşıma kadar biri sevmedi öteki sevdi terk etti ve ben öyle insanım mı elimden gelse sancısını ben çekerim sözün bittiği yer
10 Yorumla
+1 yıle böyle bencil erkekleri seviyorsun işte sonra da erkek"ler" diyip regl olduğunda ona çikolata alıp sıcak su torbası götürecek bizleri de kötülüyorsun.
20 Yorumla
+1 yılRegl olman buluşmana engel değil sevgilin yanında olursa kendini daha iyi hissedersin tabi gerçekten seviyorsan
buluşunca illa cinsellik yaşanacak diye bir kural da yok yani
116 Yorumla- +1 yıl
boş ver kız bu öküzler ne anlar
- +1 yıl
Yok artık amcacım sen iyi misin
- +1 yıl
@Aşk_alevi Bir tık abartıyorsunuz bende regl olayını
- +1 yıl
Ne abartması ya her reglimde hastanelik olurum ağrıdan bilip bilmeden konuşma @MuarremSancak
- +1 yıl
@sessizcedönermisin Tıp diye bir kavram var onu araştırın o baya ilerledi, REGL ağrılarını kapsayan gelişmeler oldu bir göz atın isterseniz, ve alternatif ve bitkisel tıp bile gelişti.
- +1 yıl
şu an bunla o ne alaka kardeşim
- +1 yıl
@sessizcedönermisin REGL ağrısının çözümü var demek istiyorum.
- +1 yıl
@MuarremSancak kanka nolur sus ya bi şeyi yaşamayıp bilmiyosan onun hakkında yorum yapamazsın ben daha lise 1e giderken regl olduğumda okuldan apar topar hastaneye giderdim dayanamazdım ağrıya sence bu abartmak mı ben canım sıkıldı diye mi hastaneye gidip serum iğne yiyodum
- +1 yıl
- +1 yıl
@MuarremSancak inşallah olursun sende aynı acıyı çekersin ay inşallah
- +1 yıl
@Aşk_alevi herkes aynı şekilde yaşamıyor
- +1 yıl
@serapspxls Sen çek benim yerime.
- +1 yıl
Hasta geçiştiriyorsun ya onu diyorum daha dediğimi anlamamışsın sen psikopat
- +1 yıl
@serapspxls Takılıyorum arkadaşım. kızma hemen.
Soruna soruyla yanıt vereyim.
Çevrende anlayışlı halden anlayacak başka erkeklerde varken neden o adam, neden kadınlar bu kadar materyalist?
10 Yorumla
+1 yılBir ped gönderip üstüne çikolata sepeti yollayıp yanına senin acına kurban olurum demek çok mu zor 😄
10 Yorumla
Anlayışlı erkek 😃
10 YorumlaSadece kendini düşünüp bencillikte olabilir ya da seni gerçekten sadece görüp sarılıp muhabbet istiyordur
00 Yorumla
+1 yılAslında onun gelip size destek olması gerek sancinizi dindirmek için elinden geleni yapmalı destek olmalı seven sevdiği için bunu yapmalı
00 Yorumlahayırdır göbek bağımız sevgilinle beraber mi kesildi? 4 milyar insan niye laf yedi şimdi sağlık durumun sevgilinin umrunda değil diye?
00 YorumlaBöyle seni anlamayan insanları direkt hayatından çıkar. Erkekler değil, insanlar anlayışsız bunu tek bir cinsiyet üzerine toplamak yanlış.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar büyüttünüz bu regl olayını her ay oluyorsunuz bir de alışın artık
14 Yorumla- +1 yıl
Sus
- +1 yıl
Tasagına her dk top atılsa her ay günlerce durmadan yapılsa dayanır mısın
- +1 yıl
Dayanırım o da abartılacak bişey değil ki
- +1 yıl
Bekle dayanırsın
bagirsaklar 2. beyin derler. bilirsin. ha iste erkeklerin 1. beyni bacak arasindadir.
13 Yorumla😐 adam gider bi çorba hazırlar çikolata alır 🤦🏻♂️
10 Yorumla
+1 yılPeki sen böyle anlayışsız biri ile neden ilişkini sürdürüyorsun ki?
13 Yorumla- +1 yıl
Cevabını bekliyorum bu sorunun?
- +1 yıl
Değil mi ama haksız mıyım?
- +1 yıl
Çok haklı
+1 yılSenin sevgilin öyle diye ben neden anlayışsız oldum şimdi?
10 Yorumla
+1 yılbir şey olmaz ne saygısızca ne düşüncesizce bir söz bazen bir cümle kişiliği serer ayaklarına bir cümle diye küçümsenmez
00 YorumlaValla baktım da kitap gibisin. Elemana hak verdim. 😉
00 Yorumla
+1 yılBenim ne suçum var ben evde kendime televizyon izliyom
00 Yorumla
+1 yılGötürsün hastaneye bir ağrı kesici iğne yaptırsın madem o kadar düşünüyor seni.
00 YorumlaBu konuyu onu fazla kırmadan yüz yüze söyleyebilirsin kısacası halden anlamadığını söyle ona
01 Yorumla- +1 yıl
Merhabw
İşte o seni bilmiyor ki nasıl olduğunu vs o an düşünceni
00 YorumlaBu regl denen illet gerçekten bu kadar ağrılı sancılı bir dönem mi?
00 Yorumla
+1 yılMaalesef kendi çıkarlarını sen ve senin gibilerden daha çok önemseyen böyle erkekler çıkıyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Merhba
- +1 yıl
Merhaba
- +1 yıl
Fuat abi
Aynı acıyı ona tanıtsınlar. Ömür boyu özür diler senden.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEe ayrıl o kadar anlayışsızsa. Buluşmak istemese ''reglim diyorum buluşalım demiyor ilglenmiyor'' dersiniz. Kadınlara yaranmak zor. En güzeli vur kaç, yapıştır geeeç,
00 YorumlaMadem böyle gönder gitsin bu kadar bencilliği gerek yok seni de düşünmesi lazım.
01 Yorumla- +1 yıl
Naber knk
- Daha fazla (71)
Daha fazla(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > "Regl oldum, ağrım var" diyorum ama sevgilim buluşmak istiyor. Erkekler neden böyle anlayışsız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler