Özel Günler & Hijyen Arkadaşlar regl olamıyorum, ne yapabilirim? isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar kullandığım antidepresanlar nedeniyle.. nasıl bir çözüm izleyebilirim Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ananemin önerdiği maydanoz çayı ise yaradı oldum sukur öneriler için sagolunnnnnn Arkadaşlar regl olamıyorum, ne yapabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
kırtyys Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl kuzu zaten maydanoz suyu ödem artırıcıda gegl gecikmesine bire bir. stres olmamaya çalış gecikmesine neden oluyo 1 4 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Aynen ya ne kadar güzel bitkiler var şifa deposu ya Yorumla kırtyys +1 yıl tabikide maydanoz suyu sık idrara çıkartır haberin olsun ödem atılmasına yardım ettiği için :) Yorumla isimsizdiss +1 yıl Saol Yorumla kırtyys +1 yıl sende sağol Yorumla
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bunu psikiyatriste sorman lazım ona gore yönlendirsin 0 4 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Oldum bu sabah canım teşekkür ederim. Ama hiç takip etmiyorum kaç günde 1 olmak normal Yorumla isimsizdiss +1 yıl Ve adetin kaç gün surmesi Yorumla _candan +1 yıl Etmelisin düzen önemli ben genelde 25/30 günde bir oluyorum normali ayda bir bazen erken bazen gec gelir Yorumla isimsizdiss +1 yıl Bencede ediyimm güzel insan Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 317 cevap paylaştı. Doktora git canım çok geçmiş olsun 0 1 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Teşekkürler oldum ama kontrolde geciktigini soylucemm Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı. Doktora sormak daha iyi olur bence stresten olabilir 0 0 Yorumla
repreplik2 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl ehh şükür olmuşsun artık gözün aydın. :) kaç günde bir oluyon? 0 0 Yorumla
benzek1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Doktora sormak varken bize sormak ne bileyim bu neyin ilgi merakı 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Soru görünsün diye görüş atmak istedim. başına gelenler fikir verebilir ama doktor önemli. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl doktora görünmen lazım kulaktan dolma bilgilerle bişi yapmanı önermem 0 0 Yorumla
Mutluolmakisteyennn Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Ne kadar gecikti ve ağrı veya başka bir rahatsızlık dengesizlik yaratıyor mu? 0 0 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Bi doktora gözük bence 0 2 Yorumla isimsizdiss +1 yıl 12 gün sonra randevum var zaten Yorumla Libidinous +1 yıl Geçmiş olsun 🙏 Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl antidepresan kullanmayı bırakın 0 37 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Hastaligim var Yorumla erkansardagi +1 yıl ne? Yorumla isimsizdiss +1 yıl Bipolar Yorumla erkansardagi +1 yıl geçmiş olsun ama cidden çok zararı var beyne Yorumla isimsizdiss +1 yıl Ne acidan Yorumla isimsizdiss +1 yıl Bilimsel araştırma bulabilirsem doktorumu ikna edebilirim adam sonuçta okumuş ailem ikna olmuyor iyilesebilecegime Yorumla erkansardagi +1 yıl ilaç olduğu için öyle bir şey bulamazsın Yorumla isimsizdiss +1 yıl İngilizce kaynak yan etki yazarım bakalim inşallah bulurum. Ne gibi bir yan etki beyne Yorumla erkansardagi +1 yıl acayip derecede aptallaştırıyor insanı Yorumla erkansardagi +1 yıl helede uyku ilaçları Yorumla erkansardagi +1 yıl alkolü bırakırken kullandım uyuşturucuyla aynı etkiyi yapıyor bildiğin Yorumla erkansardagi +1 yıl zaten duygu denen bir şey kalmıyor Yorumla isimsizdiss +1 yıl Yarım uyku ilacı ictim. 