Reglken en sık yaptığınız şey nedir?

birden fazla sıcak su torbanız olsun
birisi karnınızdayken ikisi ayaklarınızda kalsın böylelikle daha çabuk ısınırsınız
bunu bir battaniyenin altında yapmak daha çabuk etki etmesini sağlar
ayrıca hafif esneme hareketleri yapmak ağrınıza iyi gelir
teşekkür ederim en iyi görüş seçimi için :)
sıcak su torbası koymak işte bunun gibi yalnız aklıma geldi ha köpek şeklinde bi sıcak su torbam vardı nerde acaba bak soruda ki görsel aklıma düşürdü 🤔
Ahaha çok sevimli bir şey olmalı😅
çok güzeldi ya 🥺 nereye koydum acaba ki
aynısı böyleydi çok minnoştu 🥺
www.hepsiburada.com/nurteks-figurlu-mini-termofor-sicak-su-torbasi-350-ml-kopek-pm-HB000016511P
arıyım evde bakim yeni iş çıkardım başıma
Ya çok minnoş bir şeymiş bu 😅
evet yarın arıyım evde yav hakikaten çıldırcam şu an düşünürken nereye koymuş olabilirim ben bunu 😂
Ahaha aynı ben 😅 Bende bazen aldığım bir eşyayı unuturum özellikle kıyafetlerimden sonra hiç ummadığım bi anda aklıma gelir Allah Allah acaba nerde nereye koydum onu diye ararım 😅
şeytan aldı götürdü satamadan getirdi diye dolaşsam evde bulur muyum acaba 😂
Eminim hiç tahmin bile etmediğin bir yerden çıkacak 😅
döveyim mi bulunca 😂
Yazık ya kıyamam 😅
Reglken sık yaptığım şeyler ;
Çikolata krizine henüz bir çare bulunamadı 😅
size bir sır veriyim mi sırf sizden farklı olmamak için çikolata aldığım oldu sıcak su torbası koyduğum oldu :D
bende ne ağrı var nedüzensizlik ne bir aşerme durumu bir tek ödem oluyo o kadar :D
ağrı eşiğim geniş biliyorum ama bazıları diyor ki çok sinirliyim ya nasıl olabilir tamam bende bir hafta önce gergin oluyorum bir böyle ani çıkışlar falan ama yok yani biraz nefes aldığımda iyiyim diyorum
üzgünüm kızlar bu durmda size görüş bildiremicem :):))
ç bişey, reglken de normalde nasılsam aynı takılıyorum farklı herhangi bir şey olmuyor. ztn çok ağrım da olmuyor ondan sıkıntı yok
Sadece yatmak beni rahatlatır. Çünkü benim şansım çok olur migdem bulanır
Tatlı yemeyi arttırırım, sık sık yatarım ve ilgi isteğim artar 😬
Ağrıdan dolayı full yatış benimki
Cikolata yerim
Regol olmuyorum hiç. ama olsaydım stresli olduğumda neler yapıyorsam onları yapardım film izlerdim
erkekleri merak ettim bakalim neler yapiyolarmis 😂
Bence kızlarım çikolata ve yanlız kalmaktır
Genelde yaptıkları
regl oncesı en guzelı
En İyi Görüşler