6 saat uyudum yine bugün Yorumla isimsizdiss +1 yıl Regl olmasam namaza kalkiyorum Yorumla erkansardagi +1 yıl kullanmamaya çalış yazık edersin kendine Yorumla isimsizdiss +1 yıl Antidepresan ne olacak peki Yorumla isimsizdiss +1 yıl Tamam da ailem ikna olmuyor. Tekrar hastalanmamdan korkuyor Yorumla erkansardagi +1 yıl içiyor olacaksın zaten Yorumla erkansardagi +1 yıl ömrünü çürütürsün Yorumla isimsizdiss +1 yıl Anlamadim Yorumla isimsizdiss +1 yıl Beyin zarar görmesin yeter ya Yorumla erkansardagi +1 yıl zaten beynin zarar görüyor Yorumla erkansardagi +1 yıl beyin işlev yapamadıktan sonra ömrün anlamı kalır mı? Yorumla isimsizdiss +1 yıl Evet de ikna etmem için bir şeyler lazım ailemi ve doktorumu Yorumla erkansardagi +1 yıl doktoru boş ver aileni ikna et Yorumla erkansardagi +1 yıl hastalığın ileri derece mi? Yorumla isimsizdiss +1 yıl Hayir değil ileri derece abartiyolar Yorumla erkansardagi +1 yıl ee tamam o zaman üstesinden gelebilirsin Yorumla erkansardagi +1 yıl etkileri kalmadığı zaman ailende darlamaz Yorumla isimsizdiss +1 yıl İlaçları azaltarak bırakmam gerektiğini söyledi doktorlarim Yorumla erkansardagi +1 yıl tamam işte dediğim gibi Yorumla erkansardagi +1 yıl inan beyninde bitiyor her şey Yorumla erkansardagi +1 yıl korkarsan yapamazsın Yorumla isimsizdiss +1 yıl Allahtan başka kimseden korkmam ben Yorumla erkansardagi +1 yıl hayatım birinden korktuğundan demiyorum zaten içinde bulunduğun durumdan bahsediyorum Yorumla isimsizdiss +1 yıl 😀😀😀😀 Yorumla erkansardagi +1 yıl 😄😄 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Olmazsa doktora görün.. 0 1 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl İyi geçmiş olsun sonrada nasıl geçer bu acı en kısa surede sorarsın 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şişkin mi hissediyorsun 0 2 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevindim Yorumla
hayatınboşkalanı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 20 dakikada nasıl oldun 0 4 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Dün akşam maydanoz kaynatıp içtim 2 bardak ya Yorumla hayatınboşkalanı +1 yıl Geçmiş olsun profildeki senmisin Yorumla isimsizdiss +1 yıl Evet niye Yorumla hayatınboşkalanı +1 yıl Güzelmiş sin maşallah Yorumla
Metin422 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Profil resmin eski sevgilime çok benziyor :) 0 7 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Niye Yorumla Metin422 +1 yıl Bilmem benziyor niyesi yok😂 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Adı neydi Yorumla Metin422 +1 yıl Elif Yorumla isimsizdiss +1 yıl Anladim niye ayrildij Yorumla Metin422 +1 yıl Olmadi maalesef ya özelden yazabilir misin birkac sey sormak isterim birde Yorumla Metin422 +1 yıl orada mısınız? Yorumla
Mooodman Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Doktorla görüş 0 4 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Randevum 10 gün sonra Yorumla Mooodman +1 yıl burada saçma sapan cvplar gelir çünki stres etkiler gecikmeyi Yorumla isimsizdiss +1 yıl Stres var evet Yorumla Mooodman +1 yıl Stres büyük neden Yorumla
çokuzunbirisim Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl adet olmak için ilaçlar var onları kullanabilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
kuzu zaten maydanoz suyu ödem artırıcıda gegl gecikmesine bire bir. stres olmamaya çalış gecikmesine neden oluyo
Aynen ya ne kadar güzel bitkiler var şifa deposu ya
tabikide maydanoz suyu sık idrara çıkartır haberin olsun ödem atılmasına yardım ettiği için :)
Saol
sende sağol
Bunu psikiyatriste sorman lazım ona gore yönlendirsin
Oldum bu sabah canım teşekkür ederim. Ama hiç takip etmiyorum kaç günde 1 olmak normal
Ve adetin kaç gün surmesi
Etmelisin düzen önemli ben genelde 25/30 günde bir oluyorum normali ayda bir bazen erken bazen gec gelir
Bencede ediyimm güzel insan
Doktora git canım çok geçmiş olsun
Teşekkürler oldum ama kontrolde geciktigini soylucemm
Erkekler Ne Diyor
Doktora sormak daha iyi olur bence stresten olabilir
ehh şükür olmuşsun artık gözün aydın. :) kaç günde bir oluyon?
Doktora sormak varken bize sormak ne bileyim bu neyin ilgi merakı
Soru görünsün diye görüş atmak istedim. başına gelenler fikir verebilir ama doktor önemli.
doktora görünmen lazım kulaktan dolma bilgilerle bişi yapmanı önermem
Ne kadar gecikti ve ağrı veya başka bir rahatsızlık dengesizlik yaratıyor mu?
Bi doktora gözük bence
12 gün sonra randevum var zaten
Geçmiş olsun 🙏
antidepresan kullanmayı bırakın
Hastaligim var
ne?
Bipolar
geçmiş olsun ama cidden çok zararı var beyne
Ne acidan
Bilimsel araştırma bulabilirsem doktorumu ikna edebilirim adam sonuçta okumuş ailem ikna olmuyor iyilesebilecegime
ilaç olduğu için öyle bir şey bulamazsın
İngilizce kaynak yan etki yazarım bakalim inşallah bulurum. Ne gibi bir yan etki beyne
acayip derecede aptallaştırıyor insanı
helede uyku ilaçları
alkolü bırakırken kullandım uyuşturucuyla aynı etkiyi yapıyor bildiğin
zaten duygu denen bir şey kalmıyor
Yarım uyku ilacı ictim. 6 saat uyudum yine bugün
Regl olmasam namaza kalkiyorum
kullanmamaya çalış yazık edersin kendine
Antidepresan ne olacak peki
Tamam da ailem ikna olmuyor. Tekrar hastalanmamdan korkuyor
içiyor olacaksın zaten
ömrünü çürütürsün
Anlamadim
Beyin zarar görmesin yeter ya
zaten beynin zarar görüyor
beyin işlev yapamadıktan sonra ömrün anlamı kalır mı?
Evet de ikna etmem için bir şeyler lazım ailemi ve doktorumu
doktoru boş ver aileni ikna et
hastalığın ileri derece mi?
Hayir değil ileri derece abartiyolar
ee tamam o zaman üstesinden gelebilirsin
etkileri kalmadığı zaman ailende darlamaz
İlaçları azaltarak bırakmam gerektiğini söyledi doktorlarim
tamam işte dediğim gibi
inan beyninde bitiyor her şey
korkarsan yapamazsın
Allahtan başka kimseden korkmam ben
hayatım birinden korktuğundan demiyorum zaten içinde bulunduğun durumdan bahsediyorum
😀😀😀😀
😄😄
duphaston kullan olursun
Olmazsa doktora görün..
İyi geçmiş olsun sonrada nasıl geçer bu acı en kısa surede sorarsın 😂
Şişkin mi hissediyorsun
Oldum
Sevindim
20 dakikada nasıl oldun
Dün akşam maydanoz kaynatıp içtim 2 bardak ya
Geçmiş olsun profildeki senmisin
Evet niye
Güzelmiş sin maşallah
Profil resmin eski sevgilime çok benziyor :)
Niye
Bilmem benziyor niyesi yok😂
Adı neydi
Elif
Anladim niye ayrildij
Olmadi maalesef ya özelden yazabilir misin birkac sey sormak isterim birde
orada mısınız?
Doktorla görüş
Randevum 10 gün sonra
burada saçma sapan cvplar gelir çünki stres etkiler gecikmeyi
Stres var evet
Stres büyük neden